Familjehelg!

I går var det funkykidz premiär och det var en väldigt förväntansfull kille inför detta. Så mycket förväntan att dom små fjärilarna i magen tog över hand väl på plats. Så vi fick lov att ta det lite lugnt och mest kika på första gången. Kanske har det "lättat" lite nästa lördag  och vi kan delta lite mer aktivt;-)
 
Lördagen fortsatte sedan med fika-date för min och Philips del. Mötte upp Linda och hennes William för en promenad bort till café spiltan som ligger alldeles i närheten av där vi bor. Ett helt underbart ställe!! Det var absolut inte första och sista gången det blev ett besök dit! En riktigt liten pärla! Grabbarna somnade dessutom en sväng i vagnen på vägen dit så mammorna fick en liten extra fikastund själva.
 
 
Idag har vi haft en sån där härlig morgon/förmiddag där vi vandrat runt i pyjamas fram till lunch. Ätit mysigt frukost, kollat på OS och lekt med allt möjligt här hemma. Regnet har öst ner och dagen har varit allt annat än ljus och härlig ute. Efter lunch packades badväskan och grabbarna åkte till badhuset medan jag fick några timmar för mig själv i köpcentrum. 
 
Så här trött blir man efter några timmar med fullt ös på badhuset.
 
Nu laddar vi om för en ny vecka. Alla tre ska upp i morgon och iväg till dagis och jobb. Hej ny vecka och hej måndag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback