Barkaby

Det blev en heldag ute på vift idag. En både bra och mindre bra dag. Men i det stora hela en mycket bra dag! Hela familjen sov rätt länge i morse och när vi var klara här hemma så packade vi in oss i bilen och åkte till Barkaby för bilbarnstol shopping. Besökte både babyproffsen och barnenshus och innan det var klart så fick bilbarnstol vänta och vi gick istället in på outleten för att äta lunch. Ungefär där började "dagens mindre bra". 
 
Philip grät, ville absolut inte äta lunch, inte sova och var bara ledsen. Så någon fin och mysig lunchstund blev det  direkt inte. Efter mycket om och men så somnade lilla hjärtat i vagnen. Så för att låta honom sova i lugn och ro en stund så passade vi på att strosa runt i outluten. Sedan bestämde vi oss för att åka till bigbaby där vi efter lite jämförelse visste att bästa priset på bilbarnstolarna vi var intresserade av fanns. Så till bigbaby bar det iväg och där povades det bilbarnstol. Philip provsatt och stolarna testades i bilen. Efter en del provande så var vi överens om att det var Britax som passade oss bäst. 
 
Nöjd liten kille testar sin nya fina bilbarnstol!
 
Direkt från bigbaby hem till Sofia, Micke & Nils på eftermiddagsfika. Var EVIGEHETR sedan vi sågs och jag måste erkänna att vi har saknat vårt "radarpar" som vi hängt med under veckorna under mammaledigheten. Så roligt att hinna ses en stund hela familjerna. Mys och smarrigt fika bjöds det på! Men så kom nästa "orosmoln" (för mamman) då vårt lilla troll total vägrade sin middag också. All oro som våra små hjärtan kan skapa. Så svårt när man inte vet vad som inte är bra. Men att inte vilja äta varken lunch eller middag gör att just den här mamman blir en aningens orolig. Efter ett tag så slank det ner en tallrik gröt som Fia bjöd på. En trött kille kom hem och störtade bums i säng och nu hoppas jag att han får sova någorlunda bra i natt. 
 
Det kan vara något tillfälligt eller så är det tänder eller något annat som spökar just nu. Ikväll har vi haft en liten ledsen kille ett par vändor som vaknat och gråtit hejdlöst. Mammas & pappas älskade lilla skatt ♥♥♥
 
Philip hittade en skojig "rullator" när vi var inne på toys rus idag. Han körde som en liten galning mellan hyllorna inne i butiken. ÄLSKADE GULLUNGE♥
 
 
Nu ropar nog boken och sängen. Tror visst det har blivit min lilla sommargrej att krypa ner under täcket, läsa bok och lyssna på karlavagnen. Mysigt! Imorgon hoppas vi på en bra dag och en son som är åter i det normala så vi kan ta tag i packning igen. För snart är det dags att ladda om för tripp nummer två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback