Vår dag

Efter lunch idag så kom vi iväg till Stinsen en sväng. Fotoalbum stod på införskaffningslistan. Efter lite letande så hittade vi tillslut fotoalbum. Även ett par fodrade galonhandskar och ett par mjuka sköna jeans till lilleman följde med hem. Perfekt eftersom det råkade vara klubbdagar med rabatt erbjudande:-) 
 
 
Innan vi åkte hem åt vi lite mellis och drack kaffe på waynes. Mysig fikastund tillsammans med världens BÄSTA!
 
Philips somnade i bilen på väg hem och fortsatte även sova hemma så jag tänkte då smyga igång med korten. Tror ni inte då att jag beställt fel mått på korten. Så självklart så passar dom inte:-( SURT!! 
Så antingen lämnar jag igen albumen eller så spar jag dem till nästa omgång och då beställer jag rätt mått på korten. Denna foto-vända får bli klipp och klistra ändå som det ser ut. 
 
När E kom hem lagades det fläskpannkaka till middag och det gick INTE hem hos lilleman. Så pannkaka över huvudtaget kan vi nog stryka från matlistan ett tag. Kanske för "kletigt"? 
Efter middag med grabbarna så letade jag reda på cykelskorna (som vilat alldeles för länge) och gav mig iväg på ett spinningpass. Sjukt jäkla jobbigt men ack så skönt efteråt. Kan inte minnas när jag svettats så mycket sist? Kom även på varför jag ska fortsätta behålla mitt träningskort nu när jobbet kickar igång igen och det ges möjlighet till bra gym på arbetet. Av den enkla anledningen att jag aldrig lyckas ta ut mig själv så mycket som jag gör på ett pass. Jag behöver peppning och någon som skriker "30 sekunder, kom igen, Kööör". Körde även plankan hemma 1 min x 3. 
 
 
Nu ska här skrivas matlista inför helgen och kommande vecka. Som vanligt är det korvstoppning innan jag ens börjat. Tips och recept mottages tacksamt!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback