En vanlig måndag!?

E klev upp och åkte iväg på jobbet imorse medan jag sött sov vidare. Sedan kan man undra vem som i hela friden sätter igång och börjar borra med något som låter som en JÄTTE borr klockan nio på morgonen??? Någon som tyckte alla boende på klippgatan borde vara vaken då!

Det känns som vilken ledig måndag som helst i övrigt. Jag har myst på här inne hela morgonen. Druckit kaffe, ätit en tallrik fil, läst bloggar och surfat runt. Tagit en paus för att diska för att sedan surfa vidare. En paus igen för att lägga mer pengar i bilen, surfa vidare och paus igen för en dusch osv. Pratat med kollega om diverse jobb som komma skall. Planerat igenom veckan som kommer då det innebär jobb, ridning, träning mm. Allt känns precis som vanligt fast jag befinner mig 40 mil bort. 40 mil bort från min lägenhet, jobb, familj, vänner och allvaret där hemma. Det känns som om jag hör hemma här och blir kvar här. Tänk om jag kunde vara kvar här för att imorgon kliva upp och naturligtvis vis åka till mitt jobb. Frågan är bara hur den ekvationen går ihop? Kanske blir svårt och förflytta jobbet 40 mil?

Jag leker med tanken att det skulle gå. En stor sten skulle lätta från mitt hjärta! Livet blir aldrig enkelt, det spelar ingen som helst roll hur man vänder och vrider på det. Det är alltid någon pusselbit som ligger fel. Det är BRA med distans samtidigt som det är en prövning och en fruktansvärt jobbig tid. Jag trodde vel aldrig att det skulle vara så jobbigt att ha någon som man håller kär så långt borta. Om man inte testat på distans så tror jag inte man förstår hur det känns. Det ÄR tufft men samtidigt väldigt nyttigt. Jag vet med mig nu att jag och E går in i en tuffare period från och med nu. Hans veckor drygas ut ännu mer och de lediga dagarna kan lätt räknas på två fingrar i veckan. Helgerna är uppbokade med träningar/matcher. Det kommer att göra det svårare förr oss båda men framförallt för honom. Men det är absolut inget som vi inte klarar! Snarare tvärt om, vi kommer klara det UTMÄRKT! Man får helt enkelt prioritera om och värdera om saker här i livet. Allting ordnar sig var det någon som lärde mig!

I eftermiddag tar jag bilen och åker mot Sundsvall igen för att göra några dagars jobb. Redan på fredag räknar jag med en bilfärd söderut igen. Det är inte lätt med allt pusslande, men det går! HEJA HEJA!

Nu kanske det skulle sitta fint med lite lunch, tacos kanske?


Ha en härlig måndag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback