2 Juni

Måndag den 2 Juni och mammans 28:e födelsedag. Födelsedagen har fått en annan innebörd numera. Viktigast av allt är att få fira den tillsammans med bästa familjen. Trots tidig morgon och jobb idag så har mina grabbar levererat. Sång, paket och smarrig middag. Dessutom utomhus i strålande sol. Som sig bör på en födelsedag;-)
 
 
Det känns som det varit födelsedag i dagarna två nästan. Långhelgen spenderades i Sundsvall. Försökte hinna med ett och ett annat och som vanligt så blir det alltid ont om tid och samma visa när man rullar hemåt igen. Så jobbigt att säga hejdå, saker man velat göra men som man inte han med svider lite extra. Samtidigt som man är glad att man fått fylla på det så kallade "förrådet" igen. Helgen avrundades med sovmorgon och blev väckt av en liten kille som spenderat natten mellan mormor och morfar. Glad i hågen väckte han sina trötta föräldrar med födelsedagssång, fikabricka och paket.
 
 
Fin blombukett som anlände med bud idag. 
 
 
På något vis känns det så skönt att vara inne i Juni. Slut på våren och välkommen sommaren på riktigt! Hoppas på lite varmare och bättre väder igen nu. Men började inte nyss Maj månad?? Vart tog tiden vägen egentligen? Undra om Juni tänker storma fram i samma fart. Jag hoppas inte det, bästa tiden är faktiskt nu. Även om vi är tre stycken här hemma som längtar väldigt väldigt mycket efter Augusti månad just nu så får tiden gärna gå lite liiiite saktare. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback