Sjukling!

Är nästan mitt inne i en ny vecka med massa nya möjligheter. Har efter en grymt trevlig helg som bara rusade förbi innan jag ens han med att blinka nu hunnit med två arbetsdagar. Nu väntar två dagars ledighet innan en jobbarhelg väntas framför mig. Tack och lov för att få vara ledig nu onsdag och torsdag!! Har mer eller mindre kämpat mig upp ur sängen på morgon och kämpat mig genom arbetsdagen. Mår inte alls på topp! Känner mig hängig, snorig, ont i halsen och nästan som lock för öronen. Små fryser och känner mig allmänt risig. Inte alls sängliggande på något som helst sätt. Och det är just det som irriterar mig. Varför inte vara rejält sjuk på en och samma gång. Hellre ligger jag i sängen 2 dagar totalt avdäckad än att gå runt så här. Jobba o stå i som vanligt men inte alls samma energi. SUCK!

Igår var jag så motiverad till träning denna vecka. Trodde jag skulle kunna springa, men inte då. Insåg att jag skulle få andnöd och en hostattack som heter duga om jag ens försökte. Var nog med att försöka hålla ett hyffsat tempo runt sidsjön i gångtakt. Imorse när jag vaknade hade jag ingen röst!! Proppade i mig te och mängder av honung kl.4 imorse. Jag har inte det mest tacksamma jobbet de dagar man knappt kan prata. Tur det gick bra ändå!

Kom hem och fixade mer te med massor av honung i. Kröp ner under filten i soffan och slog på en ny säsong av "SATC" och där somnade jag. Händer vel aldrig att jag sover på eftermiddagen. Var ruskigt skönt och när jag vaknade till liv vid 18 tiden så kände jag mig tro det eller ej något piggare:) Efter en middag bestående av potatismos o korv så ska jag nu fortsätta mitt vilande under filten med ännu mer te och lite mer serie. Har absolut inte tid med någon sjukdom nu!!

 

 

                                            Heja Timrå IK som ikväll möter Luleå på hemmaplan ikväll.
                                                      


 


Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Jossans födelsedag!!! Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurraaa!!!
Jossi är hemma från Oslo över helgen så idag firar vi med kalas hemma hos Jossans pappa med alla hennes nära o kära. Senare... Lite närmare kvällen kommer festen att starta på Tallrotsgatan hemma hos Sophie:)

Känner på mig att det här kommer bli en bra dag och en bra kväll! Är på strålande humör, har lagt fram kläder inför kvällen och jag vet exakt vad jag ska ha på mig *skönt* För annars brukar det vara ett ständigt återkommande problem så fort man ska ut eller på någon annan tillställning, vad ska jag ha på mig?? Men inte ikväll för det problemet är redan löst och till klädseln råkade jag hitta ett par skor idag, på REA! Ha... var och kikade en sväng på stövlar nu när jag var på stan för att handla svarta strumpbyxor. Hitta massa stövlar, men alla sååå dyra:( Så stod dem där helt ensamma i en endaste strl kvar med en röd prislapp på sig. Svarta pumps med supersnygg klack för endast 200:-, Taget! Så då var genast sko problemet löst inför kvällen med. Cavan ligger på kylning, det som ska tas med för övrigt ligger nedpackat i hallen. Nu väntar jag bara på skjutsen ut till Alnö. Inte ens det bekymret har jag idag, bilen. Annars ska man alltid ta bilen någonstans så får man lämna den där. Brukar bli så jobbigt dagen efter då. Men inte idag!

Dagen och kvällen kommer att bli super, känner det på mig. Är laddad upp till tänderna, Det här blir skoj:)



Lägger in en bild på lilla födelsedagsbarnet som fyller hela 21 år idag!
                                           




Friday!

Har varit uppe med tuppen idag. Lämnade bilen tidigt imorse och tog en morgonprommis från verkstaden och hem. Lyckades krypa ner under täcket och somna igen. En timme eller så. Då ringer telefonen. Bilverkstaden som ringer... För att meddela att styrleden glappar och han rekomenderar att åtgärda felet med detsamma! Jahapp... vad säger man!? Kör på bara, bilen är rätt ny, gått lite och jag räknar kallt med att ha den i några år till. Så bilen måste vara schysst! Men tanken slår mig genast att priset kommer stiga upp till skyarna för denna service. Har räknat ut nu att det kostar mig ca.5000:- att fixa bilen idag. FAN vad jag avskyr bilar. Så himla tåkigt, men ett ont beroende MÅSTE!

Har tyckt lite synd om mig själv, beklagat mig för mamma i telefon, tvätttat några maskiner med tvätt samt gråtit en skvätt! Det dök även upp en privat tråkig nyhet som inte gjorde att man blev direkt gladare och mer uppåt. Snarare tvärtom. Blev orolig och fick mig en tankeställare! Vad är en en dyr utgift på en bil som innebär att man får leva snålt jämfört med människoliv som står på spel!? INGENTING! Man ska vara rädd om varandra, vara snäll, visa omtanke och bry sig om sina nära och kära!! Man vet aldrig när livet får en förändring. Ett människoliv är aldeles för kort för att slösas bort!!

Nu har jag fixat lite lunch i form av kokt korv med bröd. Ska ner och hänga upp sista maskinen med tvätt och hoppas på att dem ringer från verkstaden snart. Så jag får igen min bil så jag kan åka till stallet någongång!

Helg!!!!!

Veckans sista arbetsdag är gjord! Jag har 3 härliga dagars ledighet framför mig! Ska bli sååå skönt:) Det roligaste med helgens ledgihet är att Jossan är hemma på besök från Norge. Så det vankas mys, umgänge, födelsedagskalas och PARTY!! Ser verkligen fram emot det, är så peppad:)

Finns en tråkigt grej som ska hända. Det är morgondagen!! Kl.07.00 händer det. Bilen ska lämnas in på service. Mindre rolig grej som förmodligen kommer att smaka rätt saftigt. Tråkigt måste som är nödvändigt i längden! Bara de att jag tycker det känns som om jag kastar pengar i sjön när jag lägger dem på bilen. Så himla mycket skojigare och shoppa för pengarna istället. Får försöka tänka på bilen, den kommer må bra av det.

Nu har jag fikat te, en smarrig te-kaka, kikat på lyxfällan samt lyssnat  slutet av Timrås match borta mot Brynäs. Känner mig lite tråkig som hänger här i soffan, så jag tror jag ska ta en kort liten kvällsprommis!


Hej och hå!

Jag lyckades, lite åtminstone! Min dag har varit uppåt! Mer glädje, mer energi. En positiv anda:) Knepigt hur det kan ändra sig som en berg och dalbana! Ena dagen är man på väg upp i skyarna, andra dagen på väg neråt under sina egna skosulor. Ska det vara så svårt och hitta någon jämn balans!? Gillar att åka berg och dalbana på Liseberg i HÖG fart och med mycket upp och ner! Men jag vet inte om jag gillar det lika mycket i verkliga livet!

Tur för mig och min omgivning att jag hade en "bättre" dag idag då. Hade långdag på jobbet 8-19, övning mellan 8-15 och därefter kontrollen. Hade en SUPER övningsdag, hur skoj som helst! Hade t.o.m. med mig kameran för att passa på att fotografera lite på jobbet. Hade en underbar em i kontrollen efter övning. Kände mig glad och trevlig:) Efter jobbet idag styrde jag kosan mot Alnö till mamms, papps o Julle! Äntliiiiigen fick jag träffa min lilla super duktiga älghund! Som jag längtat efter honom medan han varit på jakt med pappsen. Men nu är han på hemmaplan och jag passade på att gosa med honom rejält och nästan tvingade honom att mysa ner sig i min famn;) Även om han kom och la sig frivilligt!

*Goa älskade lilla härliga hund, som jag älskar dig*
                  


Det bästa med besöket på ön var nog att med mig därifrån hade jag med mig en stoooor papperskasse med kött!! I den hittade jag alla möjliga stekar, köttfärs, lingon, lingonsylt, hallonsylt och svartvinbersaft. Är inte alls intesserad av att jaga, stycka, mala köttfärs, plocka bär och göra saft, sylt mm. Men så uppskattat det är att få med sig en påse hem!!:) Så nu är även min frys propp FULL!!



En övningsdag på jobbet.....

                                  


 
Nu återstår en endaste grej kvar för denna dag... Finn en hårfön!! Har 2 st (trodde det). Har glömt den som jag dagligen använder i skåpet at the work. Resultat blir att jag nu ingen har imorgonbitti. Var övertygad att "reserven" fanns här hemma i ett skåp. Har sökt, letat, rotat och forskat i saken. Utan resultat!! Nåväl, tur det är ett mindre problem och inget allvarligare men ändå. Bara för att klaga lite;)



Goodnight & Sweet Dreams!

 

Motivation!? Hallå!!

Måndag igen då, ny vecka, nya tag, nya möjligheter! Eller hur var det nu då!?
Hittar inte riktigt den känslan inför denna vecka! Känner mig totalt omotiverad. Känner mig trött, hängig, ont huvudet, små fryser, kallsvettas och en mensverk som heter duga. Känner mig oinspirerad, orkeslös och allmänt nere! Boring!

Tur jag hade sovmorgon idag och började inte jobba förrän kl.12. Trots underbart varmt och härligt höstväder ute idag så sov jag så länge jag bara kunde innan jag blev så illa tvungen att masa mig upp ur sängen. Slet mig mig själv in i duschen och kämpade mig till jobbet. Fick en receptbelagd alvedon som gjorde susen. Jag överlevde arbetsdagen! Eftersom jag sov in i det sista innan jobbet idag så packade jag med träningskläder och tänkte att jag kunde träna efter jobbet. Men NÄE, jag har noll lust till det! Inte det minsta motiverad! Struntade fullständigt i allt som har med träning att göra utan istället satte jag mig i bilen, åkte raka vägen hem. Tog en dusch, ordnade en kopp te och kröp ner i soffan under filten. Här sitter jag nu.....

USCH, Avskyr att vara så här omotiverad!! Mår dåligt av att inte vara positiv och motiverad. Mår dåligt av att inte träna och motionera. Nej, det här håller inte. Från och med imorgon måste energi, glädje och motivation vara på sin plats igen, för annars kommer det här att bli en lååååång vecka! Tror jag ska börja med att få en lång och härlig sömn. Fimpar allt med tv, dator och går och lägger mig nu istället. Så får vi se vad morgondagen har att erbjuda:)





                                                   

Tankerensare

Så kom dagen som jag väntat på och min dröm gick i uppfyllelse! Lördag, ledig, ingen väckarklocka ställd. Kunde det bli bättre? Sov tills jag vaknade utvilad och pigg, mycket skönt! Har precis ätit lite god frukost framför tv:n i soffan medan jag kikade på ytterliggare ett avsnitt från boxen. Känner mig rätt redo att ta tag i dagens stora "måste", stallet! Idag väntar gamla elljuspåret på mig. Det innebär bus för mig och "Mära". Det är nog det bästa jag vet när man får ge sig ut på hästryggen i underbart höstväder. För det är det idag, höstigt kallt men fantastiskt soligt väder!

Så nu mina vänner ska jag byta om, ge mig iväg till stallet för att ta en skogstur där man kan låta tankarna skingra sig! Jag ska verkligen ge mig ut och rensa min hjärna en timme! *välbehövligt*


En typiskt vardaglig torsdag!

Nu är de nyinköpta sakerna på plats. Jag har plockat, städat, fixat och hängt upp gardiner! Blev sååå snyggt!! Jag är verkligen nöjd, så kul att få fixa till det här hemma och få det riktigt "höstmysigt". Nu känns det bra i magen!

Har tänkt "fredag" exakt hela dagen idag. Jobbigt eftersom det bara är torsdag. Har varit trött, seg och lite åt det motivationslösa hållet. Var SJUKT
  trött i morse när klockan ringde. Det var minst sagt gruskorn i ögonen! Det repade sig tack och lov något under dagen. Hade en längtan efter min säng när jag åkte från jobbet. Tycker jag slutade så tidigt idag (13.30) och ändå har jag varit igång exakt hela dagen. Åkte till stallet efter jobbet för att rida och mocka. Hem och laga middag, snabbt och enkelt! En dusch och sedan var jag snabbt igång med att fixa klart här hemma gardiner mm. Kokade te och tänkte se en timme på "SATC", men något hade hänt med ljudet eller så kom jag åt någon knapp jag inte lyckades fixa. Så det var ljudlöst. Alltså inget tittande av "SATC" idag:( Istället halvkikade jag på lyxfällen och fortsatte med mitt pysslande av fotoalbum. Kul! Shit, vad tiden rinner iväg. Har mängder av härliga sommarbilder och sommaren känns just nu så långt bort den bara kan komma. Samtidigt som det känns som om det var igår vi låg där på Skrea strand o solade eller satt på uteservering ner i Göteborg med varsin strawberry daquiri! *lägtar tillbaka*

Suck, nu är klockan på väg att bli sådär mycket igen. Jag borde redan sova. Sängen väntar. Jobbet kallar på sista morgonen för den här veckan och sedan är det helg! En dag till borde jag överleva. Har ont i halsen = dåligt tecken då det känns som en klump som gör ont när man sväljer. Nu tanbortsning! PRONTO!


Traditionell Birsta shopping!

Har tisdag idag, men det är onsdag. Dagen har varit fruktansvärt lång! Känns som om den hoppat över en natt eller så. Eller som om denna dag aldrig tar slut. Om jag inte minns fel så började jag 4.45 i morse, jobbade några timmar för att sedan gå vidare på kurs i ytterliggare några timmar. Kursen avlutades och jag åkte hem full med inspiration till att göra ALLT för att vara en bra värd för alla våra resenärer varje dag som jag är på jobbet!!

Det bästa av allt den här dagen var dagens date med Sara. Vi hade stora planer på Birsta:)
Drog iväg till Birsta lagomt shoppingsugna, åtminstone var jag det. Lite "måste ha" grejer till våra hem, oss själva, husvagn mm. Tycker att vi lyckades riktigt bra! Sara tror jag hittade det hon var ute efter + lite därtill:) Jag själv hittade gardiner, tavla, hylla/stege, ljus, förvaring, köks grejs, mysig stickad kofta, mössa, boddy butter, stor härligt skål, överkast till sängen, kuddar, höstblommor till balkongen mm. Tror vi rände runt i Birsta i ca 6 timmar. Då satte vi oss ner 20 min och åt en form av middag. Men vi har haft en trevlig och  mysig dag:) Har blivit lite av en tradition det här med en sväng på Birsta för oss gumman!:) Eftersom Ikea plockade fram år 2008:s julpynt idag så finns en stor chans att nästa sväng vi gör i Birsta kan innehålla lite julsaker, kanske några julklappar till och med!??
Idag hoppade vi över det där med jul, kändes mest fånigt att gå omkring bland julgranskulor, granar, girlanger mm. USCH och fyyy, vill ha höst ett tag till och inte ha en endaste tanke på jul ännu!!

Så nu hoppas jag på att det ska bli lite höstmys här hemma i lägenheten! Ska slutföra imorgon. Känns rätt okej för tillfället. Så imorgon blir det till att göra ett byte av gardiner, städning och en slutfinish över det hela!

Nu ska jag se till att klockan inte rusar ifrån mig mer än den redan gjort. Jag ligger långt efter. Ska koka ägg, lägga fram kläder, duscha och ställa klockan på 03.55. MEN först måste jag bara se klart avsnittet av "SATC".

En BRA tisdag!

Mitt liv åker verkligen berg och dalbana nu för tiden. Det är dåligt med lugn och ro. Brist på tillit, tro, drömmar och kärlek ibland. Vissa dagar strålar mer än andra och då är problem, tankar, bekymmer som bortblåst. Medans andra dagar är ett rent H-vete! Men idag var det en BRA dag, en perfekt hösttisdag skulle vi kunna kalla det!

Började med en lärorik utbildning kl.10 idag där innehåller i kursen är "kundhantering", alltså en typ charmkurs! Låter kanske lite "luddigt", men en otroligt intressant dag har vi haft! Timmaran rusade iväg och vips var kl.16.00!
I hopp om middag tillsammans med mamma o pappa så svängde jag ut till Alnö. Mamma hemkommen från jobbet, rensade lingon och lagade lasagne. Pappa i skogen och beräknades hemma vid 19 tiden. Alltså ingen mat än på några timmar. Som tur var lyckades jag hitta lite rester i kylen. Middagen räddad!!:)

Hade inte tid att vänta flera timmar på gemensam middag. Hade lovat date med Angelica:) Blev en fika och MASSA surr på Barista. Mycket trevligt, som jag saknat dig vännen! Kom hem i bra tid och kunde fortsätta mitt beroende tittande av "Sex and the city". Så kvällens timmar har ägnats åt ett x antal "SATC" avsnitt, mängder av mitt andra nya beroende, alltså chai te! Plus att det slank ner lite Ben & Jerry glass. Glassen skyller jag på att jag pga min otroliga mensverk faktiskt behöver det just ikväll!! Det känns mer tillåtet då:)

Nu ska jag nöjd, glad och tillfreds borsta gaddarna och börja med mina nya "grej" tandtråden!! Från och med nu ska tandtråd användas VARJE dag! Vet att jag gjort några tappra försöka tidigare. Men jag glömmer så lätt...
Men nu är det ändring på det!!

Imorgon är det jobb, kurs på förmiddagen. Sedan blir det Birsta tillsammans med Sara för vår traditionella shopping! Ska bli sååå trevligt så det är bara att förbereda sig på att pengarna rinner mellan fingrarna imorgon.


Godnatt & Sov så Gott!!


Nattuggla

Ramlade aldeles nyss in innanför dörren här hemma. Härmed förklaras min arbetshelg avslutad! Tack och bock för denna helg och välkommen åter om 3 veckor igen:) Nu har jag en dags ledighet som väntar. Skönt!

Man kan ju undra varför man över huvudtaget sätter sig ner och startar datorn när man kommer hem mitt i natten efter en helgs arbete istället för att stupa i säng!? Jag är uppe i varv, hade kunna stannat kvar med grabbarna och jobba några timmar till. Jag gillar nattarbete! Hade egentligen tänkt mig en stund i soffan under filten och fortsätta där jag avslutade igår. Nämligen "Sex and the city" boxen. Tänkte jag kunde se några avsnitt även denna kväll. Hade inte alls tänkt starta datorn och deffenitivt inte blogga! Vet att det finns några få stackars själar som läser denna blogg, men det är dåligt med kommentarer så det här med blogg är egentligen inte så spännande. Det är mer för min egen skull jag skriver. Strunt samma om det. Hade inte tänkt blogga i natt. Tänkte kika "sex and the city"!

Startar tv:n och hör ljudet strömma, men vad händer sedan? Jo, inget mer alls!! Rutan är svart som natten = ingen bild! Igårkväll fungerade det utmärkt. Min tv har aldrig krånglat! Jag testade med att byta kanal, stänga av och på. Helt utan resultat! Så nu sitter jag här...
Utan tv, inget "Sex and the city". Slagit på radion istället och lyssnar på alla gamla godingar som spelas på radio guld mitt i natten. Tänk att radio guld är så sjukt bra! Me Like:) Har faktiskt riktigt mysigt här nu, tänt massa ljus, krypit ner under filten i soffan och lyssnar på guld! Nästan så tårarna rinner på mig, det riktigt bränner bakom ögonlocken!

Tänk att jag hade problem igårkväll med tv:n också. Eller inte tv:n utan dvd:n. Då var det texten som inte ville fungerar. Fick lov att kika utan text. Blev så mycket jobbigare då. Så nu tv:n denna kväll. Borde kanske få ett utbrott och börja gråta. Men jag orkar inte nu! Stänger bara av skiten och struntar i det helt. Kan ju hoppas att den fungerar imorgon. Annars blir det jobbigt. Nu orkar jag inte bry mig!! För nu gråter jag mer bara av alla vackra låtar som spelas. Orkar inte mer nu... Godnatt!

 

                                     


Jag vill åka utomlands!!

Jag blev sjukt sugen på en liten hastig utlandsresa just nu! Så jag tänkte packa och sticka redan ikväll, en vecka,ospecat men med garanti för sol och värme!!

Nej, inte riktigt. Men jag skulle vilja ha en veckas semester med sol, värme och bad nu! Får se om det bli av senare under hösten. Vem vet:) Har arbetat mellan 7-13 idag. Hade 4 timmars ledighet mellan 13-17 då jag passade på att kika på dressyrtävlingarna som hölls på Färsta. Blev sjukt sugen att vara med och tävla och ännu mer sugen att köpa en aldeles egen häst att tävla med!! Det är mycket som jag vill just nu:)

Efter 4 timmars suktande på läktaren där jag fick i mig lite mat med så återvände jag till jobbet och fortsatte jobba fram till kl.21 ikväll. En helt skock med glada, förväntansfulla männiksor som drog iväg på charter till Turkiet. Handlade snabbmat och åkte hem till Yejka och Sophie för att äta en sen middag och riktigt få jäsa ut i soffan. Höll nästan på att somna där jag satt. Har landat hemma hos mig själv nu och fått lånat med hela "sex and the city" boxen a Yejka. Så här på lördagkväll blev jag lite småsugen på ett glas rött med. Å tänk att jag hade det hemma dessutom. Så nu tänker jag avnjuta ett fantastiskt gott glas rödvin, slå på "sex and the city" och sedan somna i soffan. Skönt!!

         





//Emmelie  

Jobb, jobb och åter jobb!

Helgen är räddad för min del. Jag behöver inte ägna en endaste tanke åt vad jag ska göra med min helg. Jag jobbar hela helgen nästan varenda timme känns det som. För stunden har jag tagit lite blogg-paus. Tycker att jag förtjänar det med tanke på att jag jobbat sedan kl.12 idag, ska jobba fram till kl.24 ikväll. Börjar imorgon kl.7 igen och jobbar fram till kl. 13. Efter kl.13 har jag en paus på 4 timmar! Så då kan vi hitta på något skoj:) Börjar kl.17 igen och jobbar fram till kl.21. Så Lär man vara lagomt pigg och sugen för att hitta på större aktiviteter imorgon kväll efter kl.21, eller inte. Söndag har jag en arbetsdag från 9 på morgonen till 24 på kvällen. En lång arbetshelg som väntar med andra ord!

Usch, vad mitt liv låter fruktansvärt tråkigt just för tillfället. Men om jag ser det positiva i det hela så spar jag en jädrans massa pengar som inte är ute på stan, shoppar, fikar, äter ute eller går på krogen!

Nu ska jag sysselsätta mig med lite fysisk aktivitet i form av arbete. Ha en trevlig fredagkväll:)

3:e dagen i rad!

Tro det eller ej, men idag är min tredje dag som jag rider. Jag har träningsverk! Det låter löjligt va, eller hur?? Hur fasen kan man få träningsverk av att skumpa runt på en hästrygg en timme?? Fjantigt!
Men, jooo jag har grym träningsverk!! Sjukt ont i ljumskarna. Ändå har jag hållit igång med både promenader, löpning, pump och spinning. Men jag har inte kört ett dressyrpass på hela sommaren! Måste ta mig i kragen och komma igång igen med träningen ridmässigt också. Slut med latsidan nu. Så härmed intygar jag för alla dem som tror att ridning inte ger så mycket, för det gör det!! Rider man dagligen och håller igång o tränar så märks det stor skillnad om man inte ridit på ett tag! Red lilla gumman idag, en sväng i skogen och avslutade på dressyrbanan. Blev faktiskt lite sugen att tävla till helgen. Synd att jag jobbar exakt hela helgen!:(

Har inte bara hängt i stallet idag. Har även städat här hemma, lagat mat och en fredagskaka att ta med på jobbet. Pollykaka, låter smarrigt va!? Har aldrig ätit sådan men den låter grymt smarrig och ser smarrig ut. Så imorgon blir det fredagsfika på jobbet. Idag bröt jag min löpartrend. Hoppade över Sidsjön som för övrigt börjar kännas lite tråkig nu. Istället åkte jag upp till Södra berget och tänkte att jag skulle se vad Södra hade för spår att erbjuda. Drog iväg o började sprang på första bästa spår. Hade ingen aning om vart jag var, hur långt det var och vilken väg jag skulle ta vid korsningar. Tillslut kom jag runt på något märkligt sett. Rätt nöjd med min löparrunda, roligt med lite backar! Undra om min motivation berodde på mina nya springbyxor som jag shoppade igår!?:) Kanske!

Har fått korten som jag beställde häromdagen med. Så nu skulle jag till och börja klippa och klistra in alla kort i fina album samt skriva text med silverpenna. Hann göra 2 sidor och sätta in ungefär 6 kort innan limmet tog slut. Så nu tog det tvärstopp med mitt pyssel och kommer förmodligen bli liggandes i några dagar innan jag fixat nytt limm.

Nu ska jag koka ägg, packa träningskläder, arbetskläder så allt är fixat o färdigt imorgonbitt. Börjar inte förrän kl.12 men ska till "Marielles" och fixa naglar kl.9 imorgonbitti.


Det blev mörkare resultat!

Idag kl.10 hade jag en bokad tid till absolut bästa jag vet! Klippning! Finns nog ingenting som får en att känna sig så lyxig, fin och fräsch som när man suttit i frisörstolen i 2 timmar! Älskar det! Så skönt och bara få sitta, surra massa strunt och få håret fixat. Dessutom är det så skönt när någon grejar med håret, klipper, tvättar, fönar och fixar! Har sattsat på hel blondering hela sommaren. Var längesedan jag var så ljus som jag varit nu sista månaderna. Velade på nu och kunde inte bestämma mig för om jag skulle fortsätta vara ljus eller om jag skulle göra som jag brukar, lägga in lite färg. Tycker det känns lite höstigare och vintrigare att få lite mer färg på skallen. Lite mer ombonat och varmt!

Så resultatet blev mörkare, en varm brunfärg i slingor och samtidigt behöll jag de ljus slingorna! Blev så bra, är nöjd:)
Så nu är huvudet höstfixat med och redo för en härlig höst! Det är tur jag har världens bästa moster som fixar mitt hår, klipper, färgar och gör det så snyggt! Inte nog med att hon gör det snyggt, hon skämmer bort mig också!! Insåg idag att det verkligen är lyxigt att gå till henne, fyy vad bortskämd jag är!

Har ridit idag, igen! 2 dagar i rad nu är inte fy skam! Idag blev det en tur till Sidsjön och till Busan. Drog iväg till elljusspåret och busade några varv. Sjukt kul hade jag i en timme! Mysigare häst får man nog leta efter! Hon är sjukt fin och en hel dröm att rida! Hon fick mig att känna mersmak så efter timmen i skogen idag så vill jag bara rida ännu mer:)

Ska äta middag med mammsen ikväll är det tänkt. Funderar nu om jag ska ta en tur i Birsta innan. Skulle behöva hitta ett par nya träningsbyxor. Har endast 3/4  långa, skulle behöva ett par med långa ben nu inför hösten. Det är roligt att shoppa nya träningskläder för man blir så motiverad till att träna! Samtidigt som det är tråkigt eftersom det är så dyrt med alla träningskläder. Känns lite onödigt ibland att betala så mycket när man bara ska träna i det. Lägger hellre pengar på vanliga kläder då. Men nu ska jag kosta på mig lite nytt och fräscht i träningsgarderoben! Tjoho, vad kul jag kommer att ha sedan i träningsspåret och i träningslokalerna:)


Skogstur!

Känns som min dag har varit milslång idag. Hur lång som helst och jag har nästan glömt hur den startade. Men om jag inte minns helt fel är det tisdag idag och min klocka ringde 03.55 imorse. Har varit på jobbet hela dagen. Startade dagen i securityn, sedan övningsdag fram till kl.15. Drog över på tiden och insåg att det inte fanns någon mening att åka hem mellan jobb och stall. Stannade kvar på jobbet och tränade en timme. Bytte om och stack direkt till Färsta för att rida ut med Johanna! Så himla skoj att hon är tillbaka i sadeln igen efter 3 års uppehåll! Innan dessa 3 år så red vi ut tillsammans när vi var små sist, ca 12 år kanske!? Minns det knappt. Men jag minns hur fruktansvärt mysigt det är att sitta på hästryggen, härlig skogstur och bara surra en massa skit och skvaller! Så mysigt:)

Vädret hade kunnat vara bättre idag. Precis när vi ska ge oss ut så kommer regnet! Var blöt och övertäckt med löv på hjälmen när vi kom tillbaka! Men så härligt vi hade. Så skönt och grymt fina breda sandstigar att busa loss på!
Detta måste vi göra om:)

Hemma för en stund sedan och skakade som ett litet asplöv. Kan kanske bero på att jag var svettig innan jag drog på mig ridkläder och åkte till stallet. Blev blöt och svettig igen under ridturen och sedan kall! *Brrrr*
Har värmt upp mig nu med en 25 min lååång varm dusch, en stooooor kopp varmt te med honung i och gosat ner mig under filten rejält i soffan nu. Börjar en film på 3:an nu som jag tror jag ska kika på.

Imorgon har jag ledig dag. Torsdag med för den delen *skönt* Imorgon har jag klipptid kl.10, ska bli sååå fantastiskt skönt. Har bara lite beslutsångest om jag ska fortsätta vara helt ljus eller om jag ska lägga i lite mörka slingor. Tycker det känns lite roligare med lite färg så här mot höst/vinter. Får se hur det blir:)





                                                    

                                                       Cosmopolitan!

GRATTIS!!

Stort JÄTTE grattis till min älskade farmor som fyller 68 år idag!!
Hade det varit som vanligt och hon varit på "hemmaplan" hade det blivit kalas idag med kaffe, kaka och tårta:) Nu är det inte riktigt som vanligt och istället får vi nöja oss med gratulationer via sms, telefon och bloggen!

Jag ska ringa och gratta henne senare ikväll, måste rusa iväg och byta om nu inför en timmes spinning!





Här kommer en bild på världens bästa och goaste lilla farmor....
                           

(Hon är en av dom personer som betyder allra mest för mig) *Älskar dig*

Höstsöndag, välkommen!

Imorse eller rättare sagt för några timmar sedan när jag traskade ner till Ica insvept i min stora halsduk insåg jag att det är kallt ute, trots att solen skiner. Det är höstväder. Löven på träden skiftar färg och börjar lägga sig vackert på marken. Vackert, så himla mysigt! Jag börja gilla hösten mer och mer!!

Har bakat en kaka, en hallon/kladdkaka! Har aldrig ätit just den sorten kladdkaka innan så det ska bli spännande och se vad det blev för resultat på den. Strax kommer Madde. Vi ska söndagsfika, surra och umgås!!:)

 


                                                      Camillas chokladkladdkaka med hallon


Mysfredag!!

Japp, det är precis vad det är idag! Sista arbetsdagen för dem flesta innan helg och ledighet väntar. Men för min del så har min helg redan börjat. Har ledig dag idag precis hela dagen:)

Starten på denna helg hade inte kunnat börja bättre än vad den gjorde. Startade med rejäl sovmorgon fram till hör och häpna kl.11.00!! Klev upp och röjde hemma. Dammsög, torka golv, skura toa och diska mm. När det kändes rent och fint hemma åkte jag och hämtade kusin Linda på skolan. Vi har nu hunnit med en sväng på Ica Maxi bland alla barnfamiljer och deras jätte kundvagnar. Så nu är även kylskåpet laddat och frysen välfyld i även detta hem. Restrerande tid av denna lediga fredag ska ägnas åt MYS! Linda ska sova över hos sin stora kusin och vad passar inte bättre än att ha riktigt mysfredag i form av tacos och filmkväll!!:)


På återseende!



 

Jag & Linda på hotellet i Fuerteventura -07

Ögongodis!

Kvällens ögongodis är helt klart Ben Affleck! Wow:)
Helt klart charmig med sina härligt romantiska "tycka synd om" hundögon och vi ska inte tala om hans charmiga leende!! Ingen slår han som onsdagkvällens hunk!



                 

                                          

Nej till reklam mitt i filmer!

Kollar film på kanal 3 just nu "Jersey girl", Amerikansk drama komedi med skådespelare som Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jason biggs, Liv Tyler m.fl. En helt helt okej film enligt mig:) Härligt romantisk så där så ögonen tåras och hjärtat klappar några extra slag. Lättsam, rolig, romantisk och en perfekt film att se en onsdagkväll efter en låång dag på jobbet. Men varför alla jädrans reklam pauser!?? Det förstör ju halva filmen. SUCK!!


Får försöka se det positiva med alla pauser. Man hinner med att göra en massa andra saker samtidigt som avsatt tid åt att kika på film. Har hunnit tagit en duch, koka te och blogga! Nu fortsätter filmen....

Ha en trevlig kväll tillsammans!!


Peppar peppar ta i trä...

Det verkar som om min kureringsmetod hjälper, åtminstone stoppar den upp mitt halsont. Känns mycket bättre idag, inte alls lika ont i halsen utan mer tjock i halsen och kanske något förkyld. Men det löser man enkelt med mängder av te, honung, halstabletter och alvedon! Me like alvedon ibland!

Jag var förståndig idag när jag slutade jobbet runt kl.19. Skippade träningen och åkte raka vägen hem för att kurera med varm dusch, stooor kopp te och en film som börjar nu klockan 21 på 3:an. Lämpligt för mig att somna till, gäller bara att komma ihåg o ställa klockan innan. Tänkte att det kunde vara ett smart drag eftersom jag imorgon har ett arbetspass på 12 timmar. (tagit på mig att gå ut o jobba imorgonbitti med)
Bara till att bita ihop och försöka se det positiva i det hela när lönen kommer nästa månad. Alltid lite skoj med lite extra klirr i kassan. Kan nog behövas om vi ska ha råd att boka våran lyxiga fjällstuga över nyår! Suck, fattar inte att det ska vara så j'*vla dyrt att hyra en fin stuga för några dagar. Tur det är ett tag kvar till nyår ännu:)

Skitväder är det ut med, tråkigt!! Fast grymt mysigt och få lysa upp tillvaron i allt regn och mörker med hjälp av lite ljus. Jag älskar ljus!!! Jag tänder nog ljus överallt i precis hela lägenheten. Jag skulle inte behöva några lampor alls vintertid. Shit vad jag skulle spara in på min elräkning då:) Jag är en sann ljusnarkoman!!

Nu ska jag dricka upp mitt te, borsta gaddarna och krypa djupt ner under filten i soffan.

                                                     

Varning!?

Måndag idag = Ny vecka, nya tag! Borde vara super laddad ända upp till tänderna med tanke på min lediga helg och all sömn som jag slukat i mig. Men inte då! Känner mig rätt sliten, nere, lite deppig och anar halsont!! Ajaj!

Kan det vara en varningsklocka som ringer?

Jag har druckit mängder med te istället för kaffe idag och proppat i mig halstabletter. Iställer för en löparrunda så stannade jag kvar efter jobbet o prommenerade i lagom takt på löpbandet. Avslutade inne i styrkerummet. Har bänkat mig i soffan hemma nu efter varm dusch och en varm kopp te med massor av honumg i. Ska nog försöka sova mig piggare. Så imorgon mina vänner ska jag banne mig vakna pigg, utvilad och med massor av energi!!:)