Fixarlördag!

En dag tillsammans med lilla familjen är till ända. Lördagen startade tidigt och bästa stunden är nog när vi äter frukost tillsammans alla tre♥
Ett besök till blomsterhandeln för att kolla in och samla lite info kring den häck som vi ska sätta här hemma. Det gick sådär eftersom personalen på den avdelningen inte jobbade och dagens personal inte alls var kunniga. Så tji fick vi och istället kom vi hem med en säck sandlådesand och några blommor att plantera i krukor. 
 
Väl hemma så tog vi tag i dagens andra "projekt" att få ordning på vår vind. E shoppade brädor och gjorde golv/förvaringsyta medan jag sorterade/rensade och fick ordning på sakerna. Allt detta medan Philip sussade ute i vagnen. Det går så fort när man inte har en liten hjälpreda vid sidan om som mer än gärna hjälper till;-)
 
Några timmar utomhus med fika och lek han vi också med innan det var tid för middag och grillning. En sån fruktansvärt härlig dag tillsammans har vi haft. Nytta med nöje dagen igenom och det känns så skönt att ha fått ordning med förvaringen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback