Namnlappar!

Lilleman sover lunchvila och jag har märkt alla kläder med namnlappar. Ytterkläder, vantar, byxor, tröjor och ja allt i klädesväg som kommer att användas på förskolan i höst. Snygga fina namnlappar beställdes från filur namnlappar.se
 
Så nu är garderoben genomkollad och inventerad. Kan såhär i efterhand konstatera att 50% av kläderna i byrån är sommarkläder som snart kommer att få plockas undan. Strumpor är en stor bristvara när man kikar ner i strumplådan. Det finns massor av strumpor, dock är 90% av dem små vita babystrumpor som är en aningens små. Märks att det har varit sommar och barfotatider;-) Dom långärmade bodysarna som finns är alla i strl.68 (utom två nyinköpa i strl.80). Kortärmat är också bristvara då allt är i 68 utom sommar t-sirts som är i 74. Så ja, det behövs en urplockning och påfyllning med baskläder inför hösten känns det som.
 
Känns som Philip har haft alla storlekar väldigt väldigt länge mot för sina jämnåriga kompisar. Men 74 tycker jag har gått otroligt snabbt. Kan det vara ett tecken på att lilla killen här hemma växer kanske!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback