KÖPENHAMN!

Detta är första dagen från vår semester som vädret sviker oss så här mitt under dagen. Vi har haft tur med vädret hela tiden och endast haft någon regn/åskskur kvällstid eller tid då vi befunnit oss i bil åt något håll. Idag VRÄKER regnet ner och vi väntar otåligt på att det skall upphöra så vi kan göra en tur till Kristianstad. Jag tycker det är rätt mysigt för vi eldar brasa, läser tidning, kollar bloggar och myser på här iförd i mjukisbrallor med håret i en knut.

Igår gjorde jag och E en egen tur på tu man hand till Köpenhamn över dagen! Våra reseledare farmor & Johnny svek oss då dem gjorde en liknande tur för knappt en vecka sedan med föregående gäster. Reseledarna skjutsade oss glatt till tågstation och hämtade oss senare på kvällen. Hur smidigt som helst. Vi klev på tåget, åkte ca 1 timme och sedan hamnade vi mitt i Köpenhamn! Vi strosade på längs stroget, åt lunch, drack öl och rosé i solen. Njöt av fint väder och av varandra! En jätte mysig dag i Köpenhamn hade vi!






Häromdagen när vi gjorde en tur ut mot Österlen så hoppades vi på sol och bad. Det blåste en del och havet var kallt. Vi nöjde oss med att sitta påklätt och endast bada våra fötter. Men vad gör det när det är otroligt vackert?



Vi har nu planer på att börja röra oss norrut från och med imorgon. Tror att siktet är inställt på S-holm imorgon för att göra en natts uppehåll i Solna innan vi sedan vidare åker mot Sundsvall. Kvar under kommande vecka har vi sedan en tripp lite mer norrut, rättar sagt Ö-vik. Men när, hur och var återstår att se :-)

Avslutar detta inlägg med några pics tagna ifrån Falkenberg...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback