Lördag tillsammans med bästa familjen!

Vilken helt underbar lördag vi har haft tillsammans alla tre idag. Dagen har spenderats i Barkaby. Ikea var dagens huvudmål för lite shopping inför kommande fix i hallen. Lite krokar och förvaring har ordnats. Så nu hoppas jag verkligen att dom beställda dörrarna snart kommer. Philip har varit en liten ängel (även pappan) trots mängder av människor som det alltid är på ikea. Det blir liksom lätt kaos när man är där och trängs med alla andra småbarnsfamiljer. Såklart så ska det shoppas, lunchas och fika samtidigt som små barn vill leka loss. Men idag har hela familjen varit på toppen humör och haft en riktigt mysig dag på ikea (om man nu kan ha det). Philip avslutade shoppingrundan med en varmkorv med bröd.
 
Efter ikea ville Philip besöka toys a rus. Han blir helt salig när han kommer in där bland alla leksaker. Springer runt, skrattar och pekar hej vilt till alla spännande saker. Underbara unge <3
 
 
 
 
 
Nu har vi precis sjunkit ner i soffan framför "så mycket bättre". Vi åt fantastiskt god middag och till efterrätt så serverades det en irish coffee. 
 
 
Trevlig lördagkväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback