Hej och hå!!

Under senaste tiden eller rättare sagt under de senaste månaderna har jag varit inaktiv när det gäller min ridning. Det har inte blivit något stall över huvudtaget. Har spontan ridit Mära åt Linda mest bara för att få komma ut i skogen och få i mig lite luft, rensa tankar. Min spontan ridning har inte heller skett alltför ofta senaste månaderna. Vilket är synd! Senaste gången jag red ett dressyrpass och tränade "på riktigt" det minns jag inte. I höstas kanske!? Det är skamligt nästan. Jag som lagt ALL min tid i stallet förut, red 7 dagar i veckan och spatserade mest runt i ridbrallor om dagarna. Jag har ju i och för sig trappat ner allt eftersom sedan jag sållde Sunny. Men jag har hållit i ridningen ganska aktivt. Förra året var det full fart med träning och även tävling.

Jag saknar det till en viss del men tiden har inte räckt till. Mycket annat har tagit över hand och ibland får man lov att prioritera även om man kanske egentligen inte vill.

Idag slog jag på stort och körde ett 50 minuters dressyrpass på Cosmopolitan. Sophie satt i mitten och tittade glatt på med kameran i högsta högg. Jag och Cosmos kämpade på och var ungefär på samma nivå när vi var klara. Vi höll på att tämligen dö både hästen och jag. * PUH* Vad jobbigt det var!! Men ack så roligt :-)

Så ni som säger att ridningen inte ger något har fel och även jag själv borde ha lärt mig nu. Man är inte i samma form om man inte håller igång. Ridningen ger träning och kondition. Jag blev påmind idag!




Nu har hungern anlänt inom mig och jag tror jag ska kika om det finns något till middag i detta hus.

En lite bättre dag

Startskottet har gått och nu är vi  på väg att ta oss igenom även denna vecka. Jag räknar ner dagar nu och snart kan jag även börja räkna ner timmar. Ni som varit ifrån någon eller haft distans kanske förstår vad jag menar. När man går runt och längtar, längtar och längtar hela dagarna och när man har sin käraste långt bort så räknar man ner till varje tillfälle man ses. Tiden där i mellan finns liksom inte. Dessa dagar mellan svävar på något konstigt sett bara förbi obemärkt. Nu är det äntligen måndag och denna dag är snart slut. Imorgon är det tisdag och sedan kommer onsdag och tillslut är det äntligen torsdag :-) Jag längtar till torsdag!!


Efter jobbet idag tog jag mig i kragen. Jag pinade mig och min träningsverk joggandes runt "ryggis" några varv. Lyckades springa 2 varv och gå ett varv. Känndes helt okej trots mina två stockar till ben som ömmade i minsta lilla nedförslutning. Tror denna runda hör till dem få rundor där jag älskar uppförsbackarna. Väl hemma så drog jag igång " Fitness yoga" dvd:n med Blossom. Lånade den av Linda igår och tänkte jag skulle testa köra lite här hemma. Videon var helt okej och jag tror jag kommer att kolla den lite mer :-)



I lördags när jag var ut till mamma och pappa så stod denna pryl på båtvagnen. Mamma och pappa har bytt båt och jag fick en jätte lust att åka! En båttur en varm sommarkväll skulle inte sitta helt fel! Jag vill ha sommar NU!!
 



Idag fungerar uppladdningen och här kommer även en bild från gårdagens prommis......


Nu blir det en stor mugg latte och slappning i soffan resten av måndagskvällen.
Ha en trevlig kväll!!


Irriterad!?? JA!

Idag har det varit en lagom tråk-söndag precis så som en tråkig söndag ska vara. Dra sig länge på morgonen, långfrulle, sol ute, ledig dag och egentligen en helt perfekt söndag. Var till Laggarberg och uppvaktade Angelica på hennes 26-års dag. Njöt i solen och fikade tillsammans med henne och hennes föräldrar. En perfekt dag! Det som tynger min söndag är min ENORMA längtan! Längtan bort, till och efter. Längtar efter min E!

Så brast mitt humör totalt när jag kom hem i eftermiddag efter en toppen dag i solen. Mamma har fått meddelande om att trappstädningen inte gjorts under min period. Jag lovar att jag brann av totalt! Och personen i fråga som skickat meddelnadet var tack och lov inte hemma och svarade inte heller i telefonen. Det var nog tur för jag sprang på två röda upp för trapporna och ringde på dörren, ringde som en galning på telefonen utan resulutat. Hade personen i fråga varit hemma hade jag nog vräkt ur mig både det ena och det andra!! Nu har jag sansat mig och är rätt så lugn. Jag ska ta tag i saken under morgondagen igen. Dock lite lugnare! Man ska inte kasta sten i glashus. Man ska akta sig för att gnälla i onödan och speciellt när man inte är mycket bättre själv! Och det som gör mig mest arg är att jag har utfört mitt ansvar precis som jag gjort i 2 års tid! Även dessa veckor! Blir irriterad och arg att man ska behöva känna sig övervakad i sitt eget hus och tassa på tå! Fy F*AN för alla j*avla gnällspikar! Om var och en sköter sitt blir det bäst!!


Räddningen ikväll blev nog prommisen och sällskapet Linda! Vi prommade en runda i lagom mystakt. Hon med magen i vädret och jag med min träningsverk sedan gårdagen, njöt av vädret och surrade av oss en massa skit! Avslutade rundan på hennes balkong med en kopp te och lite mer skvaller. Jag var dessutom och kollade, klämde och kände på hennes alla baby prylar. Drog lite i vagnen och kollade in alla söta kläder!! Erkänner att man blir lite bäbissjuk! :-)

 Tänkte lägga upp lite av helgens bilder nu. Men dator j*veln låser sig, varnar och har sig. Det blir error så fort jag försöker koppla in telfeonen. Har suttit här länge nu är trött, irriterad och fruktansvärt less just nu! Kan bara konstatera att jag är vid stort behov av en dator!!!! Det står högst på min önskelista!


Lyckades ladda upp en enda bild och det blev bilden på Linda och hennes goa, fina mage :-)

 
Go-magen! Du är så fin min vän!


Nu ska jag ta mitt pick o pack och bädda ner mig i sängen. Låta min irritation få flöda ut i några drömmar eller någor annat tajffs! Behöver sömn nu om jag ska ta mig upp kl.04.00. Och inte minst av allt så behöver jag få ringa E. Han får mig alltid glad och på bra humör åtminstone bättre humör. Slutar kanske med att jag somnar rätt nöjd och glad ändå.


Ta hand om varandra där ute och ge gärnet inför kommande vecka! :-)

Sunshine!!

Hade som nämnt tidigare besök av kusin vitamin igårkväll. Frukost i morse, olja in trallen på balkongen och skurade. Drog iväg till Birsta för lite nödvändig shopping så som en Mp3 till mig (jag skall ut och springa), vin, pensér och var även tänkt en present till Angelica som fyller år imorgon *Grattis gumman*

Det var packat med folk i Birsta, jag fick panik!!!! Vi gav upp efter systemet och iställer besäkte vi arken djurvaruhuset. Där shoppades det ett hundhalsband till min älskling:-) Så istället för shopping i Birsta blev det en tur ur till ön. Kollade in nya båten och åt sill lunch tillsammans med mamms och papps samt gav älsklingshunden Julle sitt nya halsband.

Tog tag i saken gällande träning idag med. Vallade kusin runt Sidsjön ett varv. Hon gick och jag sprang. Jag sprang ett varv för att sedan vända och springa för att möta henne. En helt lagom tur för mig så här premiärpasset!!

Så till dagens dilemma för min del. Jag såg fram emot A:s födelsedag och partaj och framförallt när jag för en gångsskull är hemma och är ledig. Men imorse när jag vaknde var jag vansinnigt sjukt trött och såg mig själv inte alls medverka i något partaj. Även om jag hoppat utgången så hade jag varit trött och tråkig. Jag känner mig tråkig!
Jag beslöt mig för att vara hemma, ta hand om mig själv och "bara vara". Som tur är hade jag Yejka som kände lite samma som jag. Vi slog våra huvuden ihop och sammanträffades. Handlade mat och grillade ihop. Delade på lite vin samt surrade en massa skit och myste ihop i soffan. Nu har Yejka prommat hem och jag sitter solo!
Är dödstrött och vill inget hellre än att krypa ner under täcket. Dock inte ensammen om jag fick välja. Det får jag inteför älskligen är kvar i storstaden och kvällen till ära så har han avslutning med laget. Dem käkade lunch, dricker bira, gör gröna lunda osäkert och likaså krogen. Så min älskling är långt långt borta ikväll. Jag ska försöka ta mitt huvud till sängen och försöka sova.

Imorgon hoppas jag på en ny dag, en nu söndag och massa sol! Jag ska vara ledig aldeles ensam och fördriva tid genom att olja in trädgårdsmöbler. Nu går ögon i kors och jag behöver sömn.


Godnatt Godnatt!!!

Blödig? Japps!

Dagen torsdag lider mot sitt slut. Mysdag tillsammans med Sophie ute i Birsta innan det var jobbdax. Vi lunchade på charm och jag shoppade ett par jeans. Ett par ljusa, något utsvängda. Lite skeptiskt när jag såg dem först. Men helt OK på. Jag är lite mot det utsvängda modet som kommit tillbaka. Men jag får nog lov att vänja mig:-)

Det blev en kortdag på jobbet idag. Fast helt ärligt hade jag hellre stannat kvar och jobbat till kl.24 ikväll och varit ledig hela morgondagen. På jobbet trodde dom att jag skulle börja kl.12 men jag gick efter schemat och började glatt kl.15. Hade inte ädrad tid på schemat och det var ingen som meddelade mig någon annan tid. Den där kursen som väntar imorgon irriterar mig fortfarande. Det gäller att bita ihop och hoppas att dagen rullar på smärtfritt och jag är glad om jag inte somnar mitt på dagen.

Hemma ikväll har jag " helg fixat " lite. Dammsugit, torkat av lite, diskat och skurat badrummet. Fyllde på kylskåpet med lite välbehövligt som t.ex. frukost inför helgen. Passade på att handla lite naturgodis till helgen med och nu sitter jag och norpar ur skålen. Onödigt och dumt av mig att ta fram karraskålen redan ikväll. Jag ska föresten ha övernattnings sällskap hos mig imorgon. Kusin tänker komma och sova här hos mig imorgonkväll.

Nu har jag förberett morgondagen genom att lägga fram kläder, nycklar m.m. Sitter i morgonrocken och knaprar nötter samt kollar på S-holm Arlanda som är ett av mina nya favvo-program. Blödig som jag är så har jag nyss fällt några tappra tårar. Så fort något känslosamt händer på tv/film så tjuter jag. Den här gången var det i Arlanda programmet. En familj adopterade en liten flicka och mötet med den lilla söta flickan och deras möte med restrerande familj vid deras hemkomst blev för mycket för mig med. Alla var så nervösa, lyckliga, stolta och glada. Så här har jag nyss varit delaktig i deras känslosamma fast jag suttit här hemma i min soffa.

Nu börjar grannfejden, måste också ses. Folk är ju inte kloka på en fläck! Herregud! Detta måste ses.

Ha en trevlig torsdag kväll:-)

Gnäll och sura miner

Torsdagmorgon och precis som alla andra morgnar denna vecka har jag sussat sött framåt 10 - tiden. Den här morgonen urskiljer sig från dem andra igenom att det inte är någon större stress. Igår blev det ingen frukost utan det blev iställer kasta på sig kläder och halv springa bort till verkstaden som ligger nedanför big boy. Jag kom på att det är en bit mellan södermalm och big boy. Jag som är optimist trodde att det skulle ta ca.10 min. Men där trodde jag dock allt fel. Dom satt snällt och väntade på mig utanför och jag fick igen min bil. ÄNTLIGEN!

Så kom frihetskänslan fram inom mig. Jag kunde göra precis som jag ville igen när jag fick tillbaka bilen. Åka när jag vill, åka vart jag vill och framförallt åka till och från jobbet! Kändes nästan som det gjorde dagen då jag fick körkortet i min hand.

Nu sitter jag framför tv:n där det visas "malou möter", i morgonrock, med en turban runt huvudet, en stark kopp kaffe och den härliga baugette som legat och dragit sig en dag extra. Innan jobbet idag blir det träff och lunch med Sophie ute i Birsta. Jag har min sista arbetsdag idag och egentligen skulle det väntas 3 lediga dagar. Fre, lör och söndag.

Men inte då. Imorgon ska jag på kurs. Jag och några av mina kollegor ska till Umeå på utbildning. Visst det är helt okej med utbildning, det är bra! Det idiotiska med morgondagen är att kursen börjar klockan 8 och vi ska få åka bil upp. Det innebär att vi ska åka från jobbet kl.04.30!!!! Kursen håller på till kl.16.00 och därefter väntar bilresa hem igen. Det innebär att vi är hemma runt kl.19.00 imorgonvkäll. Vilken j*vla dag! Det svider desto mer när jag vet att jag egentligen har en ledig dag! SUCK! Jag tycker det är dåligt, vi borde fått åka upp ikväll och sovit över. Det är min tanke och mitt tycke. Tycker det är idiotiskt att sitta och köra bil upp och sedan bil hem samma dag. Det är 6 timmar i bara restid.

Så nu har jag fått gnällt av mig lite. Färdig gnällt för idag!


Onsdagmorgon!

Precis som igår ligger jag kvar under täcket i sängen efter ännu en natt på jobbet. Är fortfarande trött och det känns som om jag skulle lätt kunna sova 2 timmar till. Jag har avverkat halva denna arbetsvecka nu. Bara två kvällar kvar :-)

Min plan sprack igår. Så idag siktar jag högt på att jag får ta en prommis till verkstaden, hämta bilen, handla pappas present och sedan brassa ut till ön för fika! Allt detta tänker jag hinna med innan dagens jobb. Får se hur detta går!

Igår slaskade jag runt i leran och bitvis snön runt Sidsjön ett varv. Det var skönt och helt okej. Hade lera längs med hela baksida lår. Inte något toppväder ute heller. Men det var en mycket skön prommis och jag njöt för fulla muggar. Dock önskade jag att det kunde vara samma klimat här som det var i S-holm i helgen. Jag vill ha RIKTIG vår här hemma i Sundsvall med. Jag avundas Stockholmarna som ligger före oss i vår/sommar. Längtar ner NU!


                  


En baugette från jobbet slank med mig hem i natt. Den ligger i kylskåpet och väntar så jag klurar starkt på att det får bli min frukost tillsammans med en kopp kaffe eller två. Borde nog ringa och "stöta på" gubbarna på verkstaden med.



Godmorgon!

Klockan är 10.30 och jag ligger fortfarande under täcket och trycker. Kikar på tv4:s nyhetsmorgon, kollar present till pappa. Imorgon tror jag att han är ledig och jag har möjlighet att åka dit innan jobbet. Försöker hitta rätt på numret till verkstaden som har min bil. Jag är fortfarande billös. Hoppades på att ett telefonsamtal från dem skulle ha väckt mig i morse. Men inte då! Väntar en liten stund till.... När klockan blir 11 då ringer jag och kollar hur det går. Annars måste jag börja ragga skjuts till jobbet igen.

Jag har kvälls/natt jobb idag igen. Hade tänkt fixa present, hämta bilen och träna innan jobbet idag. Passa på när man har hela förmiddagen ledig. Det är rätt skönt att börja jobba klockan 15 har jag kommit på:-)



                                                      





Önskar alla en grymt härlig tisdag!!


Bra start!

Veckan har tagit sin fart med detsamma. Del ett av ett spännande projekt är avklarat nu under förmiddagen och jag sitter just nu i skrivande stund och laddar om mina batterier inför del nummer två! Dagen är inte slut efter del nummer två om jag nu hade inbillat mig själv det. Det kanske var en önsketanke som jag tillfällig hade i mitt huvud om att få tillbringa eftermiddagen ute i solen. Middag och fika ute hos mamma och pappa. Pappa fyller år udag med så lite tårta hade inte suttit helt fel idag heller. Jag tycker jag förtjänar det idag. Fick till och med ett " Grattis " samtal. Ett grattis på namnsdagen var vad det var. Men till råga på allt så har jag inte ens namnsdag idag.  Och inte får jag fira pappa heller. Utan min måndagkväll skall spenderas på inget mindre än jobbet at Midlanda! Slutar någongång ikväll eller i natt. Närmare bestämt kl.24.00!! TJOOOHOOOO:-)



Nu ska jag ladda om min batterier. Snart dax igen. Fick lite längtan tillbaka till något varmare breddgrader....


9 mars -09  Surin Beach i ryggläge under parasollen.



Have a nice day:-)

Underbar Fantastiska Helg!

Ledig helg har tillbringats i S-holm, Solna hos min älskade E. Helgen har som vanligt sprungit iväg i rasande fart. Som vanligt var det hur underbart som helst att komma ner och ses efter att ha varit ifrån varandra i några dagar. Som vanligt när vi umgås så har det varit UNDERBART! Som vanligt när vi har setts och tvingas säga "hejdå" för att bege oss på varsitt håll så är det tårfyllda ögon och en klump i magen. Första timmarna efter "hejdå" är aldrig roliga. Klump i magen, känner sig ensammen, det är tomt och kallt och man nästan längtar ihjäl sig. Har tröstat mig själv nu med att om vi hade bott och levt ihop nu under samma tak och i samma stad så hade vi inte setts förrän ungefär vid frukost på lördagmorgon!

Trots en intensiv helg har vi hunnit med MASSOR! Fredagkväll hemma i soffan med färska räkor och vin. Lördag innebar sovmorgon och en tur till kungsholmen för shopping och lunch. En kall lördag med friska vindar som avslutades hemma hos Farzad och Linda. God middag bestående av grillning, chokladfondeu till efterrätt. Trevlig kväll med trevliga vänner! Söndag = sovmorgon, scones och grymt vårväder ute! Vi lockades ut på en lång prommis runt två sjöar som jag ej minns namnen på. Strosade runt slingan, tittade på alla fåglar, åskådade allt märkligt folk som rörde sig i massor runt spåren vid sjön. Höll handen och njöt av underbart vårväder:-)

Har lyckats med bildbevis med hjälp av telefonen. Håll i hatten för här kommer dagens färska!
 

 

 





Hemma i ett något kallare och lite vintrigare sundsvall igen. En tom lägenhet och en vecka med kvällsjobb som väntar. Nedräkningen har börjat om igen och jag räknar just nu ner dagarna och timmarna tills nästa vecka. Sista april och långhelg tillsammans:-) Nu är det full fokus på jobb och träning denna vecka. En dagskurs i Umeå ska hinnas med också. Bästa att checka av geniknölarna nu inför morgondagens happening:-)


På återseende och ha en mysig söndagkväll!!
Var rädd om varanda, uppmuntra och ge en extra komplimang som värmer våra hjärtan:-)

Nu räknas timmarna ner!

Min arbetsdag är slut, jag får gå hem eller åka hem om jag skulle vilja. Jag sitter kvar här... Flyter runt här på jobbet och är allmänt social. Kollar mailen och jobbar med lite småpyssel. Har ingen bil så jag kan inte åka någonstans heller. Ska åka till S-holm vid 16.30. Längtar! Längtar ner till E, längtar till klockan blir 16.30 så jag slipper vänta mer.

Har absolut inget vettigt att skriva. Inget specieltt som hänt. Allt i sin ordning och jag är GLAD att det är helg :-)

Det är bara en endaste dag kvar nu

Snart har vi avverkat denna vecka och en ledig helg väntas fylld med ledighet, mys och kärlek nere i S-holm. Jag ser helt klart fram emot helgen. Först måste jag bara jobba en endaste förmiddag till. Sista gången för denna vecka imorgonbitti som min klocka ska få väcka mig kl.04.00! Så de så!!

Tänkte åka ner direkt från jobbet imorgon så ikväll blir det packning av väska. Har planer på att laga middag, ordna lunchlåda, traska ner till solariumet för en 20 min solning och sist men inte minst en ansiktsmask, varm dusch och lite nagelpiffning. Perfekt så här inför helgen:-)

Middagslagningtajm nu. Kan berätta att jag AVSKYR att laga middag och speciellt äta middag ensammen. BLÄÄÄÄ!






Önskar er alla en trevlig torsdag kväll och jätte trevlig helg!! :-)


JUST NU....

Önskar jag mest av allt att jag befann mig 40 mil söderut. Närmare bestämt i S-holm hos min älskade E. Som jag längtar efter och saknar honom nu. Smärtan att inte ha honom nära har tagit över hand just nu.


      
Total lycka, trygghet, glädje, ömhet. Detta är KÄRLEK! <3

Billös, igen...

Det slutar aldrig att förvåna mig. Denna otroliga lilla bil. Mitt röda lilla måndagsexemplar! Idag var det dax igen.... Visste mycket väl om att den drar ur batteriet sedan några veckor tillbaka. Så jag var beredd på ett nytt batteri för en tusenlapp. SUCK, Det är sådant man får ta. Liter sura miner hade jag allt. Men det är lätt fixat och en tusenlapp på en bil har jag fått höra inte är speciellt mycket. Finns betydligt dyrare saker som kan hända.

Tur att jag inte hann köpa ett nytt batteri eftersom det visade sig vara generatorn. Så nu är bilen hos doktorn igen och jag vet inte alls vad kalaset slutar på. Jag håller alla mina tummar och tår för att dom får igenom min ansökan. Eftersom bilen ej gått så mycket så bör den inte krångla så  som den gör just nu.

Insåg idag igen vad handikappad man blir utan bil. Speciellt om man börjar kl.5 på morgonen och har dryga 2 mil till jobbet. Veckan som kändes kort igår känns nu plötsligt jätte lång. Har 3 långa dagar att försöka planera ihop så att jag kommer till och från jobbet.


Just nu är jag spyless på allt vad bilar heter. Men ack så bra dom är att ha!!

Annandagpåsk, måndag eller söndag

Det känns mer som om det vore söndagkväll och inte måndagkväll. Påskhelgen för detta år lider mot sitt slut. Och inte har man turen att glädjas över att ha påsklov längre heller. Hade det varit så, så hade påsken fortsatt hela veckan ut. Men inte då. För imorgon är det tisdag vilket innebär jobbardag hela dagen mellan 7.30-16.30. Dessutom är det dax för en tur till bildoktorn igen. SUCK!

Även om helgen har som vanligt gått aldeles för fort så har den varit TOPPEN! E kom redan på självaste skärtorsdagen så torsdgkväll ägnades åt middag och mys hemma. Fredag - Innebar jobbdag för min del. Kvällen tillbringades på O`learrys med en bit mat och trevligt sällskap. Lördag, påskafton - Uppe med tuppen för att åka och jobba. Efter jobbet bar det iväg upp till Skälgården där släkten var samlad. Det fiskades, fikades och njöts i solen ute på isen. Kvällen tillbringades hemma hos Yejka. Det dracks gott, åt god tapas och spelade guitar hero. En sväng ut på oscar hann vi också med innan det bar av hemmåt vid två tiden. Påskdagen - Eller kanske ska säga "bakisdagen". Dagen då vi alla mådde som förtjänat. Slöade bort förmiddagen och senare bar det iväg på jobb för min del. Dagen rätade till sig närmare kvällen då jag och E släpade fram grillen! Marinerade kött, dammade av grillen och grillade på ballisen. FANTASTISKT GOTT! Så här och med är årets premiärgrillning invigd :-)

Så dagen idag, självaste annandag påsk som känns som en söndag fast det är en måndag. Men det är bara bra för då kommer veckan känns lite kortare hoppas jag. Sovmorgon imorse. Inget jobb som kallade. Ätit frulle i lugn och ro. Kollat nyhetsmorgon och myst på. Grymt väder ute och äntligen fick vi lite påskmat vi med. Blev bjuden på lunch/middag ute hos mamma och pappa. Mycket gott och trevligt! E packade ihop och packade in sig själv i bilen för att börja rulla hem mot S-holm vid halv sex tiden. Han är fortfarande inte hemma. Tydligen sjuka köer och mycket trafik neröver. Stackaren, jag som tyckte synd om mig här hemma. För som vanligt blev det sjukt tomt och det var som vanligt jobbigt att säga hejdå och se honom åka iväg. Så åter igen har krokodiltårar visat sig under kvällen.

Jag lindrade min smärta och min själviska känsla om att jag var ensammast i hela världen denna kväll genom en helmysig prommis tillsammans med Linda. Vi prommade, surrade skit och njöt av kvällsvädret. Handlade med Ben & Jerry glass hem till henne. Kokade kaffe, mumsade glass och surrade ännu mer skit. Trevligt :-)

Kändes lite bättre att komma hem sedan. Tog mig i kragen och diskade, kokade ägg och förberedde mig inför morgondagen. Så nu känns det trots allt lite bättre:-)



(Önskar jag kunde uppdatera med korten som ligger på kameran, men min dator är lite ur funktion. Den sabbar korten från kameran och vill inte riktigt sammarbeta med mig. Trist!)




GLAD PÅSK!!

Jag önskar er alla en riktigt skön, härlig och fantastiskt GLAD PÅSK!!




För det tänker jag ha! Min E är ca 4 mil bort och trots att jobbhelg väntar så ska här mysas, umgås, träffa släkt och vänner och ha en aldeles jätte mysig påskhelg :-)




Varför!?

Kan inte förstå varför det mot min innersta och starkaste vilja måste bli som oroliga bubblor inom mig!?? Helt och hållet UTAN den minsta lilla anledning. Men det blir som en kall rand genom hela kroppen och små bubblor som åker runt i magen.  Fingrar och tår som kyls ner och blir svagt kalla.

Ibland måste jag nog gå till överdrift och föreställa knäpp. Ibland begriper jag helt enkelt inte på mig själv!


Varför känner man efter och varför bryr jag mig över huvudtaget, det kan man ta och fundera över!?


SUCK, Ikväll är jag trött på mig själv.



Rivstart

Rivstart på denna vecka kan man minst kalla min måndag eller inte. Det beror på hur man ser på det hela med att vara inställd på att flyga hem kl.7.55 men istället få åka taxi, tåg i 4 timmar, taxi igen och slutligen på plats kl.14.45 på det ställe man förväntades vara strax efter 9 imorse. SUCK!!

Jag jobbar inom flygbranchen och är mycket väl medveten om att det kan uppstå förseningar, teknik m.m. Trots min medvetenhet så sabbade detta min dag. Blev nästan 3 timmar sen till jobbet. Kastades direkt in i jobbet och sedan arbeta fullt ös till kl.20 ikväll. Äntligen hemma i lägenheten nu. Väskan skiter jag i för tillfället. Den får vänta till en bättre dag. Nu är det en kopp te och sängen som gäller. Ny arbetsdag imorgon med start kl.05.00!!


Psssst. Fick ett bra och glädjande besked när jag kom hem ikväll;-)


NattiNatti!

Shopping resultat



Så här blev resultatet av shoppingen!


Källa: Bilderna är lånade från lindex shopping online

Helg med stort H!!

Det har varit underbart väder hemma denna vecka. Riktigt vårväder om man frågar mig. Det har blåst, det är slaskigt och halt ute men framförallt så har solen visat sig hela dagarna och från att ha varit minus på termometern till att gå över på plus sidan. Underbart!

Imorse vaknade jag upp till ett soligt Solna med 9 graders värme ute, minst! Startade denna morgon med en prommis runt kvarteret här. Tordes inte gå allt för långt bort då jag var lite rädd att jag inte skulle hitta tillbaka. Den stora skillnaden med det härliga vårvädret här nere i storstaden är att all snö är som bortblåst. Det finns inget slask, is, blött och slirigt underlag. Det är torrt och ljuvligt underlag. Det gör att vårvädret slår vårvädret hemma för tillfället.


Har gått loss bland alla barnbutiker här i Solna centrum under förmiddagen för att hitta en present. Hur svårt kan det vara? Jo, jättesvårt!! Det finns för mycket. Har kunnat handla upp sortimentet på varenda klädbutik. Hittade tillslut en jättefin dress som var hur söt som helst :-)

Nu väntar jag in E som ramlar in när som helst. Vi styr kosan ca.40 mil mot Arvika över helgen :-)


Ha en ljuvlig helg och njut av vädret!!