Påsk!

Det har visst varit lite "påskledigt" här i bloggen och kanske har ni som kikar in här också påskledigt och annat för er än att kika in här. För vår del är påskhelgen rätt så kort och för min del så är den i princip slut. 
Påskhelgen är varvad med jobb och ledighet. Jag jobbade långfredagen och nu har vi fått ha 2 sköna lediga dagar tillsammans. Grabbarna är lediga även imorgon medan jag startar mitt arbetspass redan 06.00 imorgon bitti. Dessutom så är det från och med nu sommartid så det känns som om jag kliver på passet redan 05.00 om jag går på vintertiden.
 
 
Igår försökte ha lite påskfirande här hemma med äggmålning, leta efter påskägg och äta lite påskmat till lunch. Var ute och njöt av vädret hela dagen! Till kvällen så blev det premiär för årets första grillning. God mat och dryck tillsammans med bästa <3.
 
Idag gjorde vi en tur till köpcentrum. Åt god sushi lunch, köpte vårskor till Philip och fikade. Hann hem i lagom tid och kunde njuta av solens timmar på baksidan. Grillade korv till "mellis" och lekte tillsammans. Familjetid när det är som bäst! 
 
Så en kort men skön påskhelg har vi haft på hemmaplan. Grabbarna hoppas nog på ännu en ledig dag med toppen väder imorgon. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback