36+3

Dagens läkarbesök och ultraljud gick bra idag. Det är så långt gånget nu och så nära så det är så skönt nu när det bara "flyter" på. Samtidigt så finns den där gnagande känslan vid varje ultraljud att det inte ska vara bra. Den bär nog säkert alla föräldrar på mer eller mindre. För min del handlar rädslan om att flöden är försämrade och lilleman inte växer som han ska. 
 
Philip hängde med mamma idag då det inte fanns någon annan utväg. Satt och höll mamma i handen på en stol bredvid. Doktorn som gjorde ultraljudet vill jag minnas var samma som gjorde ultraljudet dagen innan Philip föddes då det bestämdes att jag skulle läggas in. Denna gång gav han tummen upp och visst, lillebror är lite mindre än "normal-Svensson" och dagens vikt stannade på 2700 gram. Lite tråkigt vid ultraljud nu att allt är så stort och det är så svårt att se och få någon uppfattning om vad som är vad. Hade varit roligt om storebror tydligt fått se sin lillebror. 
 
Läkarsamtal hade vi också. Kollade det vanliga som blodtryck och urin. Blodtrycket 120/70 och spår av äggvita fanns. Skönt att det också höll sig i chack! Fick ligga en stund med ctg kurvan på innan vi åkte hem och inget anmärkningsbart där heller. Fick en ny tid om vecka, det tajtar ihop sig och det börjar kännas att vi på riktigt kryper närmare. Luften stod stilla på sjukhuset tror jag visst så efter två timmars besök där så tyckte Philip att det absolut var dags att avnjuta en glass utomhus i skuggan innan vi åkte hem. 
 
 
 
Vaggan har åkt fram ikväll. Snart dags att bädda i den också. Storebror testade så att den uppfyller sin funktion. Knepigt att det inte alls är så längesedan han låg nerbäddad i den. Då som en liten liten minibebis som nästan drunknade i den. Nu idag som en blivande storebror. Klättrar i och ur och gungar på den helt själv.
 
 
Då:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback