Måndag

Så har ännu en helg passerat. Det går så fort så, det är helt otroligt! I går tände vi även det tredje ljuset i adventsljusstaken. Om en vecka så brinner alla 4 ljusen. Fantastiskt!
Vi fick besök av Philips farmor, Jan-Åke och "gammelmorfar". Det blev ett snabbt och kort besök men vi hann mysa och äta smarrig middag tillsammans lördag em/kväll och innan dem åkte hem igen söndag fm så tog vi det lugnt här hemma. Farmor passade på att tanka Philip kontot. Det blir alltid så tomt när släkt och vänner åker. Alltid! Så när Philip vaknade från sin vila så packade vi in oss i bilen och åkte till Skansen för att gå på julmarknad. Ingen snö ute men det var kyligt/friskt och hur MYSIGT som helst att vara på mysig julmarknad med bästa lilla familjen. Lite gott inhandlades och när vi var kalla nog så åkte vi hem och värmde på lite glögg. Vilken mysig helg!! Även lite julkänslan lyckades jag plocka med mig därifrån.
Måndag igen och en ny vecka väntar. Jag och Philip har tagit det lugnt här hemma under morgonen. Nu ska vi snart äta lite lunch och sedan bege oss iväg hem till Sofia och Nils för en promenad tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback