Tomt...

Så har denna efterlängtade helg passerat förbi i en enda vindblåst. Har längtat och längtat i 2 veckors tid. Så när äntligen denna helg kommer så springer tiden iväg. Nu är jag tillbaka på ruta ett igen.... LÄNGTAN är tillbaka! Tomheten smyger sig på mig från alla håll och kanter. Ensamheten finns i hela längeheten. Fast å andra sidan har helgen varit UNDERBAR! Blev inte som planerat hela vägen, men tok-mysig ändå! Tur det inte dröjer så länge denna gång. Redan på torsdag ses vi igen. Så nu blir det att ladda inför jobb och träning mån-tors. Kommande helg tänker jag tillbringa nere i S-holm. Så snart är lyckan total igen :-)

Snö har det kommit.... Snö i mängder! Det har vräkt ner och nu kan man inte klaga på att det inte är vintrigt. Jag passade på att rensa tankarna i stallet efter att E åkt idag. Tog "Mära" på en skogstur. Hur underbart som helst. Vi såg ut som två levande snö varelser när vi kom tillbaka till stallet. Finns nog inget som slår en härlig ridtur när hjärnan i "sprängfas". Jag avskyr farväl och hejdå. Det är det värsta jag vet. tårarna kommer fram och det svider i bakom ögonlocken. Så var det även idag. Då är det tur att möjligheten till en härlig tur finns. Idag var den mer än perfekt.

Nu känns det lite bättre. Samtalade med E nyss och fick besked om att resan hem gått bra. Han är på plats inför träningen. Jag har ätit lite mat, laddar för en varm dusch nu, nagelpiffning och tänker fortsätta ladda denna söndagkväll inför kommande vecka. Veckan är fullmatad ända fram till torsdag. Jobb väntar hela dagarna. Så nu känns det bra. Nu ska här laddas med positiv energi!! :-)



Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback