Underbar Fantastiska Helg!

Ledig helg har tillbringats i S-holm, Solna hos min älskade E. Helgen har som vanligt sprungit iväg i rasande fart. Som vanligt var det hur underbart som helst att komma ner och ses efter att ha varit ifrån varandra i några dagar. Som vanligt när vi umgås så har det varit UNDERBART! Som vanligt när vi har setts och tvingas säga "hejdå" för att bege oss på varsitt håll så är det tårfyllda ögon och en klump i magen. Första timmarna efter "hejdå" är aldrig roliga. Klump i magen, känner sig ensammen, det är tomt och kallt och man nästan längtar ihjäl sig. Har tröstat mig själv nu med att om vi hade bott och levt ihop nu under samma tak och i samma stad så hade vi inte setts förrän ungefär vid frukost på lördagmorgon!

Trots en intensiv helg har vi hunnit med MASSOR! Fredagkväll hemma i soffan med färska räkor och vin. Lördag innebar sovmorgon och en tur till kungsholmen för shopping och lunch. En kall lördag med friska vindar som avslutades hemma hos Farzad och Linda. God middag bestående av grillning, chokladfondeu till efterrätt. Trevlig kväll med trevliga vänner! Söndag = sovmorgon, scones och grymt vårväder ute! Vi lockades ut på en lång prommis runt två sjöar som jag ej minns namnen på. Strosade runt slingan, tittade på alla fåglar, åskådade allt märkligt folk som rörde sig i massor runt spåren vid sjön. Höll handen och njöt av underbart vårväder:-)

Har lyckats med bildbevis med hjälp av telefonen. Håll i hatten för här kommer dagens färska!
 

 

 





Hemma i ett något kallare och lite vintrigare sundsvall igen. En tom lägenhet och en vecka med kvällsjobb som väntar. Nedräkningen har börjat om igen och jag räknar just nu ner dagarna och timmarna tills nästa vecka. Sista april och långhelg tillsammans:-) Nu är det full fokus på jobb och träning denna vecka. En dagskurs i Umeå ska hinnas med också. Bästa att checka av geniknölarna nu inför morgondagens happening:-)


På återseende och ha en mysig söndagkväll!!
Var rädd om varanda, uppmuntra och ge en extra komplimang som värmer våra hjärtan:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback