3 Veckor

Idag är det 3 veckor sedan vi blev en familj på fyra. Tre veckor och snart är den första "normala" veckan avklarad. Måste säga att det ändå gått rätt så bra trots att vi ännu inte riktigt har hundra koll på rutiner ännu. Tror vi börjar få snurr om morgnarna. Alla är vakna runt 7 rycket när vi kliver upp och gör ordning frukost. Innan vi promenerar till dagis så har vi alla ätit frukost och fått på oss kläder. Igår och idag blev det morgonprommis efter vi lämnat vi Philip. Riktigt skönt och nu känns det faktiskt väldigt bra i kroppen igen. Så i den mån vi får till det så ska jag absolut lägga in en morgonprommis direkt efter lämningen på dagis. 
 
Så fruktansvärt skönt att röra på sig igen. Så skönt att kunna gå normalt utan att det bränner och gör ont. Även fantastiskt skönt att våga röra på sig igen utan restriktioner och rädsla. Ska nog ta och kika in bland poddar igen och göra en ny spellista i spotify, men just nu är det så skönt att bara gå utan några lurar. Underbart!
 
 
 
Häromdagen skulle vi försöka oss på att fota lite med kameran. Haha, inte det lättaste att försöka fota en bebis och tre-åring. Alla fyra var med och under vår lilla foto-session. Tror och hoppas vi fick några bilder på våra små killar som blev hyffsade. En spontan familjebild fick avsluta vår lilla foto stund. Haha, inte det enklaste men alla fyra hamnade i alla fall med i bild.... nästan i alla fall!
 
 
 
Nu hoppas jag att Noah är lit sugen på att vakna och äta lite så vi kan ge oss på ett försök till veckohandling på ica maxi innan storebror ska hämtas hem. 
 
Bästa grabbarna i morse framför morgon-tv. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback