Babymassage

Idag var det premiär på babymassage för Noah. Dock sov han sig igenom första tillfället och vaknade inte förrän timmen var slut. Så vi fick snällt kika på denna gång och hoppas på att han är lite mer vaken nästa vecka. 
 
Även fast jag satt där hösten 2011 med Philip så glömmer man så fort. Minns att jag då tyckte det var en så mysig stund och faktiskt höll i ganska länge med att massera honom om kvällarna i samma stund som vi tog på pyjamas. Hoppas att detta ska bli en liten "refresh" och jag kan ge Noah dessa stunder också. Om inte annat så väldigt trevligt att träffa lite andra mammor och beisar en stund. 
 
Tillbaka till hemmets trygga vrå och här har vi slappat i soffan. Energin är i botten och jag har knappt haft orken till att fylla diskmaskin efter morgonens disk. Så japp, here we go. Samtigt är jag så sjukt sugen på att åka iväg och handla höstblommor att plantera ute i krukorna, lite nya höstkläder till mig själv och inte minst sugen på en promenad eftersom morgonens blev inställd då vi var på massage. Imorgon blir det inte heller då vi har en heldag med tider och sjukhusbesök att passa. Men hjälp, ge mig mer tid och mer energi!! 
 
Om en liten liten stund ska storebror hämtas hem, innan dess kommer Noah vilja äta så det kanske är hög tid att sätta fart. Sedan rullar eftermiddagen på med matlagning och allt det "vanliga".
 
 
 
Funderar om dom är lika eller inte, Philip och Noah. Svårt att se och jag tycker det känns svårt eftersom dom är så olika i storlek och ålder. Fått höra både och. Väldigt lika och väldigt olika. Här hemma tycker vi nog att dom är rätt olika varandra. Men efter att ha bläddrat i arkivet så kanske det visst finns en likhet bröderna i mellan....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback