Första dagen

Min och Philips första semesterdag. Eller nja, inte riktigt då. Semestern börjar inte förrän på måndag ordentligt. Idag är våran lediga dag. Startade dagen tidigt tidigt. Varför bryta trenden när vi klivit upp mellan 05-06 övriga dagar denna vecka? 
 
Sedavanlig morgon med bolibompa på tv:n, en kaffekopp till mamman och mysstund i soffan. Frukost åt vi ute när solen kikade fram ordentligt. Bestämde oss för att packa ihop en badväska med lite fika och cykla ner till badplatsen nedanför oss. Trodde aldrig att Philip skulle bada över huvud taget. Men tänkte att det kan vara mysigt att bara gräva i sanden och fika där nere. Men Tjii fick jag!
Till en början en aning skeptiskt och lite "feg" och innan det var klart så ville ungen varken gå upp och fika eller cykla hem för lunch. Det blev någon timme innan vi cyklade hem för lunch och vila. 
 
Barnet sover fortfarande och jag har hunnit köra en maskin tvätt, dra ett varv med dammsugaren och torkat golven. Även hunnit dricka en kopp kaffe i lugn och ro. Inte illa! Nu får gärna barnet vakna;-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback