Måndag

Så har vi kickat igång vardagen hos familjen Örnberg/Moberg. Pappan i huset drog iväg vid 6 tiden imorse medan jag och Philip sov fram till 7 tiden innan det var dags för oss att kliva upp och göra oss iordning för sjukhusbesök. Klockan 10 hade vi tid för provtagning och som vanligt hade mamman en liten klump i magen när det skall stickas i lilla hjärtats sköra hud. Den här gången tog sköterskan dessutom sticket i huvudet vilket ser mycket läskigare ut. Däremot så är det behagligare för dom små. Trots att mamman tyckte sticket var otäckt så gick allt bra och 10 minuter senare var vi på väg hem igen.
Nu är vi hemma igen och väntar på att sjukhuset ska ringa om någon timme för att tala om hur provsvaren såg ut. Håller alla tummar och tår att det ser bra! Tycker det räcker med nålar och stick för ett tag nu. I väntan på provsvar så sover lilleman i vaggan och mamman har tagit tag i "att göra listan". Än så länge går det väldans bra och listan som var är nästan helt avbockad.
Ringa: Jobbet, Dagisansökan, Barnförsäkring, Barnmorksan, Kyrkan angående dop.
Skönt att ha ringt dessa samtal medan liten sover. Fortsätter han att sova en stund till så tänker jag hugga tag i pappershögen som innehåller en del viktiga papper som måste sättas in i pärmar bakom diverse flikar.
Regnet som var har nu lagt sig och det är uppehåll ute så när liten sedan ätit så blir det premiär i träningskläderna för en rejäl promenad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback