Lördagsmys!

Första lördagen hemma. Veckan har gått så fort. Dagarna sedan vi kom hem har sprungit förbi trots av vi verkligen inte gjort något speciellt av tiden mer än bara varit. Det är så skönt! Är det såhär det känns att få komma hem med sin nyfödda bebis!? Det är svårt att inte blicka bakåt i backspegeln på hur det kändes dessa veckor när Philip föddes. Det är två olika världar! 

Jag har inte riktigt vant mig vid vakennätter ännu. Noah sover även i vår säng i sitt babynest. Så när Philip vaknar/om han vaknar kryper dom stora grabbarna ner i dagbädden. Så nätterna känns lite ovana ännu. Klockan ställs var tredje timme för mat och jag hoppas att när vi efter hembesöket på tisdag får en bra viktuppgång och kanske kan slippa klockan om nätterna. Men fram tills dess så fortsätter vi mata på:-) 

Farmor och Jan-Åke kom på besök idag. Så i skrivande stund är gänget iväg och roar sig i Barkaby medan jag och lillebror tar det lite lugnt här hemma. Var längesedan jag ett ett sånt "lugn" och är lite förvånad över mig själv att jag har ro att bara vara. För stunden har jag nog släppt allt! Rätt skönt, det får vara så ett tag till tror jag! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback