Semester igen!

Två arbetsdagar är avverkade efter den 3 veckor långa semestern. Känns bra! Skönt och vara tillbaka:)
Nu väntar en ledig dag imorgon där det ska lunchas med farmor på stan, fixas här hemma och framförallt ska det packas inför den kommande mini semestern som väntar över helgen. Torsdagmorgon bär det av mot fjällen för några dagars fjällvandring! Ska bli skit skoj! Ser grymt mycket fram emot denna helg:)


Mitt stora orosmoln just nu är att jag inte riktigt vet vad som ska packas ner i den lilla ryggsäcken på 45 liter och hur ska jag få plats med allt!!???? Tänkte börja lite smått redan idag och lägga fram praktiska kläder och försöka jobba utifrån den lilla "packlistan" som jag fick.


När jag kom hem från jobbet idag så kastade jag mig handlöst ner i soffan för att med spänning följa Stefan Holms finalhopp och hans chanser om en OS medalj. Tyvärr var turen inte riktigt på hans sida. Den snöppliga 4:e platsen blev Stefan slutgiltiga plats i OS. Lider med honom och tycker han förtjänar en medalj! Grymt spännande final men jag ska inte sticka under stolen med att jag blev på lite sämre humör och känner en liten besvikelse inom mig. Fram med tvättpåsarna istället och ladda för en eftermiddag i tvättstugan. Men vad bemötts man av nere i stugan då??
Jo, inget mindre än att torkrummet går för fulla muggar. Kikar in där och tvätt upphängd på varenda lina. Tittar in i tvättrummet där maskiner står och går för fullt. Faaan vad irriterande!
Min första tanke är att jag varit så jäkla klantig och tagit fel dag. kikar i kalendern och näääe... det stämmer ju. Tisdag den 19/8 Emmelie. Blir så trött!! Har tok mycket tvätt och behöver verkligen tvätta nu! Ska lugna mig tills maskinen är klar innan jag går ner igen och löser problemet.

Har lagt in lite bilder från semestertrippen!Här kommer lite av vad vi har roat oss med jag & min vän Angelica...

 
                             
Det har druckits härligt rosé, goda drinkar & party. Massa bus på Lisseberg en hel dag.

                        
              Sköna, varma sommarkvällar vid Älvasjön i stugan tillsammans med farmor.

                
  Spelat minigolf, varma dopp i havet, sköna stunder i solen, kaotisk fisketur, frossat färska räkor.


                                                        
        Härliga dagar, sena kvällar och nätter har vi haft med underbart väder i en rent sagolik miljö!


Kommentarer
Postat av: Carro

Sommar och semester är nåt av det bästa man kan vara med om!! Minnen som håller en varm under höst och vinter, och får oss att längta till nästa sommar =) KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback