SKUR

Vi har haft mysigt besök av Helén & Elliot idag. Philip tyckte det var jättekul med kompis och var lite för "på" för att Elliot skulle tycka det var roligt. Philip var glad, pratade HÖGT och ljudligt så att stackars Elliot var livrädd!! Stackarn blev rädd så fort Philip kom och skyndade upp i mamma Heléns trygga famn. Gullungar! Vi får hoppas att det bara var tillfälligt kompisarna i mellan;-) För mammorna hade trevligt, surrade, lunchade och fikade.
Avrundade dagen med en promenad runt området för att spana på lite hus och få Helén mer intresserad till att överväga flytt hit ut till oss;-) Strålande sol byttes snabbt ut till ösande REGN! skyddade vagnarna så gott vi kunde och fick lära oss att en simpel ica påse kan användas som regnskydd till vagnen. Hittade tillsut en stor tall att söka skydd under tills regnet lagt sig en aning. Var totalt genomblöta när vi kom tillbaka och jag vet inte om Helén blev så impad av Väsby just idag.
Nu väntar jag otåligt på att lilleman ska vakna där ute i vagnen så vi får komma iväg och veckohandla innan fredagskaoset bryter loss totalt på ica maxi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback