Förskolansdag och helg!

Idag 15 maj var det förskolansdag! Det innebär sång, fika, vernissage följt av gemensam fixardag ute på gården. Massor av stolta föräldar var där och såg sina barn sjunga sånger med sina kompisar. Vi hade själva en förväntansfull liten kille. För honom var detta en stor och efterlängtad dag. Han hade väntat hela dagen på att mamma och pappa skulle komma. Satt med kompsarna och blev så stolt när han såg fick syn på oss bland alla mammor och pappor. Såg nästan gråtfärdig ut där han satt, fast väldigt glad. Mammahjärtat svämmar såklart över totalt och nästan så det var svårt att hålla tårarna borta. Graviditetshormoner?
 
 
En stor dag för en 3 åring på förskolan idag♥
 
 
Kvällen har vi ägnat åt veckostädning, så nu tar vi helg här hemma. Eller nästan i alla fall. Jag och Philip tar helg och har en ledig fredag framför oss tillsammans! Sedan kommer nästa gäng med besök i helgen. E:s bror med familj kommer och vi ser fram emot helgen! Någon längtar väldigt mycket efter sina kusiner! Ser att vädret äntligen vänder lagomt till helgen också, så tummen upp på det med;-)
 
Nu kallar sängen för länge länge sedan! Jag har nog gått på liiite för hårt idag, känner nu att kroppen skriker nej neeej neeeej!! Tur vi är lediga imorgon och kanske kan ta det lite lugnare:-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback