Fredag

Jag och Philip kickar igång och välkomnar fredagen samt kommande helg med sedvanligt morgonmys framför nyhetsmorgon. Mamman dricker en kopp kaffe å bloggar medan lilleman ligger i gymmet och riktigt sprudlar ur sig "ord" till djuren. Man undrar lite vad det är han säger åt dessa dinglande djur. Hästen, kon, grisen och ankan har ögonen på sig och en bestämd liten herre under sig. Man kan säga att lilla herrn har pli på sina djur;-)
Medan vi morgonmyser här i soffan så är E på väg i bil mot Karlskoga för att träffa upp gamla hockeykompisar. Det vankas träff mellan dessa forna hockeyspelande vänner där det ska spelas golf, kollas hockey, middag m.m. Inte förrän imorgon får vi hem vår älskade pappa igen. Jag och Philip längtar redan tills pappan är hemma igen men hoppas såklart att han får det väldans trevligt!
Vad vi ska göra idag? Det finns en förhoppning på att att få helgstäda huset under dagen. Annars tänker vi faktiskt njuta av den sista sommarvärmen som svpet in över vårt land enligt meteorologerna. En långpromenad kanske!?
Trevlig helg på er!!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Så otroligt söt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback