Noah 6 månader

För en vecka sedan så blev Noah 6 månader gammal. Tänkte jag då skulle skriva ett litet inlägg om det men med besök och tur till Arvika så har tiden inte funnits. 
Kan för det första inte förstå att ett halvt år redan har gått. Tiden går fort och varje dag blir faktiskt bara roligare och roligare även om man vill pausa lite då och då för att hinna med och njuta av varje stund. 
 
 
Noah har varit och är fortfarande en väldigt lättsam och snäll bebis. Han är nästan alltid glad och blir ytterst sällan ledsen. Storebror har nu blivit en riktig stor favorit. Han följer Philip med blicken så fort han får chansen. Skrattar så fort han ser honom och åt allt han gör. Kan inte sitta själv ännu men sitter lite om han får lite stöd bakom ryggen. Lägger man honom på golvet så ligger han inte kvar där länge. Han rör sig hela tiden och är inte still många sekunder. Drar sig just nu fram med hjälp av armarna. Rullar runt åt alla möjliga håll. Som sagt inte still många sekunder. Sover rätt bra om natten, äter ett par gånger. Sover oftast i sin egen säng men hamnar lite då och då i mammas och pappas säng med. Somnar för natten mellan 19.30-20 ca. Vaknar runt 7-7.30 på morgnarna. Sover två gånger dagtid, en gång på fm och en gång på em. Älskar mat och gapar till allt som kommer i hans närhet. Jättekul tycker mamma som gjort en del storkok på rotfrukter/grönsaker och fisk än så länge. Äter mat/pure till lunch och gröt till middag och därimellan så ammar vi som vanligt. Lagom till 6 månadersdagen så poppade det upp en liten tand bara sådär:-)
Väger mer än vad storebror gjorde vid 1 1/2 års ålder, då vägde storebror 8,3 kg och Noah 6 månader väger 8835 gram och är 69 cm lång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback