Matmonster!

Den här lilla killen han tycker det är rätt gott med mat. Äter det som bjuds och oftast med god aptit. Mysigast just nu är nog kanske att vi vid varje måltid är samlade kring matbordet hela familjen. Oftast i alla fall. Frukostarna har liksom blivit lugnare nu när Noah är med och äter tillsammans med oss. I morse provsmakade han lite ägg för första gången. Gapa och svälj är hans melodi;-)
 
 
Det sprids verkligen vårkänslor i Stockholm just nu. Inte en snöflinga kvar. Gatorna börjar sopas fria från sand och idag visade solen sig från sin bästa sida. Så även att på söndag lovas det stor sol och 13 grader varmt. Vårkänslor! Jag och Noah tog en promenad tillsammans med Klara och Ivar efter lämning på dagis i morse. Promenad bort till Fresta och sedan hängde vi på babycafé i någon timme innan vi åter promenerade hem i solen igen. En skön torsdag. Tänkte när solen lyste in som värst i morse att städning är ett måste och kanske borde jag stannat hemma och tagit tag i det? 
 
Blev ett träningspass på sats tillsammans med Helena ikväll också. Mitt tv program för kvällen var inställt och helt plötsligt blev det helgstädad så här på kvällskvisten. Så nu kan vi ta helg på riktigt då. Skönt med en fredag helt utan måsten. Så välkommen helgen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback