Paus

Tar igen mig en liten liten stund innan liten vaknar från lunchsovningen. Har skyndat mig under tiden att städa av badrum, dra dammsugaren ett varv och torka av golven. Skönt att ha sådant gjort innan lilla hjälpredan är vaken. Det funkar även då men det tar dubbelt så lång tid;-) 
 
Tvättmaskinen går varm och jag grubblar över packningen inför helgens kommande resa. Jag, Philip och mamma/mormor sätter oss på flyget på lördag och reser ner till Skåne för att hälsa på farmor & Johnny i en vecka. Tycker dock att det känns en aning svårt att veta hur och vad man ska packa. Ena dagen höstväder och andra dagen sommarväder. 
 
 
Vi bokade denna tripp för nästan ett år sedan och nu är det alldeles snart dags. Då kändes det oerhört långt borta och detta skulle få bli en sista lilla resa under mammaledigheten innan jobb och förskola kickar igång. Nu är vi där. När vi kommer hem igen så är det dags för inskolningen. HJÄLP! Samtidigt som det knyter sig i magen så kan jag inte låta bli att längta lite lite lite efter den nya fas vi strax är på väg att kliva in i. Spännande!
 
 

Sandlådan

Att vara i sandlådan är en favorit när vi är ute. Speciellt om det är lite blött och det finns vatten i hinkarna!


Torsdag

Har en liten son här hemma som är helt överlycklig över att få se lamm på tv:n. Morgonbestyren är avklarade och vi ska strax hoppa i kläderna för att gå ut och leka en stund.


Nytt i köket

Hade turen att få lite egentid igår em/kväll tillsammans med fina Sofia! En tur till Ikea i lugn och ro kan vara nog så lyxigt!! Strosa runt, drömma sig bort, inspireras, fika och naturligtvis shoppa lite;-)

Jag fick med mig lite nytt till köket. En vit gardinstång och en lampa. Passade även på att fylla på ljusförrådet lite. Hösten närmar sig och det börjar bli dags att tända ljus igen. Mysigt!

Härligt att få åka iväg och bara vara Emmelie några timmar en helt vanlig onsdag. Som jag kommer att sakna Sofia när hon och hennes familj flyttar hem igen!!



Tradera!

Idag låg turen på min sida och denna vinteroverall från POP blev min.
 
 
560:- istället för 1300:- är ett rätt bra pris ändå. Så jag är mycket nöjd och hoppas nu på att den är så fin som det ser ut att vara och att den passar lilleman. Svårt det här med storlekar då man vill att den ska passa samtidigt som den trots allt helst ska passa hela vintersäsongen. Så nu håller jag alla tummar att denna i strl 86 ska passa min lilla kille. 

Öppna förskolan

Vi har hängt på öppna förskolan hela förmiddagen fram till lunch. Fick sällskap av Linda & William också, supertrevligt! Vi har inte setts på hela sommaren så det är då man inser att våra små troll växer och tiden tickar framåt. Philip somnade som en stock på vägen hem i vagnen och sussar fortfarande.Mycket skönt tycker mamman som har ätit rester till lunch i lugn och ro. 
 
 
Surplar på en kopp kaffe nu, läser lite bloggar och håller en tumme för mitt bud på tradera. Hade varit toppen om jag kunde få buda hem en fin vinteroverall till Philip. Vilket dock inte tycks vara det enklaste. Fast å andra sidan så kom det ett sms idag om POP erbjuder 20% på en valfri vara just idag och några dagar framåt. 
 
Just idag känns vinter rätt långt borta. Klädde på oss alldeles för mycket kläder i morse när vi gick till öppna. På vägen hem blev det värmelsag deluxe! Knepigt, ena dag endast ynka grader och andra dagen soligt och rätt varmt. Nähä, hur vore det och använda denna dyrbara stund till något vettigt innan det är full fart igen. Plocka ur diskamaskinen, dra ett varv med dammsugaren eller klättra upp på vinden och leta reda på den urväxta vinteroverallen som ska säljas. Sätta fart är det rätta ordet! 
 
 

Service och lite nytt!

Tisdag blev också lite av en flänga-runt-dag innan det var klart. Lämnade in buggan på service i morse och när den var lämnad sprang vi in i varenda skoaffär i Stinsen för att hitta skor. Och nej, Philip hade på sig sina nya fina promenadskor och så får det förbli ett tag. Varmare skor får vänta lite till tror jag visst. Istället behöver mamman något att ha på fötterna förutom sneakers och träningsskor. Så vår jakt idag blev ett par sköna, låga, fina och promenadvänliga skor. Tillslut så fann jag dessa....
 
Fina och sköna skor = nöjd mamma!
 
 
Lite senare när vi åter är på språng igen för att hämta hem buggan så stannade vi till på mio. En rabatt check lockade till det besöket. Jag som spanat efter tallrikar att variera med ibland då våra vita ibland känns lite "trist" blev glad när jag hittade dessa och eftersom checken var "handla för 400:- och få 200:- rabatt" så kändes det lite som givet att köpa tallrikar just idag.
 
 
E jobbade över även idag så när pappan äntligen kom hem blev han snabbt favorit. Så nu sitter grabbarna i badet ich jag hör dem ropa efter handduk nu. Så bäst att lämna "egentiden" för den här gången. 
 
 
Jag ska även ta och hoppa i träningskläderna. 55 min bodypump är bokat klockan 20.00. Så *pepp pepp* nu kör vi sista rycket för dagen!

Skor!

Hittade så bra skor i helgen till Philip och dessutom till bra pris. Ett par stadiga promenadskor från kavat. Men efter en aningen svag eftertanke så kanske vi gjorde ett dumt köp!? Borde vi kanske hellre ha satsat på en lite varmare sko, typ höstkänga? Hösten kryper ändå allt närmare. Ni med erfarenhet, vad har era små barn på fötterna i höst??


Måndag!

Full fart hela dagen får sammanfatta dagen! Först en heldag tillsammans med Helen & Elliot i Kista galleria, hem för att laga och äta middag innan vi vände om och styrde mot Bromma. En date med pappa/morfar lite spontant sådär. Hem igen och Philip stupade i säng medan mamman gav sig ut på bästa löpturen på länge! En BRA måndag med andra ord.


Hjälpreda!

Tänk att min lilla kille har blivit så stor att han själv kan stå bredvid på en stol och hjälpa till i köket. Var det inte alldeles nyss som han satt i babybjörnen de stunder som matlagning och missnöjd bebis sammanträffade!?


Godmorgon!!

Morgonmys och barnprogram i soffan! Det är små stunder som dessa man får njuta lite extra av antar jag. Snart väntar morgnar med betydligt högre fart för att hinna till både förskola och jobb.

Äntligen fredag och helgen är hos oss igen. Ikväll ska mamman få lyxig egentid tillsammans med fina Sofia. Tjejkväll it is! Men först ska jag och min son ha en mysig dag tillsammans!


SUR

Jahapp då har man varit hemma hela dagen och sett fram emot kvällens träning. Bodypump stod det på dagens träningsschema. Men när E kom hem och middagslagningen var igång så kändes det tråkigt att behöva låta grabbarna äta själva och själv stressa till pump. Så jag avbokade pumpen i sista stund men var inte alls speciellt bitter över det. 
 
Eftersom paketet med mina nya springskor kom idag så var jag egentligen taggad till tänderna för att få ut och testa dem istället. Så jag åt gladeligen middag tillsammans med familjen och passade på att umgås med grabbarna istället. Och nu när E lägger Philip så tänkte jag då istället ge mig iväg....
 
Ombytt och klar, vad händer?? Jo, regnet fullkomligt ÖSER ner och det är nästan mörkt ute:-(  Om jag fortfarande är taggad att ge mig ut med hög musik i lurarna och testa nya skorna? NEJ! Om jag är bitter just nu? JA!! Faaan också, det var vila igår och jag hade ett pass bokat idag som jag nu skippade och nu är valet springa i ösregn utan musik i nya fina skor eller stanna inne i värmen, se på Robinsson och umgås med kära sambon. Är dessutom galet trött och hade tänkt mig en tidig kväll. Bläää, nu blev allt fel!!
 
 
 
Oj, vad har hänt med min mobil kamera egentligen? Hur suddigt som helst ser jag nu.
 
 
Samtidigt vet jag innerst inne att skylla på regn är en väldigt dålig ursäkt om man verkligen VILL ut och springa. Det finns egentligen inget som stoppar. Men idag känns det väldigt väldigt motigt, speciellt med tanke på att jag hade en plats på fylld body pump klass. 

Trollunge!

Liten skrutt som precis vaknat. Nu ska vi äta mellis!


Namnlappar!

Lilleman sover lunchvila och jag har märkt alla kläder med namnlappar. Ytterkläder, vantar, byxor, tröjor och ja allt i klädesväg som kommer att användas på förskolan i höst. Snygga fina namnlappar beställdes från filur namnlappar.se
 
Så nu är garderoben genomkollad och inventerad. Kan såhär i efterhand konstatera att 50% av kläderna i byrån är sommarkläder som snart kommer att få plockas undan. Strumpor är en stor bristvara när man kikar ner i strumplådan. Det finns massor av strumpor, dock är 90% av dem små vita babystrumpor som är en aningens små. Märks att det har varit sommar och barfotatider;-) Dom långärmade bodysarna som finns är alla i strl.68 (utom två nyinköpa i strl.80). Kortärmat är också bristvara då allt är i 68 utom sommar t-sirts som är i 74. Så ja, det behövs en urplockning och påfyllning med baskläder inför hösten känns det som.
 
Känns som Philip har haft alla storlekar väldigt väldigt länge mot för sina jämnåriga kompisar. Men 74 tycker jag har gått otroligt snabbt. Kan det vara ett tecken på att lilla killen här hemma växer kanske!?

Tisdag 22 Augusti

Vips så har det gått några dagar igen. Helgen som var oplanerad slutade med fullt upp. Umgåtts med vänner och haft två trevliga kvällar med god mat & vin. En tur till Stinsen för att spana på skor till lilleman (som för övrigt är på tok för dyrt enligt mig. 600:- för ett par barnskor!!!) En sväng till Barkaby och Ikea. Innan det var klart hann vi också med att se på säsongens första hockeymatch. 
 
 
Igår var åter vardagen här. E på jobbet medan jag och Philip höll oss hemma. Eftersom Philip numer oftast sover en gång om dagen så blir det rätt fullt upp om man säger så. Förra veckan så lärde han sig att gå ordentligt vilket också resulterar i att allt går en aningens fortare här hemma. Nästa steg kom sedan igår eftermiddag då lilla herrn kom på på riktigt hur KUL det var det här med att gå. Så eftermiddagen/kvällen ägnades åt att gå runt, runt, runt och vara allmänt lyckligt! Söta underbara unge ♥
 
Så jag tror och har märkt att min son är en aningens nöjdare och gladare kille som tycker att världen öppnat sig ytterliggare. Vi har haft två förmiddagar nu där vilan hoppats över och istället har en glad liten kille spatserat runt här hemma hur nöjd som helst. 
 
 
Idag står det tandläkarbesök på schemat. Philip har fått sin allra första kallelse och klockan 13 ska vi visa dom små tänderna för tandläkaren. Eller så väljer han helt enkelt att inte visa dem. Vi får se;-) 
Vi ska gå dit i alla fall även om vi just idag hellre hade velat gå till öppna förskolan som öppnar idag efter sommarens uppehåll. Tar inte besöket hos tandläkaren så lång tid hinner vi kanske både och. 
 
Idag känns det verkligen som höst här hos oss. Lite små ruggigt och en aningens kyligt ute. Jag blev tvungen att backa ett år tillbaka i arkivet för att se vad vi hade för oss då. Rätt skoj med bloggen ändå. Tänk vad lätt man skulle glömma annars. Men så här såg det ut just idag för exakt ett år sedan....
 
En liten liten tröttis som är nerbäddad i vagnen. 

Godmorgon Lördag!

Godmorgon! Som vanligt så vaknade vår kära son någon minut i kl.06. Eftersom det är min morgon att kliva upp var det bara att försöka glömma tröttheten. Men hjälp vad jag var avis på E denna morgon!! Men imorgon då är det MIN sovmorgon;-)
Nu myser vi i soffan till barntv, kaffe, böcker och sångpåsen. Snuttisen och nappen är också med. Snart hög tid att ordna frukost.
Så godmorgon hälsar vi!


FREDAG!!

Dagens startade även idag tidigt, 05.50 var det GODMORGON för hela familjen. Men vad gör det så  här någon timme senare när vi avklarat morgonbestyr, solen skiner och Philip sover nap ute i vagnen! 
I hallen står väskan packad med badkläder, redo att strax åka till badhuset och möta upp Anton och hans mamma å storebror. 
 
Det här kommer bli en bra fredag, det är jag helt säker på!
 

Vår dag

Efter lunch idag så kom vi iväg till Stinsen en sväng. Fotoalbum stod på införskaffningslistan. Efter lite letande så hittade vi tillslut fotoalbum. Även ett par fodrade galonhandskar och ett par mjuka sköna jeans till lilleman följde med hem. Perfekt eftersom det råkade vara klubbdagar med rabatt erbjudande:-) 
 
 
Innan vi åkte hem åt vi lite mellis och drack kaffe på waynes. Mysig fikastund tillsammans med världens BÄSTA!
 
Philips somnade i bilen på väg hem och fortsatte även sova hemma så jag tänkte då smyga igång med korten. Tror ni inte då att jag beställt fel mått på korten. Så självklart så passar dom inte:-( SURT!! 
Så antingen lämnar jag igen albumen eller så spar jag dem till nästa omgång och då beställer jag rätt mått på korten. Denna foto-vända får bli klipp och klistra ändå som det ser ut. 
 
När E kom hem lagades det fläskpannkaka till middag och det gick INTE hem hos lilleman. Så pannkaka över huvudtaget kan vi nog stryka från matlistan ett tag. Kanske för "kletigt"? 
Efter middag med grabbarna så letade jag reda på cykelskorna (som vilat alldeles för länge) och gav mig iväg på ett spinningpass. Sjukt jäkla jobbigt men ack så skönt efteråt. Kan inte minnas när jag svettats så mycket sist? Kom även på varför jag ska fortsätta behålla mitt träningskort nu när jobbet kickar igång igen och det ges möjlighet till bra gym på arbetet. Av den enkla anledningen att jag aldrig lyckas ta ut mig själv så mycket som jag gör på ett pass. Jag behöver peppning och någon som skriker "30 sekunder, kom igen, Kööör". Körde även plankan hemma 1 min x 3. 
 
 
Nu ska här skrivas matlista inför helgen och kommande vecka. Som vanligt är det korvstoppning innan jag ens börjat. Tips och recept mottages tacksamt!!
 
 
 

Torsdag

Några minuter innan 6 imorse så slog vår lilla kille upp sina blå. Så morgonen här hemma har pågått i ett par timmar. Nu sover lilla herrn sin förmiddags nap och jag passar på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro. 
 
Idag tror jag vi ska ta en liten tur till Stinsen för att införskaffa nya fotoalbum. En helt bunt med vårens/sommarens kort anlände i lådan igår. Så nog finns det lite att pyssla med när tid ges. Lika bra att ta tag i det på en gång innan nästa beställning knackar på. 

Kompisar!

Vilken skön och härlig onsdag det bjöds på! Vädret går det absolut inte att klaga på idag. Så just idag kändes hösten lååångt borta! Vi hade mysigt besök av Helen och Elliot idag. En massa lek och bus varvat med lunch och fika.


Idag är den stora dagen

Efter någon veckas trevande och några enstaka steg hit och dit så kan vi nu säga att vår lilla kille numer GÅR! Större delen av dagen så har längre sträckor tagits och under eftermiddagen så visade han oss båda att gå är något som han faktiskt kan;-) 
 
 

Nerbäddad!

Sista allsången för denna sommar är nu sedd. Nu ligger jag nerbäddad och tänker säga godnatt! Fler sömntimmar behövs på sömnkontot.
Men först måste jag visa min söta trollunge som har sina egna trix när han äter själv;-)


Bobux

Tofflor till lilleman att ha på fötterna inomhus på förskolan är något som saknas och bör införskaffas. Jag älskar bobux mjuka skinntofflor som finns med alla möjliga färger och figurer på. Så någon av dessa tror jag får stå högst på toffellistan;-)
 

Vad är problemet?

Vilken skön och härlig värme det är idag. Underbart! Lilleman sover lunchvila i vagnen, E kom hem på lunch så idag har vi haft en trevlig lunch tillsammans alla tre. Jag slog mig ner i stolen och lapar åt mig sommarens kanske sista strålar. Ändå har jag otroligt svårt att koppla av. Ideér och "måste" tankar kretsar omkring i mitt lilla huvud hela tiden. Det finns så mycket nyttigare jag borde göra än att sitta stilla i solen. 
 
* Putsa fönster ( alla fönster på övervånigen är hemska ). Även nere för den delen.
 
* Vika tvätten som ligger i en hög i tvättstugan.
 
* Byta gardiner i köket.
 
* Dammsuga övervåningen.
 
* Rensa garderoben!!!
 
Jag drog ett varv med dammsugaren nere nyss och tidigare ringde dem från kvik och meddelade att mina beställda besticklådor nu kommit. Får se om jag kommer iväg och hämtar dem senare så kan jag göra ett ryck i köket och samtidigt passa på att torka ur lådor/skåp när jag ändå är i farten:-)
 
Fattar inte varför denna eviga rastlöshet kryper så snabbt inpå. Jag jobbar med att låta allt vara och istället njuta av att faktiskt bara vara. Det är inte alltför många lugna stunder med en 1 åring vid sin sida.
 
 

Måndag!

Idag känner man verkligen att det är måndag. Hela familjen vaken samtidigt i morse, E drog till jobbet medan jag och Philip klev upp och morgonmyste tillsammans. Nu sover Philip sin förmiddagsnap (som han för övrigt börjat hoppa över ibland.) Men just idag känns det lite extra skönt att få den här vilostunden på förmiddagen. 
 
Så nu sitter jag här med en kopp kaffe ute i solen och njuter av lugnet en stund. Har egentligen lite ringande som behöver genomföras. Borde kanske passa på att avverka det nu när liten sover och det är tyst runt omkring. 
 
Så här första normala dagen är vi dessutom "göralösa" och har inga direkta planer. Rätt skönt samtidigt som det skapar utrymme till att planera kommande dagar;-)
 
 

Hej Vardag!

Nu är det verkligen sluttampen på vår långa semester. Hela 6 vekor har passerat och sommaren har passerat i rasande fart. Jag vet att sommaren ännu inte är helt slut. Men det är svårt att låta bli att inte börja tänka höst ännu. 
 
I morgon börjar E och jobbar igen. Jag och Philip blir ett team bara vi två igen. Vi har några veckor kvar som vi ska göra allt för att lyckas krama ur det mesta och det bästa av mammaledigheten. För om exakt en månad så är det dags för inskolning på dagis. Jag har nämnt ordet ÅNGEST någon gång innan va????
 
Lite skönt känns det allt med att vardag och rutiner kommer tillbaka igen. Men Oj, så ovant det säkerligen kommer kännas imorgon då det bara är jag och Philip som ska vara tillsammans igen. Men först ska jag och min andra hälft ta vara på denna sista semesterkväll och ha en riktig myskväll. Tända ljus, en godisskål och en bra film väntar!
 

Charmtroll

Som sagt, lördagskvällen var mycket trevlig och uppskattades av både stora och små. Att äta räkor med två ettåringar är kanske inte alltid det mest städade man kan göra. Men vad gör det att det blir lite smått kaos runt omkring när alla är nöjda och glada!? ;-)
 

Söndag!

Godmorgon eller rättare sagt god förmiddag. Här hemma har vi varit igång i några timmar. Jag och Philip var teamet som startade dagen tillsammans eftersom det idag var E:s tur att ha sovmorgon. Nu är det ombytta roller då Philip sussar i vagnen, jag ligger under filten i soffan och E är uppe på benen. 
 
Söndagen känns så här långt lite smått seg. Dels på grund av det lite halvgrå väder som är ute men också gör sig gårdagskvällen sig påmind. Att vara uppe till närmare kl.1 på natten är hårt för småbarnsföräldrar. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med goa vänner igår. Räkor, gott vin, spel och en massa skratt. Våra små var med i början och även små grabbarna hade hur skoj som helst tillsammans. Ett litet videoklipp fångades på charmtrollen och så snart jag kan så ska jag dela med mig av det ;-) 
 
 

Tumme upp!

Även denna får tummen upp av mig! Underbar!
 
 
 
 
 
 

Vinter 2012

Jag har lite svårt att släppa spanandet inför höstens och vinterns alla kläder till liten. Mycket är avprickat inför vad som komma skall i höst. Overall återstår och jag tror jag har funnit årets vinter outfit till Philip. 
Jag vet att p.o.p är bra och att det är ett säkert kort. Att denna dessutom är grymt snygg enligt mig vägde upp det hela. Så denna tror jag att vi satsar på i vinter till lilleman.
 
 
 
Klassisk och snygg! Med lika klassisk matchande mössa och vantar så är grabben redo för en härlig vinter. Även om vintern känns långt låååångt borta och jag just nu önskar att sommaren ALDRIG kommer ta slut.

Dääääääääär

 
Vårat lilla charmtroll vid dagens mellis. Älskade unge ♥
 

Återbesök neo

Kom nyss hem från kontrollen hos Dr.Brune på Danderyd. Jag som funderade om han hunnit glömma oss gissade visst fel. För visst kom han ihåg oss och tyckte det var roligt att se en numera stor liten Philip som höll i mammas hand när han gick in till farbror doktorn. Visst är det en lite speciell känsla att återvända till neo och sitta tillsammans med läkaren som man haft och göra med dagligen under 6 veckors tid och bli påmind om tiden som var då när han nu läste igenom hela Philips journal och bakgrundshistoria. 
 
 
Samtidigt kan jag inte säga annat än att jag är en mäkta stolt mamma till en fantastisk liten kille som trots sin tidiga start i livet och sin resa är en frisk, glad och fullt normal kille som lever upp till dom förväntningar man kan ha på en 1-åring. Även denna gång fick vi en GODKÄNT stämpel med oss och nästa gång vi återvänder för den tredje och sista kontrollen är vid 24 månders ålder. Tänk att vi nu är vid den tidpunkt som för ett år sedan kändes så långt långt borta. 
 
 
 
15 månader gammal och med en vikt på 8,14 kg och 72 cm lång. 
Mammas och pappas stora lilla kille. Våran krigare och kämpe ♥♥

15 Månader

Idag fyller vår lilla kille 15 månader. Galet! Tiden går helt overkligt snabbt fram. Bara nu under sommaren så har det skett MASSOR i utvecklingen. Varje ynka litet framsteg är fantastiskt roligt att få se och vara med om. Det är en häfftig upplevelse att bli förälder.
 
15 månader gammal (12,5 månader korr.) så är Philip en kille full av energi och är en frisk fläkt som sällan låter tillvaron vara trist. Han är fortfarande en väldigt liten och nätt liten kille som är lika smidig som han är lätt. Han kryper fortfarande i rasande fart även om det är en tidsfråga när han går för fullt helt själv. Så här på 15 månaders dagen så går han 5-6 stapplande steg helt själv. Han är väl medveten om omgivningen och förstår mycket väl vad mamma och pappa menar när man ber honom att "hämta bollen", "svara i telefonen", "peka på lampan". Han säger mamma och pappa och pekar "däää" till allt annat intressant. Musik och dans är en roligt grej tycker Philip som har kommit på att man kan ta dosan till stereon och använda den till att starta musiken. 
 
Philip gillar läget i det mesta och är nästan alltid glad så länge ingenting går emot honom, då visar han en egen vilja gjord av stål. Maten som så länge varit petig är mycket mycket bättre även om det fortfarande är en aning petigt. Philip har aldrig varit något matvrak och kommer säkerligen inte bli det närmsta tiden heller, så det är nog bara att gilla läget. 
 
 
Det är så overkligt att vår lilla kille om dryga månaden ska börja förskolan. Så liten men ändå så stor! Jag hoppas och tror att det kommer kännas bra den dagen det är dags. Jag hoppas att han är redo och kommer trivas. Vilket jag är näst intill övertygad om innerst inne. Men visst gnager det i hjärtat och speciellt allt som rör maten. Jag hoppas att det ger sig själv och att mat inte kommer vara något bekymmer då. 
 
 
Imorgon väntar en speciell dag för oss då då det är dags för återbesök på neo. Sist vi var där var i oktober och nästan ett år har hunnit gå sedan dess. Imorgon ska vi tillbaka för att träffa läkaren som var ansvarig över Philip under hans tid på sjukhuset. Spännande och roligt!
 
 

Vaxholm!

Idag spenderar vi dagen i vackra Vaxholm! Inte helt fel;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/192878/images/2012/pic_501e6e52e087c365440000c9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/192878/images/2012/pic_501e6e52e087c365440000c9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/192878/images/2012/pic_501e6e75e087c3788d000058.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/192878/images/2012/pic_501e6e879606ee499f000070.jpg" class="image">


Vinteroverall?

Ytterkläder inför hösten prickades av när vi besökte GeKås men det som saknas på den listan just nu är en vinterovarell. Känns kanske väldigt väldigt långt bort just nu. Men kolla får man alltid göra ;-) 
 
Så hade detta nu varit för ett år sedan så hade denna hamnat på önskelistan för min lilla bebis.
 

Newbie

Kappahls serie newbie dom kan dom. Min favorit bland mini kläder till småttingar. Såg nu att dom börjat med att göra kläderna upp till storlek 74 nu också. Tummen upp! Men det bästa är nog att dem finns i storlek 44. Philips första garderob bestod av 90% newbie kläder. Så fina och söta till både flickor och pojkar. 
 
Även om Philip just nu har storlek 74 så känns det ändå som om vi lämnat "newbie-stadiet". Men kläderna är urgulliga och jag kan inte låta bli att spana in dem ändå. 
 
Här är några fina favoriter som ramlat in i butik just nu.
 

MITT ALLT!!!

 
Min kärlek till dig är näst intill obeskrivlig! Jag är lyckligt lottad som får äran att vara din mamma♥♥
 

Njuter!

Solen skiner, Philip sover sin lunchvila och jag sitter i solen med en vattenmelon/jordgubbssmothie! Livet känns rätt gött just nu;-)


Kräftor!

Så fort E har nattat Philip så ska vi hugga in på dessa! Årets första, hoppas dom smakar som dom ser ut;-)


Filmkväll!

Det är långt mellan gångerna, men ikväll så parkerade vi i soffan och kollade film direkt efter att Philip somnat. Skönt att se film i tid så man slipper somna efter halva filmen tycker jag!
 
Jag hade nog klarat att se den senare också eftersom filmen var grymt bra! Så just därför delar jag ikväll med mig av ett litet filmtips här på bloggen;-)