TRÖTTER

Vilken söndag det blev, jag är nu helt slut och har en dunkande huvudvärk som vägrar ge med sig. Börjar förstå nu att det är sömn som behövs. Så pyjamasen har åkt på och det kommer bli en tidig kväll för fröken Moberg. Det här med att vara uppe halva natten och dricka vin sätter sina spår nu för tiden och det är inte direkt det enklaste att kliva upp med samma energi som sonen hade klockan 7 i morse. Så nu är det ombytta roller här hemma. För nu är mina batterier i BOTTEN och samtidigt så har pappans batterier laddat för dom var verkligen på NOLL tidigare idag. Herregud, nästa gång E har sin "herrklubbskväll" så är det jag som tar det lugnt här hemma och passar på att sova.
Trots trötta föräldrar så har vi ändå tagit vara på denna härliga söndag som bjudit oss på strålande sol och värme. Vi har promenerat i solen, ätit både frukost, lunch och middag utomhus, gungat, lekt, klippt gräset och små fixat ute i trädgården. En hel dag ute samtidigt som både en och två maskiner tvätt hunnits med och bägge tvätt omgångarna har fått torka ute. Hur härligt är inte det? Nytvättat som fått hänga på tork utomhus!! Bästa doften!
Lilla älsklingen somnade som en stock efter en dag med massor av frisk luft som avrundades med skumbad. Hur mysigt är det inte att först bada, smörja in med lotion, klä på ren pyjamas och sedan natta sin lilla älskling i en renbäddad säng?? Undra om han tycker det är lika mysigt som mamman tycker!? ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback