Barcelona!

När E fyllde 30 så fick han en resa i present ut av mig. En resa till Barcelona + fotbollsbiljetter. Kanske lite av en dröm för alla 30 åringar tänkte jag i våras när jag bokade denna resa. En resa till Barcelona för att få se på fotboll och på vår svenske Zlatan. Givetvis fanns det mer än bara fotboll med i planerna;-) Tyvärr, så fanns i Zlatan kvar nu när vi kom dit. Men Barcelona visade sig från sin bästa sida och fotboll det blev det ändå. Jag och E tillsammans med 96 000 andra människor. En häfftig kväll tyckte till och med jag. För att inte tala om E... Han var lyrisk!

Härligt höstväder, sol, lagom värme, mycket och väldigt långa promenader, gott att dricka och äta! En helt perferkt weekend tillsammans med världens bästa <3



















Bilder säger mer än ord och så får det förbli. Är tillbaka på hemmaplan med jobb och allt det vardagliga. Jag själv skall tillbringa kommande helg på jobbet och är därför ledig idag. Så dagens tillbringas hemma med allt möjligt pyssel. Har bland annat plockat ur resväskan, slängt blommorna som vissnat och suttit från telefonkö till telefonkö för att försöka reda ut det här med hem och villa försäkring. Vad ska man egentligen ha? Detta är en evig djungel känns det som just nu. Härligt höstväder ute så jag tror det kan vara dax för ett brake och en prommis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback