Sista arbetshelgen för detta år!

Är nyss hemkommen från den sista maratonsöndagen på jobbet för det här året. Det har i och för sig inte blivit så många. Inte fler än jag kan räkna på mina fingrar;-) 
 
I morgon är det nyårsafton och sista dagen på 2012 är här. Runt hörnet väntar ett nytt spännande år, för visst känns det alltid lite som att allt "nollställs" när det blir ett nytt år. Man samlar ny kraft, energi och saker man vill ändra blir helt plötsligt möjliga att ändra på. En ny energi infinner sig helt plötsligt. Samtidigt så vet vi att det också kommer kännas knepigt att beöhva skriva nya siffror när vi nu ska skriva datum ett tag fram över. 
 
En sak är säkert att den starten på 2013 som väntar oss tre är nog svårslaget. 14 dagar med sol och bad i paradiset knäcker det mesta. Sedan vi blev föräldrar så hände något med tiden. Dom sista snart 2 åren har gått i rasande fart och det känns som om vi inte hinner blinka förrän året är slut och ett nytt väntar. Var det inte nyss nyårsafton 2011? 
 
År 2012 har varit ett "smärtfritt" år skulle jag vilja påstå. Vi har haft ett härligt år som gått galet snabbt. Massor av familjetid och helt underbara upplevelser har vi fått uppleva. Att få vara med om sitt barns rasande fart i utveckling är mäktigt och otroligt häfftigt att vara med om! Släkt och vänner har fått vara friska och mått bra. Vi har njutit av varandra, mammaledighet. Stora saker som inskolning på förskola, börjat arbeta igen är också stora händelser under året som gått. Men i det stora hela ett väldigt BRA år!
 
Nu hoppas jag att 2013 kommer bli ett minst sagt om inte ännu bättre år. Att vi och alla nära och kära får vara friska och må bra! Vi kommer avsluta 2012 och hälsa 2013 välkommen tillsammans med våra vänner Farzad, Linda och Meja imorgon. God mat, umgänge och en lugn och skön nyårsafton väntar oss;-)
 
 
 
 
Mina grabbar här hemma idag medan mamman var på jobbet.... 
 

Ajajaj!

Har precis ägnat lördagskvällen åt att vaxa benen. Vilken fullkomligt idiotisk idé av mig att dra igång så här en lördagkväll då man spenderat hela dagen på jobbet och är trött. Kletigt, varmt, ont och en jäkla tid tog det. När det ena benet var färdigt så tröttnade jag och tänkte att jag struntar i det andra. 
Men näe, nu är det vaxade och redo för 14 dagar i värmen. Förhoppningsvis så håller det sig någorlunda även om det inte var en kanon vaxning!
 
Medan jag svurit inne på badrummet så har E svurit i köket över diskmaskinen som felat. Ingen aning om vad felet var men den var ur funktion och innan det var färdigt så lyckades E återuppliva den ännu en gång. Undra om det snart är dags att införskaffa en ny? 
 
Hur som helst så är nu benen lena, diskmaskinen går för fullt och vi tänker nu slå oss ner i soffan innan det är tack och godnatt. Såg precis att det är bara skit på tv:n ikväll. Kanske läge att påbörja packning istället?
 
 

Home!

Längtar hem till både stor och liten som väntar där hemma!!


Kompis!

Idag har mamman och pappan varit på jobbet. Philip hade turen att få vara hos Farzad, Linda och Meja. Tack snälla ni för hjälpen! ♥

När jag kom för att hämta så var det något motvilligt som han ville följa med mamma hem. En toppen dag med massa bus, lek och bad tillsammans med Meja! 
 

 

Mysig mor och son dag!

Idag blev det helt plötsligt vardag igen då E:s klocka ringde i morse och han åkte till jobbet. Jag och Philip sov vidare någon timme till innan vi startade dagen. Efter frukost så åkte vi först och till Väsby läkargrupp så att Philip kunde få sin andra vaccinationssputa. Duktiga killen sa inte ett ord och tog glatt emot ett bamse klistermärke efteråt. 
 
Efter sprutan så åkte vi vidare till Stinsen för att spana in lite mellandagsrea och lite nödvändigheter inför resan. Försökte få tag i en liten rese-vattenkokare utan att lyckas. Var köper man en sådan?
Någon rea blev det inte så mycket av men däremot en mysig tur tillsammans med killen ♥
Åt lunch gjorde vi också. Och visst har man blivit stor när man man beställer pannkakor med sylt och grädde samt dricker festis till! Nästan hela pannkakstallriken slank ner och även lite av mammans paj.
 
 
Imorgon är det min tur att hoppa in i vardagen igen. Klockan 05.00 ringer väckarklockan och sedan väntar en hel helg full med arbete. E ska också jobba i morgon och Philips dagis har slagit ihop med ett annat dagis. Men Philip har tur som ska få vara hos Farzad, Linda och Meja imorgon och leka;-)
 
 

I badet!

I badet är precis där jag är just nu. Använder härliga julklappar så som badbomb, olja, peeling och underbar duschkräm och ett nytt body butter väntar. Doftar ljuvligt och har på känn att jag kommer må som en prinsessa efter detta!

Har testat alla Philips kläder som han hade i somras utom bodys som jag vet är för små. Och tro det eller ej men till min enorma lycka så kunde pojken ha nästan allt! Skönt för då känns hans resväska redan klar för Thailand! Jag var orolig att han skulle ha växt ur allt...

Har gått igenom min egen sommargarderob också så nu är packning/planering inför kommande resa påbörjad. Konstigt, för några dagar sedan (innan jul) kunde jag inte tänka på Thailand över huvud taget. Då var det endast JUL i huvudet. Nu släpper jag det och nu står det nog sol och bad i pannan på mig nästan;-)
Ska bli fantastiskt att få åka iväg med min egna lilla familj på vår allra första solsemester tillsammans! Jag och mina två grabbar❤


Kvällsaktivitet!

Kvällen går i lugnets tecken här hemma så här på annandagskvällen. Eller inte! Det spelas för fulla muggar med E:s julklapp. Vi bowlar, åker skidor, skjuter pilbåge och boxas så att svetten lackar. Spel där man egentligen borde vara ombytt för träningspass;-)
 
Sjukt roligt och tur att inte grannarna ser rakt in i vardagsrummet. Dom skulle nog allt fundera över vad vi håller på med. Kan tänka mig att vi ser ut som två galningar när vi står bredvid varandra och hoppar, viftar och boxas för fullt, haha!
 

Annandagen!

Här inne ekar det tomt och sist jag var in här så hade vi precis kvicknat till efter magsjukan. Nu har vi fått vara friska i flera härliga dagar, familjen har varit på besök och firat jul med oss. Samt att Philip har fått upplevt sin andra jul i livet och träffat tomten för allra första gången ♥
 
Första julen i vårat hus och det blev precis sådär mysigt så som jag hade föreställt mig! Mamma, pappa, Tobias och mina alldeles egna lilla familj på plats. Lugnt, skönt och alldeles lagomt firande med god mat, umgänge, julklappar och spel. Helt klart uppfyllde allt detta min önskningar och förväntningar♥♥
Bortskämda blev vi med alla god mat och massor av fina julklappar. Om inte minst sagt Philip!! 
 
 
Tomten kom även han på besök och Philip gjorde sitt första möte med tomten. Stor och mäktig stund för en liten kille på 1 1/2 år! Tomten var spännande och den lilla gossen hade respekt för tomten men spanade in honom från topp till tå med STORA stora ögon.
 
 
Många fina julklappar har den här lilla killen fått av både tomten, familj och släkt! Men jag tror nog att den bästa julklappen var denna....
 
 
 
Så mellan god mat, spel och allt slappande i tv-soffan så har vi faktiskt hunnit med en och en annan promenad och några åk i backen med nya snow-racern.
 
 
Mysiga dagar minst sagt tillsammans med kära ♥
 
 
Nu har jag precis hunnit dra ett varv med dammsugaren både uppe och nere, Philip sover ute i vagnen och toaletterna har fått sig en omgång med rengöring och desinfektionsmedel. För naturligtvis så skulle någon av mormor eller morfar åka dit på Philips dagisbaciller. Denna gång var det morfar som "åkte dit". 
En väldigt trist och tråkig avslutning på helgen såklart och naturligtvis så känns det extra jobbigt att säga hejdå.
 
Nu hoppas vi att mormor klarar sig och att morfar piggnar på sig. Hos oss blev det sådär skrämmande tomt igen då våra kära vinkar hejdå och lite extra hårt i hjärtat känns det när man vet att det nu dröjer innan vi ses igen och att vi dessutom ska iväg på solsemester i mellan. 
 
 
Nu ska jag passa på att vila en stund i soffan med Philip fortfarande sover, E kör "boxningsmatch" med sitt nya spel och det är så svårt att hålla sig för skratt åt honom!!

21:a december

Äntligen en dag då vi alla tre är på benen igen. Tackar högre makter för det;-)
Eftersom det stått en aning stilla här hos oss denna vecka så blev det till att peta i högsta växeln i morse efter frukost. Jag lämnade grabbarna hemma och åkte till maxi för att julhandla precis som många många andra denna fredag förmiddag. Några timmar senare så kunde jag konstatera att jag avklarat julhandling och säkert har jag glömt en hel drös med saker. 
 
Även hemmet har fått sig en en rejäl rengöring eller ja nästan hela huset. Halva nedervåningen återstår och det tänkte vi ta tag i då den lilla familjemedlemmen sagt godnatt. Men efter läggning så var det ingen av oss som hade krafter kvar och valet blev enkelt. Det får vara som det är till imorgon. 
 
Så just nu ligger vi under varsin filt i varsin del av soffan och små bölar till svenska hjältar galan. Vuxet? Ja! 
 
 
I morgon slutför vi det där sista innan mamma, pappa och lillebror kommer resandes från Sundsvall för att fira jul med oss. Första riktiga julen i huset och första julen i det vuxna livet där julen firas hemma hos oss. Efter år av flängande så ska ska det bli så skönt att fira jul på hemmaplan. På något sätt så prioriterar man om med en liten och den alldeles egna familjen sätts i första hand. Samtidigt så önskar man och längtar tillbaka till dom där jularna man hade när man var liten. Alla samlade, alla på ett och samma ställe tillsammans! Men med släkt spridd över olika delar i landet så blir det nog inte helt enkelt att ordna. Samtidigt är det nu som man själv lägger en grund får vår sons traditioner ♥
 
 
 

Tankar från övervåningen!

Medan jag ligger nerbäddad i sovrummet så lyssnar jag på familjen som äter middag nere. Ett ljud jag aldrig lagt märke till för i normala fall så finns man där, mitt upp i det och tänker inte på det.

Blir alldeles varm i hjärtat av att höra killarna äta middag tillsammans. Besticken som som låter, en 1 1/2 åring som "pratar" högt och ljudligt och vet vad han vill. Konversationen mellan far och son under en middag. Underbart och helt fantastiskt<3


Magsjuka/Influensa

Är det inte det ena så är de det andra. Som om det inte räckte med en sjuk liten kille så åkte mamman dit på magsjuka igår kväll. Kan vara det värsta jag varit med om tror jag.

Så nu väntar jag bara på att den lilla och stora killen åker dit med. Det vore ju lysande såhär dagarna innan jul.
Magsjukan har för visso gömt sig sedan igår kväll men jag fryser, har feber och mår helt enkelt dåligt!!

Så vi fortsätter helt enkelt denna vecka med sjukstuga som det verkar. Så trist:-(


VAB

Det fick blir vab idag hos oss. Philip är fortfarande inte helt kry och igår blossade det dessutom upp en massa "virusprickar". Febern är tack och lov borta men det hostas, snoras och matlusten är inte heller den bästa. 
 
Måndagen blev en lång sådan och det känns som den segat sig fram i snigelfart. En rastlös mamma och en 1 1/2 åring som inte är helt kry och där med inte humöret heller. Dock inte så sjuk att vi ligger nerbäddade under en filt och myser heller. Det var två glada som stod vid fönstret och spanade då pappan kom hem från jobbet kl.16.00!
 
 
 

Tredje advent!

Redan söndag och redan tredje advent. Det har varit väldigt tyst här inne sedan sist. Sedan lucia har jobb, feber, förkylning och gäster varit fokus. Nu har E:s mamma, Jan-Åke och morfar rest hem till Arvika igen och Philip ligger  ute i vagnen och sover så nu fanns det plötsligt ett litet tillfälle;-)
 
Det blir alltid så himla tomt när våra släktingar ger sig av och man vet att det nu dörjer igen till nästa gång. Man kommer nog aldrig lära sig detta. Trots att vi alla tre varit/är hängiga så har helgen så här långt varit en trevligt sådan. Till Philips stora lycka så blev det lite lilla julafton igår och han fick lov att öppna paket som låg under granen. Till en början lät han paketen ligga tills han fick lov att hämt och öppna ett. När han sedan fattade "grejen" så gick han och hämtde nästa han kunde hitta under granen och ville öppna det med. Söta unge♥
 
Så nu tror jag visst att klapparna får ligga undangömda fram till julafton. Annars finns en viss risk att en liten herre öppnat alla. 
 
 
Planen nu var att vi skulle åka en sväng till Sigtuna för att gå på julmarknad. Känns lite som "sista chansen" innan jul nu. Men den lila herren ute i vagnen sover och sover och jag börjar blir rädd att det blir tajt med tiden med tanke på att julmarknaden stänger kl.16. Vill inte väcka honom heller eftersom han behöver få sova ut ordentligt och bli 100% pigg. 
 
Kanske ska jag passa även jag och sträcka ut en stund under filten i soffan. Fast det vore så mysigt att gå en liten sväng på marknad för att känna den där härliga julkänslan;-)

Lucia!

Så var första lucia tåget avklarat och visst värmde det i hjärtat att se sin lilla kille tomteklädd bland sina små tomte, pepparkakor och lucia kompisar.
Vi fick med oss en liten tomte hem som inte kändes hundra pigg och väl hemma visade tempen 39 graders feber.

Jag hade åkt ifrån jobbet och var tvungen att lämna grabbarna hemma och skynda tillbaka till jobb igen. Det kändes inte alls bra att inte få stanna hemma och ta hand om sin lilla skrutt.

Kameran hade vi med oss men så länge bjuder jag på en bild som Linda fångade på Philip och Meja tillsammans och för en stund sedan så skickade E en bild på statusen hemma just nu.

Hat det gått två veckor nu där vi varit friska tro? Är det dags igen nu då? Lagomt med sjukstuga när det är helg och vi dessutom väntar besök. Så typiskt. Vågar knappt känna efter men jag känner mig inte heller helt hundra i kroppen här och nu.


Godnatt

Kikar in så här hemkommen från jobbet sent denna onsdagkväll. Sådär lagomt speedad efter att ha kört ett träningspass på cykeln det sista jag gjorde innan hemgång. Känner mig pigg och skulle hur enkelt som helst kunna dra igång veckans storstädning här hemma i detta nu. Känner mig själv dock lite för väl och vet att jag egentligen är rätt så trött och behöver sömn. 
 
121212 är datumet som ingen kan ha missat idag. Undra hur många som friar eller gifter sig idag? ;-)
I morgon är det lucia och en stor dag för vår del. Philips allra första lucia firande på dagis äger rum och lilla herrn ska såklart vara världens finaste lilla tomte, såklart! Ser så mycket fram emot detta lucia firande och få se dom små sjunga dessa sånger dom tränat på en tid. För tränat det har dem gjort, det märker vi av här hemma dagligen;-)
 
 
Bäst och sova nu så den långa torsdagen orkas med. Klockan ringer tidigt för att klara av dagislämning innan min övningsdag på jobbet drar igång. Så NATTI NATTI!
 

Godmorgon!

Har precis lämnat av Philip på dagis. Mer snö har kommit under natten och hur härligt är det inte att starta dagen med pulkaåkning till dagis!? Det tyckte i alla fall Philip;-)

Nu ska jag ge mig iväg till Ica maxi för handling innan möte och jobb!


Upp till månen och tillbaka, om och om igen....

Hur kan man älska någon så mycket så som man älskar sitt barn? Varje dag så fylls hjärtat av kärlek så att det svämmar över. Det spelar ingen roll vart, när eller hur så inträffar det små stunder där hjärtat tar ett extra skutt och man blir alldeles varm inombords. 
 
Idag på väg hem från dagis så bestämde sig lilla herrn för att kliva ur pulkan och börja gå och helt fel håll. Att mamma gick åt andra hållet spelade ingen som helst roll. I sin egna lilla världe traskade lilla Philip högt "trallandes" på sitt egna lilla språk högt och ljudligt. I mellan åt stannade han hoppade, "dansade" för att sedan traska på igen. Så blir det så gullig med alla tjocka/klumpiga kläder så allt ser bara ännu härligare ut. 
 
Just då klappade hjärtat någta extra slag hos mamman och en sån där varm härlig känsla kom smygandes. Underbara unge ♥
 
 
 
klistrad framför favorit filmen "sånghatten" i tidningskorgen.

Julbord

Julbord på ikea en måndag är helt OK för en småbarnsfamilj. Helt okej julmat och alla nöjda å glada! Vad mer kan man begära? Det blev en spontan tur dit och en riktigt mysigt em/kväll tillsammans med familjen. 
 
När Philip sagt godnatt och somnat så drog jag och E igång med knäck tillverkning samt julklappsinslagning. Eftersom E tydligen är bättre på det här med bakning än vad jag är och jag är bättre än honom på paketinslagning så delade vi upp oss en aning;-)
 
En mysig måndag är till ända... Som tur är så har jag ledig tisdag framför mig också. Tack för det!

Känslor!

Innan Philip kom till oss så tog jag saker och ting för en självklarhet och det mesta var givet. Nu kan jag minnas att jag kunde vara missnöjd och klaga på saker och ting som inte ens är värt att tänka på. Skäms nästan för hur man kunde tänka/resonera och alltid ta allt för givet. 
 
 
Jag har lärt mig att allt blir inte som man tänkt sig och man ska absolut inte ta allt för givet. Man ska inte hålla på och klaga i onödan helt enkelt. För det är just det folk gör. Klagar och tycker synd om sig själva alldels för ofta. 
Jag har förstått att det alltid finns dom som har det värre. Det finna alltid dom som kämpar för livet. 
 
Eftersom min lilla uppvakning skedde i samband med Philips ankomst så tänker jag ofta på alla föräldrar och små barn där ute i världen. Något som ofta störde mig under mammaledigheten på alla dess träffar var när mammorna klagar om "småsaker" och gör det till självaste "katastrofen". Visst, det är upp till var och en vad som är en katastrof och för just den människan kanske det också ÄR en katastrof och det värsta dom upplevt. Men då har man kanske inte heller upplvet så mycket mer. Men det retar mig och jag blir illa berörd av det utan att jag rår över det. 
 
 
Man glömmer så snabbt men tack vare den grupp som jag är med i där föräldrar som får sina barn för tidigt samlas så påminns jag nästan dagligen av hur skört livet är. I gruppen så ventilerar föräldrar sina tankar, känslor och man känner helt klart igen sig. Samtidigt blir jag påmind om hur BRA det har gått för oss, för Philip och hur kort och enkelt vår resa ändå var i början. Jag får inte klaga och jag ska vara glad över det jag har!
Orättvist hur en del inte bara kan få vara friska och få njuta av livet utan hela tiden drabbas av sjudomar, sjukhusbesök, läkare, operationer m.m. 
 
Så igår rann mina tårar återigen när jag läser om hur ett skört litet liv ryckts ifrån oss alldels alldels för tidigt. En familj som hamnat i denna kaos med att få sitt lilla barn på tok för tidigt, kämpa och sedan inte få behålla sin lilla minibebis. Det är fruktansvärt och jag gråter vid bara tanken. 
 
Det går inte att föreställa sig över huvud taget! Men däremot så kan jag bli så arg när jag hör hur mammor med sina jätte bebisar klagar över förlossning, stor mage vid graviditet, foglossning och allt annat som egentligt är helt oväsentligt.
 
 
 
Vara bara tvungen att få printa ned mina tankar och känslor någonstans. Det fick bli här. 
 

Måndag!

Åh, vad jag ÄLSKAR måndagar när det står ett L i kalendern. Bättre start på veckan kan man nog inte få. Härligt att starta veckan med ledig dag tillsammans med världens bästa son. Dagen till ära så bjöd den lilla herrn sin mamma på sovmorgon också. 08.10 vaknade vi och det var så välbehövligt att få sova lite extra kände jag. 
 
Vi håller oss hemma idag. Förmiddagen spenderades utomhus med bland annat pulkaåkning och snöskottning. 
 
 
Tänkte försöka baka någon sorts julgodis idag med. Återstår att se om vi gör det tillsammans, jag och lilleman eller om jag väntar till ikväll då liten sover och det kan göras helt i lugn och ro. 
 
Galet vad snabbt det går fram till jul nu. Andra ljuset är nu tänt och om två veckor är det julafton. Lucia på torsdag och Philips allra första lucia tåg stundar. Dags att börjar fundera kring gran också. Troligtvis så åker nog en gran in under veckan så att den är på plats till helgen då vi får besök och det blir lite lilla julafton. 
 
Jag är uppväxt med att granen alltid tas in och kläs dagen innan julafton. Ni vet uppesittarkväll och klä granen hör lite ihop. Men med tanke kommande resa som stundrar innan julen knappt är slut så kommer julen städas ut tidigt tidigt och då känns det lite mer OK att ta in granen redan nu;-)
 
 

Pass

Philips allra första lilla pass hämtades ut idag. Världens finaste lilla kille har fått sitt första egna pass och är redo att ge sig ut på sin första resa snart. Det känns stort, spännande och fantastiskt mysigt att få åka på första solsemestern tillsammans. Samtidigt så inser jag att det är en helt annan grej att åka med småbarn än att åka själv, två vuxna. Så himla mycket mer att tänka på. Speciellt när man åker med ett så pass litet barn. Dessutom är det en lång resa och en lång flygning som vi har framför oss. 
 
Så visst krävs det en viss planering och en strategi inför denna resa. Allt för att få en så behaglig resa som möjligt. Och ja, helt ärligt så är jag en aning pirrig inför den långa flygresa. 10 timmar på ett flygplan tillsammans med en 1 1/2 åring kan vara minst sagt spännande! Redan nu läser jag på, skriver ner och planerar vad man bör tänka på, ta med sig osv. 
 
 

Snöstorm

Eller ja, snöoväder i alla fall. Snön faller, det blåser, driver och jag vågar tro på en vit jul i år! Samtidigt så är jag glad att jag är ledig idag och inte alls behöver ut i denna snöyra. Att ge sig ut med bilen i trafiken idag går bort och läser man på aftonbladet så står det att Arlanda är stängt samt att Bromma kan ta emot enstaka flyg. Vilket i sin tur innebär att mina kära kollegor har det dom gör idag på jobbet med andra ord. Jag är inte alls avundsjuk och är lyckligt lottad denna gång som är ledig just idag. 
 
Så denna snöiga dag spenderar jag med världens bästa lilla kille! Fast vi har ändå varit ute en sväng på förmiddagen. Skottat undan lite snö, åkt pulka och gungat. Och just nu så ligger den lilla herrn väl nerbäddad i vagnen ute i snöyran. Såg så mysigt ut att jag nästan blev en aning avundsjuk. Hade också velat blivit nerbäddad och fått sova utomhus när det är varmt och gosigt i vagnen. 
 
 
Medan Philip sussar så har jag själv bäddat ner mig i soffan under filten med en kopp kaffe och en saffransbulle. Tänkte läsa lite bloggar, planera matlista och njuta av lugnet en stund;-)
 
 

At Work

Kikar in så här på måndagskvällen och säger Hej från jobbet! Vardag igen och en ny vecka i rullning. Jag tycker tiden springer fram på ett märkligt sätt. Det är så många höjdpunkter närmsta tiden och allt sker inom en månads tid. Nästa vecka vankas lucia och bara det är en STOR grej för småbarnsförälder med ett barn som ska göra sitt första luciafirande på dagis. Hur stort är inte det!??
 
Julen kryper allt närmare och jag är så glad över att det blev vinter på bara en vecka. Hoppas verkligen denna snö får ligga kvar fint till jul och minusgraderna får gärna stanna (även om det inte behöver vara riktigt så här kallt).
 
Sluttampen på dagens arbetspass och jag ska nu kila för att byta om och hinna ner till gymmet innan vi slutar. Tacka vet jag löpband inomhus, bra musik i lurarna medan termometern ute visar -15. Då känns det BRA!
 
 
 

Ny kärlek!

Tomten kom tidigare i år och vi fick visst en ny familjemedlem! Kan mycket väl bli mammans nya kärlek!


Sover...

Liten sover fortfarande. Jag har nog växt fast här i soffan vid hans sida. Precis som när han var liten mini bebis och sov lååånga stunder så kan man inte se sig mätt. Kommer man någonsin kunna göra det??
 
Vädret är på topp utanför fönstren. Några minusgrader, snö och solsken. Hade egentligen önskat och hoppats på en härligt dag utomhus i dag. Dessutom har vi besök i helgen med så lagomt till magsjukan. Philips farfar är på besök och riktigt trist att liten blir risig igen då. Jag hoppas innerligt att vi andra klarar oss och inte "åker" dit. 
 
Just nu är E och hans far iväg på uppdrag. Philip sover som sagt och jag spanar på skidorna och beundrar min fina lilla son om vart annat. I kväll är det tänkt att mamman ska i väg till stan för att möta upp tjejerna hemifrån Sundsvall. Jag har verkligen sett fram emot denna kväll och längtar efter vännerna. Så jag hoppas att inte Philip blir sämre och att kvällen blir av ändå. 
 
 

Hej Magsjuka!

Magsjuka varv nummer två hos oss då! Lagom till vi skulle krypa ner i sängen igår så kräktes Philip ner sin säng. I morse så åkte även frukosten upp och jag vill nu påstå att magsjuka verkar göra oss ett besök igen. Tycker så synd om min lilla älskling!!

Somnade på pappas bröst och sover nu gott i soffan. Lilla lilla hjärtat <3