Helgen

Jahapp, då landar vi här igen. Söndagkväll och snart dax att släcka nattlampan. Förstår inte varför dom lediga stunderna jämt går i rasande fart. Vi som trott att vi under november/december endast har EN ynka ledig helg tillsammans fick helt plötsligt ännu en ledig helg ihop. Planerna för denna helg såg helt annorlunda ut fram till i fredags. Men så blev det ändrade planer och genast blev det en familjehelg.
En mysig familjehelg där vi hunnit med att bara umgås samt avverkat ett å annat nödvändigt. Vilket just nu känns väldigt skönt, för när skulle vi hunnit med att bocka av dom sakerna från "göra-listan" annars!?
 
 
Tittar man ut så är det svårt att tro att det är 1:a advent om en vecka. Idag var det i och för sig runt 0 grader ute hela dagen. Men ändå, det är fortfarande väldigt "höstigt" väder.  Solen kikade fram och vi passade på att komma ut i friska luften. En promenad till lekparken innan lunch. Vi kunde konstatera att det var väldigt dumt att inte ta med kaffetermos och fika. Det gör vi nästa gång!
 
 
Det har även blivit lussebullar bakade hos oss i eftermiddag. Inte för att jag känner någon vidare julstämning, snarare att vi jobbar om varandra och nästa gång vi är lediga så är det faktiskt lucia. Philip var med och bakade, såklart. Han degade och grejade på sitt lilla vis. Men så helt plötsligt lossnade det och han började faktiskt göra egna små bullar och pilla i russin (efter att bara ha lekt med degen). Dock var det på slutet när vi nästan var klara. Men ack så söta små lussebullar han skapade min lilla kille. Mäkta stolt var han också när han fick syn på bullarna som HAN bakat när dom var färdiga. Så lite ånger är jag nu allt att han inte hann med att göra fler, han hade gärna fått göra hela degen i sin egna stil. Så söta! Å genast blev mammans bullar lite tråkiga;-)
 
 
 
Vår tradition "söndagsbastu" håller i sig än så länge. Efter middagen så blev det bastu för hela famijen. Väldigt mysigt och uppskattat. Rundade av helgen med nybakta lussebullar och ett glas mjölk. Underbart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback