Tips och idéer, Noahs önskelista

Det närmar sig både dop och sedan börjar så smått även julklappstankar att snurra i huvudet. Har fått lite förfrågningar på önskemål vid doppresent. Så vad önskar man sig när man är en liten bebis och dessutom lillebror? Mamma har hjälpt honom lite på traven ;-)
 
 
En personlig födelsetavla i skala. Beställes från personligfodelsetavla.se. Fantastiskt fin tavla och ett minne för livet. 
 
 
När vi ändå är inne på tavlor. Här är en annan fin tavla som gärna skulle få pryda det kommande rummet. Tavlan kommer från kids koncept. 
 
 
 
 
Storebror har den blå/silvriga barnkammarboken. Den har/är en riktig hit fortfarande. Så lillebror skriver upp den randiga på sin lista.
 
Snygga och roliga leksaker är något både stora och små gillar. Så tummen upp för denna kulbana som kommer från kids concept och finns på t ex. lekmer. se
 
 
Klassiska gunghästen är något som inte finns att ärva från storebror. Dessa två är mammans favoriter! Kommer från kids concept och jabadabado.
 
Den omtalade Sophie the giraffe.
 
Förvaring, förvaring. Men någonstans ska leksaker förvaras. Denna snygga leksakslåda kommer från kids concept  och skulle nog göra sig fint i det kommande rummet.
 
Ännu mera snygg förvaring! Passar i ikea hyllan och är dessutom fantastiskt fin.
 
 
 
 
Snygg matservis från lekmer.se
 
Uggla nattlampa från kids concept. 
 
Snygg och härlig matta i ull från kids concept.
 
Som sagt vintern närmar sig och lillebror skulle nog vilja sova gott i denna i vinter när det är kallt ute. Dessutom väldigt snygg och ger den annars svarta vagnen lite färg :-)
 
 
 
 
Finns såklart massor av idéer och en önskelista kan göras väldigt lång. Men detta är några klara favoriter som helt klart skulle passa Noah och pryda hans rum fint. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback