Lördag

Då har vi alltså hamnat mitt i helgen, den som varit planerad sedan länge! Planerad tillsammans med mamma & pappa. Det är samtidigt travhelg på solvalla. Där skulle vi ha varit både idag och imorgon. Så blev det inte riktigt, men mamma & pappa är här. Dom sköter om vårt hus. Skippar delar av travet för att umgås med oss så mycket som vi kan och samtidigt sköta om vårt hem. <3<3<3

Idag blev jag och E hembjudna till vårt eget hus på middag. Vi lämnade bort Philips 16.30 matning och smet iväg hem. Hemma möttes vi av en fantastisk middag. Gott grillat kött med massor av goda tillbehör. En underbar middag väntade på oss! Vi fick oss även en glad överaskning när vi såg att det var dukat för 6 personer. Farzad, Linda & Meja kom på besök. Väldans trevligt och väldigt fint ordnat!!

Att sedan gräsmattan var klippt, tvätten tvättat och hängd, blommor vattnade, ogräs rensat, blommor planterat och Philips rum färdigmålat var helt underbart! Vilken hjälp vi fått och vilken uppassning i vårt eget hem! Helt otroligt<3<3<3<

Vi var hemma i 2 1/2 timme innan det var dax för oss att återvända tillbaka till sjukhuset och vår älskade lilla son som låg och väntade på oss. Jag som annars haft lite "panik" när jag varit borta mer än en timme tyckte faktiskt att tiden gick alldeles för snabbt. Det lite dåliga samvetet kom smygandes igen. Kändes som om vi bara dök upp, åt lite mat och sedan försvann iväg igen. Känslan av att vi aldrig hann prata och umgås kom krypandes så fort vi satt oss i bilen. Men den lilla lilla stund vi fick betyder mycket och nu klarar vi av några veckor till här på sjukhuset och när det gäller maten så käkar vi nu glatt frysmat, nudlar och annat gott ett tag till. Vi lever länge på detta nu;-)


Just det, det stod en överaskning i vardagsrummet också. En vagga till Philip från mormor & morfar. Vaggan är urgammal och om jag inte minns fel så är den från 70-talet. Eller är jag fel ute nu farmor?? Hur som helst är vaggan gammal och kommer ursprungligen från min farmors släkt. Nu har pappa/morfar slipat, målat och fixat den snygg igen och mamma/mormor har ordnat nya fina lakan till den. Så Philip har nu även en säng som väntar på honom hemma;-)






Dagens Philip väger idag 1240 gram och dagens status är BRA! Vi har myst, matat och myst hela dagen förutom då mamma & pappa smet iväg hem. Farbror doktorn har också tittat på Philip idag. Ett ultraljud på hjärtat var dagens göra för doktorn. Tanken var att det skulle badas idag också. Men vi tar det imorgon istället eftersom det varit så mycket annat idag. Dagarna blir lätta tuffa när man är så himla liten;-)
Vi har testat dom fina sockarna som sköterskan Christina stickade åt Philip medan vi bodde på Huddinge. Dom är ursöta och sitter som ett smäck på mini fossingarna;-) <3<3<3







Nu är det två trötta och mycket nöjda föräldrar som säger tack för idag och kryper ner i sängen. Vilken dag, vilken lördag det blev!! Imorgon är det visst söndag och dessutom morsdag. Jag som trodde jag skulle få vänta ett helt år till innan jag skulle få fira mitt livs första morsdag! Vad snopet det blev! Jag firar alltså som alla andra mammor morsdag imorgon. Konstigt;-) Vi väntar oss också besök av mormor och morfar efter att dom varit på elitloppet. Så nu kryper vi ner och laddar för ännu en spännande dag!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vaggan är från 1870.

2011-05-30 @ 12:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback