Minst sagt irriterad ikväll!

Vilken j*vla avslutning det blev på min "bra" dag idag! Glad i hågen hela dagen lång tills det var färdigtränat ikväll. Var på Angelicas step/core pass ikväll. Så långt allting helt OK. Gick mycket bättre på step-passet denna kväll och det var hur kul som helst att träna. Tills det kommer in en karl och undrar om någon äger en ford som står parkerad på fel sida gatan utanför golds!? Ingen som ger sig till känna då, men i min hjärna så hann tanken fara genom huvudet. Inte att forden som dessa förbannade "lapplisor" höll på att lappa för fullt var min utan tanken att min bil som stod en bit bort kunde vara i riskzoonen för lappning. Efter den tanken så var de det enda som jag tänkte på genom hela 30 min core pass. Vad vi gjorde för övningar minns jag knappt. Det enda som snurrade i mitt huvud var... Tänk om, tänk om, tänk om, TÄNK OM JAG HAR EN J*VLA OTUR NU!!

JAPP, det hade jag med! Tanke nummer två för kvällen var att det är väldigt onödigt att dra på sig 200 spänn i böter. Eftersom jag inte bor allt för långt bort så och har en promenad tid ner till gymmet på ca.5-10 minuter så är det väldigt onödigt att ta bilen ner för en lång utförsbacke när man ska iväg och träna. Jag vet, jag vet, jag vet! MEN, nu gjorde jag det och i vår vackra stenstad här i Sundsvall så finns det fruktansvärt dåligt med parkeringar. Så JA, jag chansade. Tänkte att det är kväll och jag ska stå där en timme bra precis. Vem f*n bryr sig!? Några 200 kronor var det inte tala om i detta lilla vackra vita kuvert. Utan en nota på 500 spänn!!!!!!!!!!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?? Känns som om jag haft mycket otur nu sista tiden, även när det gäller p-böter. Så jag tar det sistnämda.... gråter en skvätt och tycker synd om mig själv.



Tur att det är fredag och helg imorgon. ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat, gråtit, räknat ner och saknat. Nu är det slut på det åtminstone för en helg. Jag tänker strunta i tid och rum för att bara vara i några dagar tillsammans med världens bästa. Jag behöver honom nu. Överlever inte en endaste dag till för då går jag nog under. Att det dessutom väntar en helg tillsammans med E:s familj/släkt och en spojlans ny bil är bara ett enormt stort plus i kanten:-) Jag har längtat efter denna helg LÄÄÄNGE!

Väskan är packad, jag har borstat tänderna och gjort mig redo för en sista arbetsdag med uppstigning 04.00. Sängen kallar på mig för längesedan, fast å andra sidan så spelar det ingen roll hur trött jag är imorgon, för min morgondag kan jag leva på kärlek:-)



Men lite skönhetssömn skadar aldrig:-)
Trevlig helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback