Fettisdagen

Datumet 24/2-2009 blir ett datum att minnas för evigt. Det speciella datumet och dagen då det blev offentligt att vår kronprinsessa Viktoria och hennes Daniel Westling blivande hertig av Västergötland har förlovat sig. Ett förmodligen ENORMT bröllop kommer att äga rum våren/sommaren 2010.

Max 30 min har jag legat och vilat under filten i soffan efter jobbet med tv:n på. Det enda som visats och som pratats om på tv4 är denna fantastiska förlovning. Jag blev djupt, rörd, tårarna rann som floder nedför mina kinder och en halv toarulle har gått åt till att snyta sig och torka tårar!! Skämt å sido. Jag blev faktiskt rörd och en tårfylld blick hade jag nog allt här i soffan. Dom är otroligt vackra tillsammans och det kan nog inte bli mer perfekt än så här. Men hallå, var inte detta väntat? Som det har spekulerats och väntats läääänge lääänge. Känns som hela Sverige stannar upp och det enda tv, radio och media gör är att prata om detta. Kom igen när bröllopet äger rum istället. Eller är det bara jag som tycker det är ett sådant enormt och något överdrivet ståhej i denna förlovning??

Stort GRATTIS till denna fantastiska förlovning men att inte förglömma med denna tisdag är att det även är fettisdagsbullens dag idag! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!

En tisdag som började grå och trist men som under dagen sken upp allt eftersom. Kunglig förlovning och fettisdagsbulle. Kan det bli bättre!? Pisstrött när klockan slog 14.15. Ville åka hem och dö i soffan under filten. Hade tänkt träna men benen bar mig knappt till omklädningsrummet. När jag stod där och bytte om slog det mig hur äcklig jag var som tryckt i mig nästan 1 1/2 fettisdagsbulle under denna dag. *usch* . Har fått nog av denna bulle så det räcker och blir över för hela året. Jag bytte om till träningskläder och tog mig an 35 min på löpbandet och avslutade i styrkelokalen. Kändes betydligt bättre att lämna jobbet med nyduschat och blött hår under mössan. Och ännu bättre att få komma hem, krypa ner under filten för 30 min powernap med GOTT SAMVETE!

Har släpat upp säckarna med sommakläder från förrådet nu och tänkte påbörja planering av packning! ENDAST 12 DAGAR KVAR NU!!! :-) 35 grader varmt, sol, bad, värme, kärlek och goa vänner. Egoistiskt tänkt av mig själv nu, Men jag tycker faktiskt att jag förkänar denna resa nu! LÄNGTAR!

Nu har " Den rätte för Rosing börjat " på kanal5. Packningen får vänta.......


Trevlig fettisdagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback