Komma igång

Nu får man nog lov att säga att vardagen är här. E är åter på jobbet igen och första riktiga veckan ligger framför oss. Vi testade på lite i fredags kan man säga och då gick det galant att kliva upp och komma iväg. Även idag gick det bra. Var lite segt att lämna på dagis. En liten klängig och blyg kille som klamrade fast länge vid mamma.
 
Går nog på lite sparlåga här hemma fortfarande. Har ätit frukost framför tv:n i soffan, med en liten Noah liggandes på bröstet och med nyhetsmorgon på tv:n. Har även letat fram olga rönnbergs bok om träning för nyblivna mammor och börjat spåna i den. Dags att snart börja strukturera upp vardagen och försöka hitta tillbaka sig själv kroppsligt. Känner mig peppad och ser verkligen fram emot att kunna börja träna igen. 
 
Har en plan att komma igång med sköna powerwalks direkt på morgonen efter dagislämning av storebror. Men just nu så myser vi vi lite till. Den här tiden kommer inte igen och det är bara sååå mysigt att bara få ta det lugnt och mysa, en liten stund till. Smekmånaden får lov att ta sin plats ;-)
 
 
 
Lite ska vi allt ta tag i dagen ändå. Bädda sängen, duscha och komma i annat än mjukisbyxor får bli en liten start av dagen här tror jag. Sedan får det nog bli en barnvagnspromenad efter lunch. Bäst att passa på idag då vädret ser riktigt bra ut. Inga regnskurar såhär långt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback