Torsdag

Oj, vad veckan gått fort. Redan torsdag och snart är det helg igen. Igår hade vi en trevlig dag med massa mammor och bebisar nere på öppna förskolan. Onsdagar är en populär dag på öppna förskolan då det först är sångstund och sedan är det sopplunch då man får köpa soppa för 30:-. Väldigt treviligt och uppskattat! Onsdgarna har blivit lite av en träffdag tillsammans med mammagruppen från bvc också. Så efter sång, lek och lunch promenerade vi hem till Anna och Emilia och blev bjuden på fika. Väldigt trevligt! Det blev alltså en riktig heldag med bus, skratt, surr och härliga mammor och bebisar;-)
Onsdagar är nog lite av en favorit dag för mig. Inte bara för att det är mitt i veckan utan för att pappan i huset är hemma på kvällen och jag har en given träningstid. Onsdag är bäst helt enkelt!
Idag är det raka motsattsen. Ofta vill jag hinna med städning, veckohandling, träning så här i slutet på veckan. Känslan att ha rent hust, veckohandlat innan helgen tycker jag är bäst! Så idag ska jag och Philip åka till ica maxi så fort lunchen är avklarad. I eftermiddag är det precis som det brukar vara hos oss en torsdag. Jag kör spinning 17.30-18.30 och E tränar 19-20. Det är alltså idag vi stressar som galningar med middagslagning, träning osv.

Kommentarer
Postat av: Jens Moberg

Ser ut som Philip funderar på om ni hänger med i trappen..

Dax att fixa upp grindar!



eller hur Philip/morfar

2012-02-09 @ 13:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback