Sommarkänslor!

Denna helg har nog dom flesta fått smaka på riktiga sommarkänslor! Underbart! Vi har dessutom haft besök hela helgen av E:s bror med familj. Philip hade längtat länge efter kusinerna. En riktig toppenhelg har vi haft tillsammans. Fint väder, god mat, massa lek och bus. En sväng på naturhistoriska musemuet blev det igår, men sedan har vi tagit tillvara på det fina vädret. 
 
 
Alltid jobbigt att säga hejdå när någon åker hem. Philip tyckte kusinerna kunde stanna hos honom. En tur till lekparken med lunchpicknick i solen innan vi cyklade hem igen och tog fram poolen för första gången detta året.
Philip har badat, plaskat, haft vattenkrig medan mamman försökt slappa i solstolen. Helt fantastiskt väder har det bjudits på och vi har haft en sådan härlig helg som nu strax är till enda. 
 
 
Philip somnade innan han kom upp till sängen ikväll. I tid också, tror klockan var strax innan 19. Skönt! Jag har plockat i ordning här hemma, städat av och förberett inför kommande vecka. Så nu känns det skönt och vi ska nu krypa ner i sängen och kika serie resten av kvällen. En tidigt kväll för hela familjen känns välbeöhvligt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Tack för en trevlig helg!!! Tur att han somnade tidigt, så han får vila upp sig efter intensivt kusinbus.

2014-05-18 @ 23:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback