Soptunnan

Igår när jag kom hem runt tre tiden så for tanken "Just ja, det är onsdag och soptunnan skall dras ut ikväll" samtidigt som jag letade efter nycklarna i jackfickan och passerade carporten där just soptunnan stod. Jag tänkte även göra det då när jag ändå hade ytterkläder på mig men stoppade mig själv i samma sekund eftersom jag tänkte att det kunde vara smart att fylla på med en soppåse till (hade för mig att den som var inne var på väg att bli full). Nu var det en ny påse i skåpet under diskbänken i och med att den var alldeles nyligen ditsatt så försvann även mina tanke på soptunnan. Som bortblåst!

Inte förrän i morse när jag sitter och äter frukost så väcks tanken om soptunnan inom mig. J*VLAR! Innan jag går ut för att kolla om tunnan står i carporten eller inte så ringer jag E. Jag hoppas innerst inne att han bara lurar mig med att säga att han också glömt soptunnan. Men han han lurar mig inte. Jag går ut och kollar och tunnan står kvar. Tittar på klockan som är 11 på förmiddagen och inser att sopbilen redan varit här för LÄNGESEDAN! Optimist som jag är går jag ut till vägen med en liten gnutta hopp om att sopbilen kanske ändå inte har hunnit hit. Men jorå, alla tunnor är tömda och våran den står PROPPFULL hemma i carporten. Vad gör man då?? Denna tabbe måste ju alla som bor i hus ha gjort någon gång??

Kanske skulle man kunna skratta åt saken och tycka att det bara är en bagatell men för mig så rasade nog denna torsdag i tusen bitar och jag tror mina "gravidhormoner" spelade mig ett spratt. Tårarna var nästan helt oundvikliga över en soptunna idag! Så onödigt och så fruktansvärt klantigt! Och vad gör vi av kommande två veckors sopor någonstans?





En mindre bra ledig torsdag som startar i tårar och huvudvärk. Dessutom försvann solen, kylskåpet behövs fyllas på men eftersom bilen är på verkstad så är jag billös hela dagen. Veckostädning av huset väntar så det kanske är bäst att dra igång städningen med hjälp av bra musik från spotify. Något roligt som händer idag är att klockan 16 så skall jag till barnmorskan för första gången sedan ultraljudet. Spännande! Får hoppas att humöret hunnit vända något tills dess;-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kan erkänna att samma sak har hänt mig, att jag glömt dra fram soptunnan liksom min käre sambo :) Du har så rätt när du säger att alla med hus har nog gjort det nån gång. När vi glömmde det så ringde jag dagen efter o sa som det var, att jag var en tankspridd småbarnsmamma som totalt glömt det här med soptunnan. Svaret jag fick var då; Inga problem. Vi har en bil i närheten av erat område så jag ber den svänga förbi o ta eran oxå.

Ingen blev gladare än jag :)Så prova o ring, så kanske dom svänger förbi imorron o tömmer den.

Lycka till hos barnmorskan!!! Sj så ska jag dit imorron. Tror då att det är dax o få lyssna på hjärtljud :)

Kram kram

Postat av: Emmelie

Åh,vad skönt o höra att fler glömt detta! Kan bli jobbigt att vänta 14 dgr med en redan nu full tunna. Men du då ska jag leta reda på ett nummer och ringa till dem! Undra vad jag ska skylla på bara;-) gravidhjärna?? Funkar det tro?

Har varit hos barnmorskan i em och fått lyssna på lilla hjärtat som slog ca 160/min. Allt så bra ut så nu längtar man tills om 5 veckor då det är dax igen;)

Hoppas allt är bra med dig och magen!! Kram!!

2011-02-24 @ 18:05:46
URL: http://emmeliem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback