Äntligen fredag!!

Veckan är snart genomförd. Har lyckats överleva denna vecka med bravur! Imorgon är det fredag, äntligen:) Trots att dagarna känns långa, timmarna går segt än mindre dagarna så lyckas på något sätt tiden vandra ändå. Helt otroligt. Kändes som om det nyss var måndag och jag med en kump i magen, tårar i ögonen klev på planet hem för en veckas jobb. Så är det jämt när jag ska säga "hejdå". Jag avskyr adjö och avsked. Finns verkligen inget jobbigare. Kändes lättare i måndags än tidigare eftersom jag visste att redan på fre (imorgon) kommer E upp hit till Sundsvall. Så det väntas en helg tillsammans igen. En helg med massor av härligt mys!! :-)

Mitt sista arbetspass för veckan är avklarat ikväll. Så imorgon väntas en ledig dag där tvättstuga är bokad. En tur på ica är inplanerad. Dessutom blir det ett dagen efter kalas imorgonkväll. Lillebror fyller 18 år idag och tänker visst blir firad imorgon. Härliga fredag är mer än välkommen!

Nu är koppen med varmt te uppdrucken, jag har varvat ner efter dagens arbetspass och sängen kallar på mig. Det är sista natten ensammen nu för denna vecka. YES! Dessutom är det endast 17 dagar kvar nu! LÄNGTAR!!



Tack och bock för denna torsdag och vecka!
Nu säger vi trevlig helg och Godnatt godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback