Familjefredag!

Idag har vi haft en riktigt mysig fredag tillsammans. Detta fredagen är första gången som vi inte har besök eller är bortresta när vi väl är långlediga. Det har varit väldigt mycket och varje stund som vi varit lediga så har det varit något inbokat. Så denna helg njuter jag av av få spendera tillsammans med mina kära. Helge är förvisso väldigt planerad med både middag tillsammans med vänner och dop. 
 
I morse efter frukost så packade vi badväskorna och åkte till badhuset alla tre. Philip var lite "rädd" och försiktig i början innan han vågade härja runt i vattnet. Efter badhuset så åkte vi till Stinsen för att äta lunch och medan Philip sedan sov i vagnen en timme så passade vi på att strosa runt ett varv i butikerna. 
Innan vi sedan åkte hem så gjorde vi ett stopp hos polisen för att ordna med pass till Philip inför kommande resa. 
 
Man kan ju tycka att vi borde vara rätt nöjda då vi väl kom hem. E föreslog att vi skulle baka årets första lussebullar och så fick det bli! Nu är barnet nattad och sover gott sedan en stund tillbaka så nu ska vi mysa ner oss i soffan framför den näst sista filmen av Johan Falck. Spännande!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback