Resan till Halland!

För några veckor sedan, slutet på vår semester så åkte vi tillsammans med våra kära vänner på en mini semester! En mini semester som startade på onsdagen och avslutades på lördagen. Det var Halland, Falkenberg och självaste Ästad som lockade. Givetvis så lockade även en hel del shopping på Ullared;-)

Vi åkte från Stockholm tidigt på onsdag morgonen och hade framför oss några super trevliga dagar tillsammans med fina vänner! Ungefär så här såg det ut....








E startade vid ratten och Farzad var inte sen med att fira semestern med en väl kyld öl (kanske var tanken att klara sig från att köra!?!?) Stannade, pausade och fikade under färden ner. Ett av stoppen blev vackra Gränna. Huvudsakligen för att handla dryck ifrån systembolaget men när vi ändå var på plats så fick det bli några polkagrisar samt en glass innan vi fortsatte vår resa. Redan i Gränna så började det bli trångt i bagaget!??






Boendet bokade vi på vackra Ästad bondgård. Lantligt, lyxigt, charmigt, spa och mycket mycket mer. Hur mysigt som helst!!;-) Jag och linda svindlade iväg i våra tankar om hur det skulle vara att ha möhippa här. Bo mysigt mitt bland alla spa upplevelser från vanliga uppvärmda trä kar till lyxiga modeller av bastu. Underbattensbastu, tropisk bastu, häfftiga ångbastu, kalla bad, varma bad m.m. Svårt att förklara... bör upplevas;-)












Jag visade stället som jag tillbringat VARJE sommar sedan jag var ynka månaden gammal. Fick oss en skymt av "gamla" stugan och ett dopp i Älvasjön.


Badpojkarna! Torsdag em anslöt Stefan och Amanda för att umgås med oss en kväll i Ästad. Åt god middag på gården och badade i uppvärmt trä kar senare på kvällen. Härliga vänner, en ljummen kväll, mycket skratt/surr, gott att dricka var som uppgjort för en kanon kväll!


Sist MEN inte MINST! En nöjd Linda efter många timmars shopping inne på Gekås!


En trevlig minisemster tillsammans med härliga vänner som nu är satt i tradition. Nästa år åker vi igen;-)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Fina kort,roligt att Ni vill dit igen, Ästad har betytt mycket för oss alla,för mej är det för alltid"hemma". Kram

2010-08-17 @ 22:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback