Laddar om igen

Idag är det första dagen på semesten så här långt som det är skit väder. Det har varit grått och blåst KALLT ute hela dagen idag. Så vi bestämde oss för en tur till typiska ikea för inhandling av kudde, täcke, madrasskydd till Philips säng. Såklart så blev det även en klassisk ikea lunch. Ett besök på stadium och Philip fick en ny ryggsäck inför hösten. 
 
På eftermiddagen har vi myst hemma, inomhus. Tvättmaskinen har ordnat sista omgångarna med tvätt så nu ska det vara okej att packa om igen. Jag har börjat så smått och är egentligen mer eller mindre klar. Semestertripp nummer tre är närmar sig. Funderar på att stanna till och göra Furuvik på vägen upp till Sundsvall. Vädret ser ut att bli bra i morgon så det vore riktigt skoj att få uppleva furuvik i någon annan väderlek än spöregn. Kanske det till och med kan vara läge att packa med badkläder till besöket;-)
 
Kom dock helt av mig nu här i soffan. Ett glas kall rosé och allsång på skansen på tv:n är det som själ min uppmärksamhet för stunden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback