Mera bus!


Bus!

Tänk att det är så fruktansvärt roligt att göra allt som mamma tycker är nej och ajaj!


IKEA

Idag stod det en tur till stan på vårt schema. Men eftersom försommarvärmen var som bortblåst i veckan och det såg ut att bli regn just precis idag så gjordes våra planer om och istället planerade vi in en tur till ikea istället. Inte heller helt fel. Fast just nu så känns regnet en bra bit bort. Idag är det nog finaste dagen denna vecka. Typiskt! Vi ska i alla fall få träffa våra vänner Päivi & Anton och det ska bli skoj!!

Onsdag!

Även denna morgon så startade vi inte dagen förrän klockan passerat 7.30. Det tackar mamman oerhört mycket för. Varje natt/morgon som blir en BRA sådan tackar man för, man vet aldrig hur länge det håller i sig eller när ett bakslag kommer. Men två nätter i rad där min lilla skrutt som vanligt somnat 19.30 och sovit hela natten fram till 7.30 - 8.00 är fantastiskt! Ett uppvaknande runt 5.30 gjorde han såklart för att få lite välling och sedan somna om igen. Så idag kan jag inget annat än säga att energin den finns!
Onsdagar är lite av vår träningsdag så även idag står det träning på dagsschemat. Det blir 30 min cykel/ 30 min core medan Philip leker på minisats. Just nu slumrar lill skrutt ute i vagnen en stund och jag ska strax packa i ordning träningsväskan.

Kvällstur!

Det blev en liten kvällstur på cykeln efter middagen. Lilla hjärtat har precis kommit ur badet och jag ska strax ge mig iväg till gymmet. Bodypump står det på dagens träningsschema!


Tisdag!

5.40 vaknade lilla hjärtat i morse och till mammans stora förvåning så somnade han om. Så idag startade vi inte dagen förrän klockan slagit 08.00! Nu är vi igång och på väg! Sitter på bussen och lilla hjärtat har precis somnat. Det står lek och bus på schemat idag. Först hos Sofia & Nils sedan öppna förskolan. Förra veckans sol och bad känns idag en bra bit bort igen.


Stapplande steg

Under självaste elitloppssändningen igår så tog Philip sina första steg tillsammans med gåvagnen. Gåvagnen har tidigare mest samlat damm i ett hörn här hemma. Philip har avskytt den och vägrat försöka, fram till i lördags. Då kom lilla hjärtat på att man kan skjuta den framför sig genom att gå på knä. Så igår fick han upp farten med hjälp av knäna och sedan kom några stapplande steg. Så idag måndag så startade vi dagen med att gå ordentligt med vagnen. Världens stoltaste och glada lilla kille är ute och knatar med sin lilla vagn. Undra hur lång tid det nu tar innan älsklingen släpper taget och går själv!?

Morsdag

Så börjar vi närma oss slutet av ännu en helg. En helg som varit helt fantastisk på alla sätt och vis. En hel mysig helg tillsammans med lilla familjen och mamma & pappa. Två stadsturer, ett galleria besök, trav, grillning, solning, bad, lek och mys med världens bästa lilla kille som för övrigt har varit en riktig liten solstråle exakt hela helgen (trots en hel del vagnåkning). Jag behöver inte ens skriva att jag AVSKYR när stunden är kommen och mamma & pappa packar in sig i bilen. Tänk att tiden alltid går så galet fort :-(
Idag stod det Solvalla och elitloppet på schemat för oss alla. Innan det var klart så strök vi Solvalla på schemat och hamnade istället ute på Djurgården. Promenad och fantastiskt god lunch i solen. Philip sov i vagnen, spanade in änderna och red på morfars axlar och var sådär härligt glad hela tiden.
Helgen har varit så bra och så mysig! Jag är mer än nöjd även om det gör lite ont i magen för tillfället eftersom det nu dröjer ett tag till nästa gång vi ses. Bättre morsdag än så här kunde jag inte få. Heldag tillsammans med mina killar, mamma och pappa ♥♥♥

Stora killen!

Besöket på bvc gick bra och mamman överlevde dom två sprutorna. Philip var en duktig liten kille som fick ett litet klistermärke för att han var så duktig med sputorna. Några 8 kg visade inte vågen utan min lilla 1 åring väger 7445 gram. 70 cm lång. Min lilla kille har blivit så stor. Tänk att för ett år sedan var längden 35 cm. Han har alltså dubblat sin längd på ett år.
Efter bvc var vi in en snabbis i centrum för att spana efter några små skor till lilla Philip. Ett par sandaler står på önskelistan. Tyvärr åkte vi hem tomhänta. Antingen så finns det ordentligt skor typ kavat eller så är dom fruktansvärt plastiga och mjuka. Skulle vilja hitta något mellanting att ha på fötterna fram tills att han börjar och går. Känns onödigt att köpa dyra skor för 500:- innan han ens kan gå så han lagomt till han lär sig gå har växt ur dem. Ett annat litet problem är att min lilla kille har små fötter och dom skor som är i hans storlek är sådana bebisskor med mjuka sulor.
Nu är lunchen intagen, Philip har precis somnat i vagnen och jag sitter i solen och NJUTER!! Det är blå himmel, strålande sol, varmt ute och jag har förmånen att få vara hemma och ta vara på varenda minut! UNDERBART!

Torsdag

Idag är det torsdag och helgen är nu snart här igen. Idag står det bvc besök på schemat under förmiddagen. 1 års kontroll och sprutor. Usch, den här gången gruvar mamman sig lite för sprutorna. Man kan ju tycka att jag borde vara van med tanke på alla stick och sprutor som min lilla son fått genomlida. Speciellt under sjukhustiden. Men nu känns det nästan värre eftersom han är så stor och medveten. Aja, det går säkert alldeles utmärkt!
Det ska bli spännande att se vad vågen visar. Undra vad min lilla 1 åring väger egentligen. Jag gissar på nästan 8 kg.
Det vankas även besök igen. Redan ikväll anländer mamma/mormor & pappa/morfar. Så nu hoppas vi att fina vädret håller i sig så vi får en härlig helg fyllt med umgänge, frisk luft och så lite elitlopps trav på det;-)
Nu ska jag packa ihop skötväskan och se om lilleman där ute sovit färdig sin lilla nap.
Trevlig Torsdag!

Poolbad

Idag plockade vi fram en av Philips födelsedagspresenter, blåste upp och fyllde den med vatten. Kläderna åkte av och pojken plaskade som aldrig förr!
Underbara unge! ♥ Vilken sommar vi ska ha tillsammans. Jag kan knappt tänka på det utan att det pirrar i magen. Förra sommaren gick bort genom att vara instängda mellan sjukhusets väggar och andra halvan av sommaren var fylld med en hel del sjukhusbesök, en massa oro och naturligtvis med en liten och skör minibebis. En minibebis som mitt i högsommar värme fortfarande hade svårt att hålla värmen själv. Så ni förstår kanske hur mycket avslappnad njutning det blev. Då inlindad i filtar inne som ute, alltid en massa kläder/mössa på och ständig temp. tagning. Nu en glad liten nakenfis insmord med solkräm från topp till tå och en solhatt på huvudet! ♥

Kvällstur!

Det är så himla mysigt att ge sig ut och cykla med hela lilla familjen. Ikväll blev det en liten tur igen;-)


Fika!

Nyvaken liten kille tar det lugnt, fikar och väntar på att pappa ska komma hem!


Min prins

Nog är det alltid en liten "hjälpreda" som jag har här hemma om dagarna. Att plocka, öppna, stänga, riva ner och dra i saker är fruktansvärt roligt just nu. Tänk vad otroligt mycket det har hänt på 1 års tid. Det är nästan svårt att förstå. Älskade älskade lilla barn. Du förgyller våra liv och gör vår vardag till den bästa varje varje dag! ♥♥

Sandlåda

När Philip fyllde 1 år så fick han en sandlåda i present. Nu har sandlådan äntligen kommit på plats och fyllts med sand och leksaker. Philip tyckte mest att det var spännande med en massa sand som man kunde känna och smaka lite på.
Jag gissar på att innan vi vet ordet av det så har vår lilla son blivit så stor att han uppskattar sandlådan på ett helt annat sätt och kommer bygga sandkakor/torn och gräva för fullt där i.

Hur söt!?

Lilla Philip har nog förstått att bilen den låter. "Drrr Drrr Drrr" låter han gullungen medan han grejar med bilen.


Sommardag!

Vilken skön sommardag vi har haft idag, jag och Philip! Det blev aldrig av att vi gick till öppna förskolan. Vädret lockade för mycket och det kändes dumt att sätta sig inomhus en dag som denna. Så istället samlades gänget mammor och små grabbar hemma hos Sofia. Liknande öppna förskola utomhus helt enkelt. Busiga barn som fick leka med varandra och en massa mammor som surrade och drack kaffe;-) Till och med poolen åkte fram en dag som denna och det var tre glada små killar som fick bada utomhus för första gången i sina liv. Hur söta som helst i sina solhattar plaskade och badade dom tillsammans!
Tanken var att jag i eftermiddag skulle iväg och köra 55 min spinning. Men att ge sig iväg och träna inomhus när det är soligt och varmt känns en aning motigt och fel! Så istället stannade jag hemma och umgicks ute med mina killar i trädgården. Fast jag skippade inte träningen, när Philip hoppade i badet med pappan så snörade jag på mig joggingskorna och gav mit ut på en tur. Tog mig runt på en runda på 4 km. Visserligen inte i något super tempo men nöjd ändå. Spinning har givit resultat och det kändes helt OK när jag kom hem igen. Däremot så kändes det på tempot att det var längesedan jag var ute och sprang. Kroppen är ovan helt enkelt. Passade även på att köra lite styrka ute på gräsmattan. Armhävningar, situps, dips, upphopp, plankan 30 x 3.
Skönt att kunna varva gym och pass med lite utomhusträning. Imorgon satsar vi nog på en tur till sats dagtid. Philip får vara på mini och jag kör cykel/core.
Nu kallar sängen sedan länge tillbaka. Först ska jag smyga in till min lilla prins och pussa honom godnatt <3

Sommarkillen!

Vi är på språng! Tar bussen till Sofia & Nils för lite lek, bus, surr och lunch innan öppna förskolan.


Just idag!

Sådana här dagar är det inte alls svårt att njuta av mammaledigheten! På förmiddagen har vi varit iväg och tränat. Nu sover min lilla älskling i sin vagn och jag passar på att ligga i solstolen med hopp om att få lite färg på dom kritvita benen. Samtidigt lyssnar jag till sonens söta snarkningar! Underbart! Sa jag att jag älskar livet som mammaledig!? ;-)


Måndagmorgon!


Kläder!

Det här med kläder till små barn är något magiskt. Vore jag ekonomiskt oberoende så skulle jag nog handla ihjäl mig. Alla dessa små söta, tuffa, snygga mini plagg är helt fantastiska! Jag kan fastna i timmar framför datorn ch surfa runt bland alla nätbutiker. Kolla det får man hur mycket man vill;-)
Dessa fina plagg skulle absolut få flytta in i min sons garderob!

Långhelg var det ja...

Långhelg och ledighet tillsammans, finns det något bättre? Det är lyxigt, underbart och fantastiskt att få spendera tid tillsammans. Vi har haft E:s pappa & Philips farfar på besök hos oss i några dagar. Tiden går som vanligt i rasande fart och idag var det visst dags att skjutsa till tåget igen. Som vanligt så blir det alltid en aning tomt när någon ur våra familjer åker och man vet att det dröjer ett tag till nästa gång.
Äntligen har vi nu cyklar så vi kan cykla hela lilla familjen tillsammans. Så idag blev det en liten premiärtur! Hur mysigt som helst. Philip satt djupt koncentrerad bak på mammas cykel under turen <3

Med mannen i mitt liv!


Första middagen utomhus!


Mys!


Lovely!

Sitter i solen och avnjuter årets första glas rose i väntan på grillmiddag! Livet känns rätt okej;-)


Röd Torsdag

Jahapp, då var det helg igen då. Här går det undan med en rasande fart. Inte mig alls emot att det vankas ledighet i några dagar. Det innebär att vi får ha vår E hemma hos oss!
Vi har startat denna röda torsdag med morgonmys och långfrukost. Nu sover Philip sin förmiddagsnap ute i vagnen. Jag & E sitter med varsin kopp kaffe och väntar på att vår son ska vakna så vi kan bege oss in till stan. I stan ska vi möta upp E:s pappa och Philips farfar Arne som kommer med tåget för att hälsa på oss i några dagar.
Känner på mig att det kommer blir en bra start på denna långhelg;-)

Paket!

Undra om Philip börjar tro att det hör till vardagen numera att man får presenter lite då och då;-) Sken som en sol när han vaknade och fick syn på ännu ett paket. Kompisen Nellies föräldrar har varit på besök idag och naturligtvis sov Philip då. Tack snälla Nellie hälsar Philip! Han hälsar nog också att han längtar till nästa gång Nellie kommer så dom kan gräva tillsammans;-)


Nyvaken!

Nu är vi vakna igen så nu tar vi tag i dagen!


Hjärta!

Har inte hjärta att förflytta min lilla skatt. Så istället för frukost så stannar vi här i soffan. Törs knappt röra mig och man får passa på att njuta allt vad som går. Stunder som dessa sker inte alltför ofta!


Morgonstund!

Mysstund i soffan slutade visst så här. Älskade underbara barn!!


Jobbigt!

Fick världens finaste blombukett av fina farmor & Johnny. Som vanligt så är det galet jobbigt att säga hejdå! Usch, dessa vansinniga avstånd gör mig galen. Jag avskyr att behöva krama dom som betyder mest hejdå och samtidigt veta att det dröjer veckor/månader till vi ses igen.


Storm!

Måndag och söndagens härliga väder är som bortblåst. Det blåser nästan storm ute. Usch!! Vi kör på en hemmadag idag med undantag för dagens träningspass som avklarades på förmiddagen. Nu sover lilleman och jag ska passa på att hänga tvätten. Vi får besök i eftermiddag. Bästa farmor och Johnny är på väg;-)


TRÖTTER

Vilken söndag det blev, jag är nu helt slut och har en dunkande huvudvärk som vägrar ge med sig. Börjar förstå nu att det är sömn som behövs. Så pyjamasen har åkt på och det kommer bli en tidig kväll för fröken Moberg. Det här med att vara uppe halva natten och dricka vin sätter sina spår nu för tiden och det är inte direkt det enklaste att kliva upp med samma energi som sonen hade klockan 7 i morse. Så nu är det ombytta roller här hemma. För nu är mina batterier i BOTTEN och samtidigt så har pappans batterier laddat för dom var verkligen på NOLL tidigare idag. Herregud, nästa gång E har sin "herrklubbskväll" så är det jag som tar det lugnt här hemma och passar på att sova.
Trots trötta föräldrar så har vi ändå tagit vara på denna härliga söndag som bjudit oss på strålande sol och värme. Vi har promenerat i solen, ätit både frukost, lunch och middag utomhus, gungat, lekt, klippt gräset och små fixat ute i trädgården. En hel dag ute samtidigt som både en och två maskiner tvätt hunnits med och bägge tvätt omgångarna har fått torka ute. Hur härligt är inte det? Nytvättat som fått hänga på tork utomhus!! Bästa doften!
Lilla älsklingen somnade som en stock efter en dag med massor av frisk luft som avrundades med skumbad. Hur mysigt är det inte att först bada, smörja in med lotion, klä på ren pyjamas och sedan natta sin lilla älskling i en renbäddad säng?? Undra om han tycker det är lika mysigt som mamman tycker!? ;-)

Kattjävel!

Fick en smärre chock när jag kom ner för trappen och finner grannens katt i vårt vardagsrum! Detta är INTE okej! Jag vill kunna ha dörren öppen utan att kattskrället smiter in. Så nu åker den lindriga varianten fram, vattensprutan! Annars får vi nog låna den lite hårdare varianten, "Bullen".


Kosläpp!

På Nyhetsmorgon idag så sänds det live från en gård i Uppsala där korna ska få komma ut på bete. Livesändning och massor av folk som besöker gården för att skåda detta. Säkert en jätte upplevelse för många men i min värld något jag helst undviker. Inget märkvärdigt alls, en massa glada kor som hoppar och far i glädjerus. Jag själv försökte undvika att behöva hjälpa till då våra kor skulle ut på betet.


Upp å hoppa!!

När man har barn finns inga ursäkter! Inte ens om mamman haft den roligaste helkvällen med tjejerna och att klockan var närmare 3 innan hon fick luta huvudet mot kudden. Även E hade helkväll med sina vänner och väntade ännu någon timme innan han lutade huvudet mot kudden. Det är bara att hoppa upp och ta tag i dagen tillsammans med sin lilla son som är full av energi! Men just idag vet jag inte hur jag ska kunna tacka mitt älskade barn som sovit bra hela natten, vaknade först 5 och åt en flaska välling innan han sedan somnade om till 7.20!!! UNDERBART! Tack snälla underbara barn!!


Städdag!


Städdag!

Städdag ute med samfälligheten!


SKUR

Vi har haft mysigt besök av Helén & Elliot idag. Philip tyckte det var jättekul med kompis och var lite för "på" för att Elliot skulle tycka det var roligt. Philip var glad, pratade HÖGT och ljudligt så att stackars Elliot var livrädd!! Stackarn blev rädd så fort Philip kom och skyndade upp i mamma Heléns trygga famn. Gullungar! Vi får hoppas att det bara var tillfälligt kompisarna i mellan;-) För mammorna hade trevligt, surrade, lunchade och fikade.
Avrundade dagen med en promenad runt området för att spana på lite hus och få Helén mer intresserad till att överväga flytt hit ut till oss;-) Strålande sol byttes snabbt ut till ösande REGN! skyddade vagnarna så gott vi kunde och fick lära oss att en simpel ica påse kan användas som regnskydd till vagnen. Hittade tillsut en stor tall att söka skydd under tills regnet lagt sig en aning. Var totalt genomblöta när vi kom tillbaka och jag vet inte om Helén blev så impad av Väsby just idag.
Nu väntar jag otåligt på att lilleman ska vakna där ute i vagnen så vi får komma iväg och veckohandla innan fredagskaoset bryter loss totalt på ica maxi.

FREDAG

Så har det ännu en gång blivit fredag och helgen är här. Veckorna går så fort att jag hinner inte med. Har sagt det förr och säger det igen, STOPPA tiden en liten liten stund TACK!
Fick nästan lite panik när jag igår satt och bläddrade i kalendern för att hitta en närmsta lediga helg. Insåg att hela maj månad är fullbokad och inte förrän 9-10 juni är närmsta lediga helg. Galet vad tiden går!
Philip och hans äldsta storkusin Gustav.
Idag blir det en mysig dag här hemma. Våra kompisar Helén & Elliot kommer hit och umgås med oss. Pappan i huset ska iväg och köra gocart med jobbet efter arbetets slut och jag & Philip måste iväg till ica maxi för att fylla upp kyl och frys som ekar tomt. Men först en massa lek och bus med våra vänner. Philip laddar med att sova sin förmiddagsnap ute i vagnen och mamman ska sätta fart så hon kommer ur pyjamasen.

Lyxig egentid!

Ikväll har mamman haft minst sagt lyxig egentid. Först 55 min cykel puls nere på sats. Nu ett varmt skumbad med ansiktsmask och fotpeeling. Allt detta medan regnet smattrar på rutorna. Ikväll gör det ingenting att det regnar. Det får mig bara att må ännu bättre just nu!


Torsdag

Här hemma morgonmyser vi med lite lek och kaffe innan det är frukostdags. Idag står det en tur till badhuset på agendan!


Regnigt

En minst sagt seg onsdag idag. Var galet trött i morse igen efter ännu en sen kväll. Det var ett under att jag packade in oss i bilen så vi kom iväg till sats för dagens träningspass. Vilket jag känner nu i efterhand var tur för annars hade denna regniga onsdag blivit en låååång sådan. Philip sover sött ute i vagnen och han tycker nog det är mysigt med regnet som smattrar på taket för mamman tycker att han sovit läääänge nu.... Jag har druckit två stora koppar kaffe, läst bloggar, vikt ett berg av tvätt, städat bägge badrummen. Så nu får lilleman gärna vakna så vi kan leka istället;-)
Jag trött och seg så onsdags eftermiddagen kommer att få bli en lugn sådan. Köttfärs är tinat och idag tror jag banne mig vi lyxar till det  och kör på en klassisk "fredags-tacos". Sedan ska fröken Moberg tidigt i säng ikväll. Mitt mål är godnatt 21.00. Vi får se om jag lyckas....

Premiär!

Så har vår lilla kille cyklat för allra första gången i sitt liv. Eller rättare sagt åkt cykel med pappan som chaufför. Grabbarna drog iväg på en liten premiärtur och jag tror att lilleman tyckte det var helt OK att åka cykel. Han såg djupt kocentrerad ut när dom drog iväg. Små händerna höll stadigt i handtaget på sidan. Lillskrutten satt som en smäck i stolen så alla anhörgia som var oroliga att vår lilla kille skulle ramla av kan nu lugnt pusta ut;-)

Längtar

Nu längtar jag ännu mer till lördag då det vankas tjejkväll med mammorna!! Grillning, drinkar och rose i härligt väder vill vi ha! ;-)


Lovely


Laddar upp

Så här långt in på tisdagen så har dagen varit en trevlig sådan. Tog bussen lite tidigare och hoppade av hos Sofia & Nils. Killarna fick leka av sig lite och vi lunchade tillsammans alla fyra innan det bar iväg till öppna förskolan. Ännu mera lek och sångstund passade oss perfekt. Tror nämligen att mina lilla son kommit i någon typ av "fas" då han som annars är så duktig på att roa sig själv och är nöjd om han får vara med att greja nu inte alls är speciellt nöjd. Eller jo nöjd och glad så länge man sitter på golvet och leker med honom. Så en riktig lek-tisdag satt som ett smäck just idag. Tog även bussen hem och Philip somnade innan vi hunnit lämna öppna förskolan. Han sover fortfarande och jag passar på att skynda mig att njuta en stund i lugn och ro. Sitter i solen ute på det ny fina trädäcket och livet känns fantastiskt!

Skillnad

Den allra första lilla mini blöjan och blöjan som används i dagsläget. Den första lilla blöjan är inte större än ett litet trosskydd. Minimal! Helt otroligt vad som hänt på 1 år.

Resultatet

WOW! Vilken helg vi haft! Bästa familjerna på besök, bästa ungen i hela världen har fyllt 1 år, vi har fått fint i trädgården och även minimalt med sömn. Så behöver jag skriva att vi är två trötta päron som slagit oss ner i soffan just nu. Det blev så tomt när alla åkt och samtidigt så blev det helt tomt på energi i både kropp och knopp.
Jag är helt slut och det finns inte många droppar energi just nu men samtidigt så är jag så fulltankad, glad och tacksam över all fantastisk hjälp som vi fått. TACK, för att ni gjorde vår och Philips helg till den bästa!
Lilla finaste hjärtat var nog också helt slut efter en helg med födelsedag och allt. Massa intryck, mycket folk, paket, leksaker, tårta och full fart från tidig morgon till sena kvällen. En glad liten pärla som numera är 1 år gammal!
Philip har fått så himla fina presenter och han hälsar och tackar till alla!!
Mamma och pappan har också fått en jätte present i form av en fin trädgård. Fina blommor har planterats och ett trädäck har byggts. Så nu hoppas vi på en fin sommar med MÅNGA grillkvällar.
Ännu en gång TACK! Ni anar inte hur glada vi är för detta. Nu ska vi slappa en stund i soffan och sedan blir det godnatt för att försöka komma i fatt några timmars sömn.

GRATTIS LILLA HJÄRTAT!

Tänk att du fyller 1 år idag. Grattis på födelsedagen finaste lilla hjärtat! Du förgyller våra liv varje dag, varje minut, varje sekund. Vi är så glada att du kom till just oss <3<3<3

Dagen innan den stora dagen

Tänk att det imorgon är exakt 1 år sedan vårt lilla pyre kom till oss. Ofattbart! Jag har nästan svårt att sätta ord på alla känslor som bubblar inom mig just nu. Det här året har gått så sjukt fort även om maj och juni månad var dom längsta månaderna i mitt liv. Men hela hösten och vintern har bara sprungit iväg. Jag har verkligen försökt att njuta av varje stund och minut. Jag har hela tiden påmint mig själv om att ta vara på den här tiden!
Det är helt galet vad mycket som hänt under detta år. Ofattbart att man kan vara så liten som endast 900 gram och få kämpa för sitt liv till att vara en sprallig, glad och frisk liten kille på 7 kg. Allt detta på 12 månader. Det har varit en fantastisk resa och lätt det bästa året jag varit med om. Det bästa av allt är att detta bara är början! En helt fantastisk resa har precis bara börjat. Jag är lyckligt lottad som får vara med och uppleva den.
Lilla älskade pyret! Så liten och så sjukt stark. Om du bara visste hur glada vi är att du kämpade och stannade här hos oss. Vår stjärna, vår kämpe!
Mamma & Pappa älskar dig Philip! Upp till månen och tillbaka.... om och om igen.. <3<3<3<3

Bullbak

Bullar till 1 års kalaset!


Mammas badpojke!


Sådärja...

Nu börjar det likna något här hemma. Snart kan vi ta emot släkten och ha 1 års kalas här hemma! En tur till Ica maxi på förmiddagen och städning av huset nu på eftermiddagen. Sonen sover sött ute i vagnen så bäst att köra på medan man kan.


Härligt härligt!


Sommarkänslor!

Vi är ute idag! Planterar blommor, leker, myser och borstar bort mossa. Idag är livet härligt!


Maj

Nu börjar det dofta en aning sommar. Maj är en äkta vårmånad, nästan sommar. Dagens väder kan knappast ha blivit en bättre start på denna månad. Vi har haft en härlig första dag på Maj. E har spelat tennis med grabbarna medan jag och Philip haft besök av Amanda & Wilma. Promenad, fika och surr i solen. Innan det var färdigt så hamnade vi alla på lunch hemma hos Farzad & Linda. Dagens träningspass blev hastigt inställt och istället blev det tid tillsammans med familjen. En sväng till Stinsen för att besöka bigbaby och byta sittdynan till buggan och även lite shopping till lilleman i gallerian. Sommargarderob och ny storlek för lilla hjärtat!
Kvällen har gått i flitighetens tecken. Listerna är på plats och hallen kan nu förklaras färdig! Plockat undan Philips vinterkläder och hunnit med bakning av kolakakor och hallongrottor.
Imorgon är det visst vardag igen, tror att det är onsdag. E ska på jobbet, jag och Philip ska till sats så mamman får träna. Kommande dagar bubblar av otroligt starka minnen från dom första dagarna av Maj månad 2011. Minns det som igår exakt vad som hände/skedde dessa dagar fram till den 5 Maj. Tänk att vår lilla kämpe fyller 1 år om några dagar!