Är det min tur nu?

Ligger nerbäddad under filten i soffan och håller mina tummar och tår att jag inte ska bli totalt däckad. Som ett barn som är övertrött men kämpar för livet för att absolut inte råka somna. Ungefär så fast jag kämpar för att inte bli riktigt sjuk. Har sedan några dagar tillbaka kännt av halsont och ont i kroppen. Idag känns det mer än vad det gjort tidigare dagar. Är det min tur att bli sjuk nu!??

Jag vill INTE det! Jag har inte tid med att vara sängliggandes. Jag håller mig under filten idag, med tekoppen nära till hands, knaprar alvedon och tar ett sprut nässpray med jämna mellan rum för att kunda andas normalt. E åkte precis iväg på lite uppdrag för att fixa lite "botmedel", får se vad han kommer hem med! Det är tur jag har en sån fin prins som passar upp och rår om:-)


Mobilblogg: Solglasögon!...

0-642ad4070f8ace3c1a6a3c1334738fbb.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Solglasögon! Idag har vi sprungit på stan.. Köpt solglasögon och kollat resa:-)


Mobilblogg: Jag...

5370a579012801f1058ddeb1cc7dc1bd.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Jag myser i soffan med ett glas champagne samt inväntar middagen som hjärtat håller på med ute i köket:-)


Mobilblogg: När...

39d6a54ee098838fe3ffb2163ad98111.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: När jag kom hem till mitt blivande hem idag så möttes jag av detta! En skattkarta som min älskling gjort! Skatten visade sig vara ett paket innehållandes en efterlängtad eltandborste:-)


Ja, Ja, Ja, Jaa, Jaa, Jaaa JAAAAAAA!!!!!

Jag är en fantastiskt lyckligt lottad tjej just nu! Ingenting kan ändra på det nu, INGENTING! Det är NU som livet börjar. UNDERBART!!!! :-)

Mobilblogg: Fredagmorgon...

065b7155bec4ecc32b5c9772c70272e4.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Fredagmorgon på jobbet. Det går segt, det strular, jag fryser, har ont i kroppen och halsen! ILLA! Det kan nu bara bli bättre:-)


Snart så är det HELG! :-)

Tänk att det äntligen börjar närma sig en helt färsk, ny och ledig helg med MASSOR av underbara händelser! Tänk att den värsta veckan av vårat 3 veckors schema är avklarat på jobbet. Nu är det hela 3 veckor kvar till nästa gång! Ingen är gladare än jag:-) Det har gått nästan 14 dagar sedan jag och E sågs sist. Behöver jag skriva att det känns som MINST 24 dagar om inte mer!!?

Nu ses vi två helger i följd nu och det är bara ca.5 dagars mellanrum. Härligt:-) Just nu är jag oerhört less på att pendla i mellan. Jag är less på att bara ses fre, lör och söndag. Var tredje helg ses vi inte alls. Jag räknade ut att vi har ungefär 6 HELA dagar som vi ses i månaden!!! I och med att i stort sett fredagen går bort då E haft träning på fredag kväll och inte är hemma förrän tidigast klockan 20 så försvinner i stort sett hela fredagen. Söndagar så försvinner halva dagen då det ALLTID är matcher på söndagar. Så egentligen återstår bara lördagen! Det är alltså lördagar som vi har exakt HELA dagen tillsammans. Ibland inte ens det eftersom det legat träningar inbokade på lördagmorgnar. Så här har det sett ut sedan i augusti fram tills nu! Förutom jul och nyår så har det varit EN enda ledig helg och det var en helg i oktober. Så ni kanske förstår att schemat är rätt pressat när vi ses! Och det är kanske inte omöjligt att man ibland blir less på att hatta fram och tillbaka på det här sättet. Det fungerar ett tag men inte i längden. Det gäller att bita ihop och blicka frammåt, eftersom att vi båda vet att det kommer att komma bättre tider! Å andra sidan så tröttar vi absolut inte ut varandra och man hinner deffintivt känna en enorm längtan efter varandra! :-)

Men just nu är jag väldigt glad över att hockeysäsongen har nått sitt slut och kanske så kan vi nu börja åka varannan helg till varandra. Vilket innebär att det inte bara är jag som behöver packa väskan varje helg. Och det bästa av allt är att denna helg så är det ingen hockey på söndag. Vi kommer alltså att har HELA lördagen och exakt HELA söndagen tillsammans. Plus att E kommer hem kring 5 snåret imorgon eftermiddag. Vi har alltså hela fredag eftermiddag/kväll tillsammans! TJIIIIHOOOO!!!! :-) Vi ska tillbringa en HEL helg tillsammans!!!


Nu värker hjärtat av längtan och jag börjar se slutet på arbetsveckan. Efter klockan 14 imorgon så gör jag absolut helg på riktigt. Även om det har varit två jobbiga veckor hemma så har det samtidigt varit två sköna veckor hemma. Jag har hunnit ikapp både mig själv och hemmet på alla dess fronter. Hemmet har vårdats, gymmet har besökts flitigt varje dagen och vänskapsbanden har vårdats. Det känns skönt ända in i själen:-)

Idag kom min barndomsvän sedan 4 års ålder hit på fikabesök tillsammans med sina två små charmtroll Tilda och Teo. Johanna och jag har varit oskiljaktiga sedan ca.4 års ålder. Allt som hänt från 4 år fram till studenten har vi upplevt ihop mer eller mindre! Med två lite olika liv nu så ses vi inte alltför ofta utan istället alltför sällan. Men när vi väl ses så känns det hur bra som helst. För man vet att man har en ÄKTA vän som alltid kommer att finnas där, livet ut. Det som är faccinerande är att man märker hur tiden tickar på. Idag slog det mig när jag såg Johannas dotter som nu är snart 4 år. Tilda är en kopia av sin mor, ser exakt likadan ut som Johanna när hon var liten. Det påminner mig om hur vi var när vi var små och hur vi såg ut. Det är rätt häfftigt!! Vi planerade hur våra liv skulle se ut när vi blev stor... Vi skulle bo grannar, ha jämnåriga barn som skulle precis som vi vara bästisar och våra familjer skulle umgås flitigt. Nu är vi här... Framme vid det som vi en gång planerade. Nu blev det kanske inte riktigt som vi planerade för 20 år sedan. Johanna ligger steget före med både hus och barn. Kanske hinner jag ikapp henne och kanske blir det som vi en gång drömde om. Men en sak är klart och det är att vi alltid kommer vara vänner:-)




Nu blev det ett väääldigt långt inlägg om tjat å gnat om precis allt och ingenting! Har ni läst ända hit ner så har ni gjort det bra:-) Så jag avlsutar med att lägga in en bild på dom vackra tulpanerna som jag fick idag!



Mobilblogg: Kallt...

0-41de2f7f25ae57b8bdb3f60dace69d00.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Kallt ute idag! -30 visade termometern i bilen. Det kan bara bli bättre nu:-)


Varför skulle man inte kunna ordna myskväll ensam?

Myskvällar är för mig förknippat med umgänge/sällskap med antingen vänner eller med hjärtat. Sista året har det mer och mer förknippats tillsammans med E :-) Jag kan inte påverka saken att vi befinner oss 40 mil bort från varandra denna helg, så jag gör det bästa av situationen! Känner mig trött och sliten, så idag riktigt skrek kroppen efter att bara få vara hemma helt själv en kväll. Det känns faktiskt grymt skönt! Kan inte påminna mig själv när jag satt hemma en lördagkväll här i Sundsvall? KVALITETSTID på egen hand:-)




Lördagsmys!

Efter en lång dag på jobbet denna lördag så känns det helt OK att få komma hem till en tom lägenhet för lite lördagsmys helt solo. På vägen hem blev det ett stopp på ica och där fick jag med mig en grillad kyckling, potatissallad, vindruvor, brie ost, lite lördagsgodis samt tidningen cosmopolitan. Hemma väntar en flaska rött vin och min lördagkväll blir kanske inte så tokig ändå!



Så här laddar jag upp inför melodifestivalen denna lördag eftermiddag helt ensam hemma i Sundsvall:-)



Ett glas gott rödvin, cosmopolitan och ett varmt skumbad:-)

Kvalitetstid!

Ofta jagar man tid, man vill hela tiden tjäna in tid och vinna tid. Ibland kan detta tidsjagande bli ett riktigt stress moment. Ibland känns det som om den ständiga "listan" bara fylls på men aldrig minskar den. Dessa två lediga dagar har jag hunnit ikapp mig själv ordentligt för en gångs skull. Ofta planerar jag in så vansinnigt mycket när jag väl är ledig och hemma att det bara blir en massa stress av allt ändå.

Idag avverkades träning mitt på dagen och förmodligen kommer dagens pass sätta sina spår. Det visar sig imorgon:-) Var hemma i någon timme för lite lunch och bakning. Velade fram och tillbaka för att tillslut bestämma mig för en kladdkaka med marshmallows i. Kakan var tänkt till kvällens middag hemma hos Madde. Men innan det bar iväg till Madde för en helkväll hemma hos henne så hann jag med en sväng ut till Birsta. I jakt på en födelsedagspresent till lillebror. Ingen lätt uppgift vill jag lova! :-)

Hem och lämna bilen i garaget, packade ner kakan i en påse och tog en prommis till andra sidan stan. Madde stod för middagen och jag för efterrätten. En helkväll tillsammans med massa god mat, gott vin och en massa surr! Riktig kvalitetstid! För varför måste man alltid klämma in middag/vin kvällar på helger? En vanlig enkel torsdagen kan lätt bli den bästa på hela veckan:-) Torsdag som lördag! Shit happens... Trevligt hade vi! Eftersom det är -15 ute så var jag inte lika pigg på en 30 min promenad hem till Södermalm igen, så mamma var snäll och skjutsade hem mig efter att hon slutat jobbet.



Så det är en trött men glad Emmelie som kryper ner under täcket i sängen nu. Nöjd, glad och lycklig med en pirrande känsla i kroppen:-) Längtar dock ENORMT mycket efter min prins, men det visste förmodligen alla vid det här laget;-) Nu är det bara att ladda inför helgens jobb och se till att få den undanstökad. Så alla ni som gör helg nu efter en veckas jobb, ledsen att behöva skriva det... Men jag hoppas helgen går i rasande fart så vi kommer till en ny vecka:-)


Trevlig helg!

Torsdag!

Andra lediga dagen och sista lediga dagen innan arbetshelgen drar igång. Jag njuter för fulla muggar och försöker lägga upp en strategi över hur denna torsdag skall genomföras på bästa sätt. Larmet på telefonen var inställd på 10:00 men tror ni man sover ut när man väl kan? Nej, 8:45 slog jag upp mina två små blå och sedan dess har jag varit vaken. Laddat med havregrynsgröt, äggmacka, kaffe, läst lite bloggar och kollat nyhetsmorgon.

Denna torsdag har lite inplanerade saker och frågan är nu om jag kanske börjat lite tokigt med att bara slappa fram tills nu så att efter träningspasset som beräknas vara klart runt ca.14 tiden kommer jag få öka tempot. En födelsedagspresent skall inhandlas åt lillebror som fyller år imorgon. Jag har absolut ingen aning om vad jag skall hitta på. Bara det lär ta en evighet... Detta måste fixas idag eftersom jag jobbar imorgon. En efterrätt skall kommas på och göras inför kvällens middag hemma hos Madde. Frågan är bara vad!? Så det känns som att min eftermiddag kommer att gå i rasande fart...


Vädret beter sig lite bättre idag och det finns hopp om att helgen förmodligen kommer bli fin. Det är bara termometern som krånglar... -19 står det på min! Kan det stämma? Hur som helst så längtar jag efter att få några lediga o sköna dagar i fjällen!





Nu börjar det dra ihop sig inför dagens träningspass, men innan dess tänkte jag gå ut och dra undan lite snö.

Ha en härlig torsdag!


Nu drar jag iväg igen...

Tyvärr inte till Stockholm men ner till Golds! Inte fy skam det heller...  Det börjar dra ihop sig för pass nummer två för dagen. Det blir bodypump tillsammans med Yejka:-) Jag älskar lediga dagar och när tid ges!

Hade vågat drömma och hoppats på att det skulle vara en repris av gårdagen idag. Blå himmel och strålande sol med perfekt temp. Men icke! Vädergudarna kände nog på sig att jag var ledig och bestämde sig för att fälla ner ännu mer snö. Visserligen fick jag lite att göra idag istället nämligen skotta en massa snö. Hela bakgården skottades tidigare idag men otacksamt som det är så börjar det försvinna nu. Så jag ber om ursäkt för att jag råkade ha en ledig onsdag idag och vi ska nog att se att till helgen igen då skiner garanterat solen igen!


Förutom att ha kört lunch spinning och skottat snö idag så har även tvätten fått sig en omgång nere i tvättstugan, disken har blivit skinande ren och dammtussarna har blivit uppätna av både trasan och dammsugaren. En riktig "nyttodag" har jag haft. Undra om jag försökte göra undan allt tråkigt idag så att jag bara kan slappa imorgon!? :-)


Nu blir det i alla fall ombyte och sedan väntar en härlig timme på gymmet:-)

Ha en trevlig kväll!

Fettisdagen!

Så är snart år 2010:s semledag över. Ett helt år till nästa gång vi svenskar äter en semla igen. För min del i alla fall. Just idag på självaste semledagen då är jag sugen på en semla och äter mer än gärna:-) Men annars så får det nog vara. Tycker det är rätt bökigt med semlor... mycket klet, svåräten och sedan måste jag disikera halva semlan för att få bort mandelmassan. Tacka vet jag skolsemlorna! Dem var goda och absolut helt mandelmassafri!

Om jag ätit en semla idag!?? JAPP! Jobbet slog till stort idag och inhandlade semlor till oss personal, Tack för det:-)




Efter att ha tryckt i mig en semla idag så fanns det inga ursäkter för att inte träna ikväll. Så jag slog på stort och körde 1 1/2 timme spinning! Grymt skönt!

Så innan den här dagen är avklarad så känns det rätt så bra att få dra sig tillbaka under filten i soffan kikandes på OS för att hejja fram våra svenskar i jaktstarten. Tyvärr så ser det inte allt för lovande ut... Men det är bara början på detta OS :-) Nu väntar 2 dagars ledighet och det ser inte ut att bli några som helst problem att fylla ut dem. Prio ETT under morgondagen kommer bli tvätt, tvätt och ännu mera tvätt! kan man längta efter tvättstugan?




Imorse på jobbet så kunde jag inte låta bli att drömma mig bort vid ratten på brandbilen när vyn framför mig var otroligt vacker! Lagomt med minusgrader, snö, klarblå himmel och STRÅLANDE sol! För någon kort sekund drömde jag mig bort till fjällvärldens vyer och skidbackarna! Jag LÄNGTAR till fjällen!!!


Kalla Kalla Kalla Kalla!!!!

Medan jag befann mig på spinningcykeln och kopplade bort precis ALLA tankar som fanns så pågick OS för fullt där borta i Vancouver. Medan jag lyckades koppla bort tankarna kring vår svenska skiddrottning så passade hon på att kamma hem Sveriges första guldmedalj för detta OS.

Det var en glad överaskning att få komma hem, knäppa på tv:n och få se vår skiddrottning Charlotte Kalla kamma hem sitt OS guld i 10 km fristil. Vilken GRYM tjej!!





Bilden är lånad ifrån
www.expressen.se



Vilket bra avslut på denna måndag och vilken fantastisk start på denna vecka och framförallt detta OS! :-)

Vecka:7 15 Februari 2010

Hemma i Sundsvall IGEN då. Känns som om det är det enda som händer i mitt liv just nu. En jädrans massa resor mellan Sundsvall - Stockholm. Tiden i Sundsvall räcker bara till jobb och lite träning. Sedan är tiden slut här i Sundsvall och Stockholm kallar. Så känns det som att det ser ut. Sundsvall = jobb, träning. Mitt liv i Sundsvall verkar vara som bortblåst. Vart har alla dessa lediga, sköna och göralösa dagar tagit vägen?

Jag ska egentligen inte klaga. För var gång jag sätter mig på flyget mot Stockholm så vet jag att det alltid vankas helg, ledighet, mys, trevligheter och en massa KÄRLEK! <3


Men ibland knackar vardagen en på axeln och försöker jaga ikapp en. Även om man oftast vill fly vardagen så är den normala, grå och ibland trista vardagen rätt så behaglig! Så egentligen är det kanske bäst att passa på och njuta av tillvaron nu, för den lär förmodligen aldrig mer komma igen. Med en massa positiv energi i bagaget hem nu så är jag peppad inför en arbetsvecka och helg här hemma i Sundsvall. Även om hjärtat svider av längtan. Men dagarna och veckan kommer gå fort innan det är klart och jag ska göra mitt bästa för att blicka frammåt. Tänk positivt:-)


Om inte annat så drömmer och längtar jag bort, långt bort tillsammans med E. Längtar efter en veckas sol, bad och massa massa mys i värmen! Känns som vi båda är välförtjänta en veckas solsemester tillsammans för att få ladda på batterier och fylla upp vårat kärlekskonto:-) <3





Nu härnäst så väntar i alla fall en timme på spinningcykeln. Så det är time to go!

Lovely Saturday

Imorse gjorde vi något som vi inte gjort på lääänge! Vi tog ut en REJÄL sovmorgon så länge att när vi vaknade så vågade vi knappt kolla klockan. Tassade upp och bakade ljuvliga blåbärs scones. Kanske inte var så ljuvligt under själva bakandet, då jag mer eller mindre hade ett utbrott över degen som kletigare än allt kletigt! Aldrig varit med om något liknande. Ett tag var jag skeptisk till om det skulle bli några scones över huvud taget. Men scones blev det och dem smakade ljuvligt gott! Så lika snabbt som det kom så var det borta, mitt lilla utbrott över dessa scones. Jag älskade dem, blåbärs scones!

Så efter att ha tillbringat halva dagen i sängen så tog vi tag i dagens göra, "tema rensning"! Som jag nämnde igår så hade jag en klump i magen inför detta. Med tanke på att det är E och hans manliga vänner som packat dessa kartonger. Så Linda, du kan nog tänka dig hur det såg ut i dem eftersom din Farzad var en av dem som var med och packade dessa kartonger. Det var sopsäckar med saker i, kartonger med ALLT MÖJLIGT i t ex. lampor, sladdar, cd skivor, muggar, servis. I några saker så dök det plötsligt upp kläder i. Det var minst sagt spännande med tanke på att jag hade ingen aning om vad som skulle dyka upp:-)

Förrådet är nu rensat och jag har faktiskt koll på vad som ligger i kartongerna. Jag vet att det bara ligger dukar/gardiner i en kartong tex. I en annan kartong ligger det bara servis  osv. Även klädskrubben har fått sig en omgång. E var rätt lycklig när jag tillslut frågade om vi skulle ta en paus och grädda lite våfflor!


Nu känns det bra här hemma på klippgatan så vi packar med oss vin pavan nu och åker till Markl o Amanda för en kväll tillsammans med dom:-)


Han en trevlig lördagkväll!

Nu kan jag äntligen andas ut ordentligt!

Vilken lättnad jag känner idag! Känns som jag inte kunnat andas riktigt under denna vecka. Men idag lättade den stenen som låg ivägen. Nu är det fritt fram! :-) Anledningen till denna lättnad kan jag inte riktigt sätta fingret på. Kanske beror det på att det är fredag, det är helg och jag befinner mig på den bästa platsen för tillfället... Klippgatan! Jag och E har en hel helg tillsammans framför oss och det bästa av allt är att absolut ingenting viktigt är inplanerat förutom E:s match på söndag. En riktig mysarhelg ska vi tillbringa ihop med allt vad det innebär... god middag, tända ljus, sovmorgon, bubbelbad m.m. Bara slappa och umgås hela helgen!

Finns en "liten" grej i tankarna imorgon och det är "tema rensning". Vi har lite planer på att gå igenom E:s förråd uppe på vinden. Han har dock förvarnat mig om att det inte är någon vidare ordning där upp. Det står massvis med kartonger där. Ser rätt bra ut på håll dock avslöjade han att när dessa kartonger packades så fanns det inga kvinnliga fingrar med i spelet. Själva flytten och packningen ordnades med hjälp av tre hockeykillar. Då kan man kanske gissa ordningen i dessa kartonger!? Känns så med tanke på att E också är lite bekymmrad över oordningen. Vi får se hur morgondagen lyder:-)


Nu väntar jag på att få färdigställa middagen tills min prins kommer hem:-)

Ha en härlig fredag & helg!

Nattuggla

För ca. 5 min kröp jag ner under täcket här hemma efter en eftermiddag/kväll på jobbet. Hade inte alls tänka dra igång någon dator och ännu mindre blogga. Anledningen till denna nattbloggning är att jag glömde kolla vilken tid det var spinning imorgon.

Spinningen är 11.30 imorgon så det borde passa perfekt eftersom jobbet inte kallar förrän klockan 14. Men innan det blir träning imorgon så står det hårrenovering på schemat. ÄNTLIGEN! Känns som det är EVIGHETER sedan jag gjorde något åt det. Luggen är som bortblåst, håret är risigt och färgen känns urblekt och jag känner mig rent ut sagt förjävlig! Men imorgonbitti klockan 09:00 så blir det ändring på den fronten. Ge mig en frisyr, färg och glans på huvudet:-)


Nu är klockan mitt i natten och mina ögon faller snart ihop. Bäst å sova om man ska orka med en fullspäckad onsdag med allt vad det innebär.


Sweat drems!

Nya skor!

I höstas så fann jag "vinterns" stövlar. Dessa har använts flitigt och skönare stövlar får man nog leta efter. Däremot så vet jag inte vad som skedde med kvalitén. Numer blir jag blöt om ena foten vid blött underlag ute. Och blött ute blir det när det finns snö. En spricka i sulan är inget som jag gillar direkt. Så jag borde söka mig ett par nya fina stövlar:-) Eller kanske lämna in dem och få dem lagad?

Under en längre tid har jag även varit på jakt efter ett par andra skor, spinningskor! I julklapp så fick jag fina presentkort från "stadium". Men tror ni dom sålde spinningskor där? Nej! Så jag har sökt på internet, sökt i butiker och kollat upp priser. Visst att jag gillar spinning men inte fasen är jag ett sådan fan av cykel att jag tänker äga ett par skor att cykla i några gånger i veckan för 1300:-. Har hittat skor till lämpligt pris men då finns inte storlekar som passar. Så har det varit nu under en tid.

Igår på väg ut till jobbet så stannade jag till på "team sportia" för att kolla deras utbud. Där fann jag ett par som fanns i min storlek 39 och till rimlig penning. Så jag funderade inte speciellt länge utan bestämde mig för dessa skor rätt snabbt.


Så dessa fick följa med mig hem:



Behöver jag säga att jag längtar till nästa spinningpass!? :-) Det ska bli roligt å se om det är en sådan mycket bättre känsla med riktiga skor som alla säger! Kanske invigs dessa redan imorgon.

Nu blir det ombyte från morgonrock till träningskläder och sedan iväg på ett 45 min bodypump!


Ha en fin tisdag!

Vilken start på denna måndag och vecka!

Tänkte jag skulle summera ihop helgen som varit. Tiden finns inte riktigt just nu så det får bli en kort summering. Helgen har varit UNDERBAR! Mamms å papps samt Annelie å Jan-åke har varit på visit i helgen. Så för första gången har nu våra föräldrar möts i verkliga livet. Det blir lite omständigt med sådant när E (vi) bor på ett ställe, mina föräldrar på ett annat ställe och E:s släkt på ett tredje ställe. Om vi (jag å E) befinner oss i "mittpunkt" så bor våra familjer 40 mil ifrån oss åt helt olika håll. Så att tajma in middagar m.m tillsammans med familjer det lär nog inte bli det lättaste. Förhoppningsvis så ger det sig i framtiden när jag och E har vår egna familj och våra familjer blir "tvingade" att komma till oss vid helger, högtidsdagar, semestrar, jul osv :-)

Hur som helst så var helgen grymt trevlig tillsammans med trevligt sällskap. En hel del spring på stan dagtid och fantastisk god middag på kvällstid! Restaurangen i fråga på lördagkväll var en av Melker Anderssons krogar "Grill". Kan varmt rekomenderas! Söndagen avrundade vi i ishallen för att heja på E och hans vilda Väsby! Tyvärr hjälpte inte vårt stöd något vidare eftersom Väsby åkte på stryk under eftermiddagen.


I vanlig ordning så skulle jag ta flyget hem imorse. Så som vanligt skjutsade E mig till Bromma och vi pussades hejdå till varandra för några dagar. E åkte och jag gick in i terminalen. Det visar sig vara en strulig morgon och jag kommer inte kunna flyga hem som det var tänkt. Ringer till E igen och han får vända om för att hämta upp mig igen. Klockan 07.25 är vi på väg i ilande fart mot Arlanda istället. Det är tur det finns fler alternativ ibland:-) Jag som alltid (oftast) är ute i god tid satt med en klump i magen och tittade på klockan hundratals gånger innan vi svängde in vid terminal 4. Det slutade med att jag blev en sådan där "jobbig" passagerare som kom springandes i sista sekunden och hoppades på att flygplanet skulle vänta på mig. Det hade flygplanet inte tänkt göra, men jag lyckades hinna med ändå. Så denna morgon startades med minst sagt stress och jäkt! Stackars E han blev sen till jobbet pga mig och jag hoppas det ordnade sig för honom med:-) (Har inte vågat ringa och störa honom i arbetet)


Nu är jag hur som helst hemma igen för några dagars jobb/träning. Har hunnit förbi ica en sväng, lagat makaronpudding och kokat broccoli. Nu stundar det ett lunch träningspass, spinning 45 min på golds. Efter det blir det ut till jobbet igen för arbete fram till 24 ikväll. I och med denna mening så fick vi fram hur min vecka ser ut fram till och med torsdag. Träning förmiddag och jobb hela kvällen. Det enda som skall inflikas är klippning på onsdag morgon *längtar*


Ha nu en härlig vecka!!

En början till att kunna se slutet på denna vecka!

När jag kom hem förra fredagen så kändes det som en lång EVIGHET i tid som jag skulle spendera här hemma i Sundsvall. Det skulle alltså dröja exakt en vecka tills jag och E sågs igen. Det var förra fredagen det.... Nu är vi strax där igen, FREDAG! En vecka har plöjts igenom här hemma. Den mesta tiden har ägnats åt jobb och träning. Gällande träningen så tänker jag ge mig själv en klapp på axel denna vecka. Jag har kört sammanlagt 7 olika pass mån-tors. Det har hunnits med träning både morgon och kväll eller dubbelpass kvällstid. Det känns bra och det är grymt skoj att komma igång på riktigt:-)

Utöver jobb och träning under veckan så har det hunnits med en sväng upp till stallet och familjen Lönnquist. Sadeln har polerats upp och hämtats hem. Mära fick sig en puss på nosen och jag fick skåda den allra nyaste å färskaste lilla familjemedlemmen hos Lönnquists, nämligen lille Oliwer! En totalt bedårande söt liten kille med massa mörkt hår:-)


Detta var ungefär ett kort sammandrag från veckan som varit. Väskan står nu packad och klar i hallen i väntan på avfärd runt 4 snåret imorgon bitti. Då kör jag veckans sista arbetspass för sedan tänker jag göra helg! Helgen kommer spenderas (som vanligt) hos min E :-) Känns ändå som en liten speciell helg eftersom att vi får besök i helgen. Mamms, papps o "Bullen" tar bilen ner mot Stockholm för visit över helgen. Även E:s mamma Annelie och hennes Jan-Åke kommer på visit i helgen! Så helgen kommer ägnas åt att umgås och ha trevligt med familjen. Vad som exakt sker är ännu inte riktigt planerat. Klart är att lördagkväll är bokat för middag på "Grill" och att söndagen ägnas åt hockey. Ser verkligen fram emot kommande helg! :-)


Härmed så önskar jag en riktigt TREVLIG HELG!!

Februari!

Idag påbörjades min arbetsvecka. En vecka som jag vet är tuff! Detta är en vecka som man pustar ut efter att den är avklarad och tanken i huvudet då brukar vara " tre veckor till nästa gång ". Synd bara att dessa tre veckor ibland går lite för fort bara. För nu är vi här igen, en långdag idag och härnäst 3 stycken härliga tidiga morgnar! Jag kommer förmodligen känna att jag lever på fredag igen.

På tal om att tiden går fort... Vi har hamnat i en ny månad! Årets första månad är avklarad och nu har vi ett spännande februari framför oss. Februari är fortfarande en vintermånad så att om snö och kyla håller i sig så blir vi knappast överraskad. Det som känns bra med februari är att efter den här månaden så kan vi börja hälsa våren smått välkommen. Åtminstone så kan vi få börja njuta av härligt solsken på dagarna.

Tiden med solsken och härliga vårpromenader den kommer... Men först skall vi se till att njuta av ett härligt och vintrigt februari. För som det ser ut så kommer både snö och kyla hålla i sig. När det känns alldeles för tungt och jobbigt med kyla och snö så får man istället längta och drömma sig bort till värmen.  Jag längtar dit nu, till värmen!! Jag längtar efter ledighet, sol, bad, god mat och massa massa mys tillsammans med E! :-)




Nu skall jag sluta svammla om väder, drömmar och längtan hit å dit. På tal om längtan... Längtan är ett STARKT ord som används dagligen! Längtan är något som jag känner 24 timmar om dygnet! Ganska häfftigt att använda just känslan "längtan" dagligen! Även om det längtas mycket åt olika håll så längtas det mest av allt efter min finaste prins!! Efter honom längtas det sjukt mycket <3

Nu är det färdigskrivet här för idag. Dax att göra allt klart inför morgondagens jobb samt vila lite så att jag orkar hålla ögonen öppna under finalen i "paradise hotel"!

- 27

Fel av mig när det gäller temperaturen! Nuläget på termometern är hela -27 grader kallt! * Brrr! *

Ledig Måndag!

Efter en helg på jobbet så är det dax för en ledig dag! Just idag så är jag mer än glad över att jag jobbar skift. Att arbeta skift har sin för- och nackdelar givetvis. Men för det mesta så tycker jag att det har flest fördelar. Idag är det en stor fördel. När alla icke skiftarbetande människor jobbar sin vanliga måndagstid 7-16 idag så har jag helt ledigt. Tvättstugan är bokad fram till 17 idag. Så dagen kommer att ägnas åt att mysa på inne i värmen och ungefär var 45:e min gå ner till tvättis. Städningen togs tag i redan i lördags så det som behövs göra är diska berget som finns inne i köket, dammsuga rent och bädda rent i sängen och skotta bort all snö från balkongen! That´s it! En skön måndag som går rakt in i lugnets tecken!


Hade det inte varit så jäkla kallt idag ( -23 ) så hade det garanterat blivit en ridtur ute i snön och skogen. Tyvärr sätter vädret käppar i hjulen för det. Ridningen ersätts därför idag med ett lunchspinning pass klockan 12.


Ha en härlig måndag och en bra start på en ny vecka!