Storhogna!

Så var lediga dagar och fjällsemester tillsammans med kära förbi. Vi är hemma igen, väskorna uppackade, tvättmaskinen laddad och och planering inför veckan igång. Vi har haft fantastiska dagar tillsammans i en härlig fjällmiljö i stugan tillsammans med nära och kära. Både längdskidor, slalom och skoteråkning har vi hunnit med dessa dagar. 
 
Underbart skönt med kvalitetstid och familjetid. På ett sätt utvilad och med nyladdade batterier men på ett annat sätt väldigt trött och i stort behov av viktiga sömntimmar. 
 
 
Fjälluften tar ut sin rätt på både stora och små. Efter att ha vinkat hejdå till mormor och morfar så rullade bilen inte många meter innan små ljuva snarkningar hördes i från baksätet. Många timmar i bilen väntade igen och hemresan gick trots allt bra även om det sista timmen var något tråkig och jobbig. 
 
 
Nu tänker jag göra kväll. Det får bli en tidig kväll i sängen och ett tidigt avslut på denna vecka och helg. Tänker krypa ner och bläddra några blad i den tredje och sista boken om mr Grey innan ögonen säger godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback