Lovely Sunday!

Igår kväll var vi i Väsby hos goa vänner på grillning. Årets FÖRSTA grillmiddag som för övrigt fick ätas inomhus med tanke på väder. Men vad gör det när middagen är grymt GOD och dessutom tillsammans med härliga vänner!?:-) Saknades gjorde dock Amanda... Men vid nästa tillfälle vännen så lovar jag att vi tjejer styr upp planeringen eller åtminstone dubbel kollar så vi inte missar någon viktig info:-)

En väldigt trevlig kväll som innehöll god middag, trevliga samtal, många skratt och såklart sällskapsspel. Inte blev det alltför toksent heller. Runt 12 tiden så rullade vi hemåt i en taxi. Nöjda å glada efter en trevlig kväll;-)


Idag blev det sovmorgon, IGEN! Kanske välbehövligt men i allfall väldigt väldigt skönt! Omelett till frukost och sedan iväg på lägenhetsvisning. En fantastiskt fin 4:a på samma gata i ett exakt likadant hus som vi redan bor i. Lägenheten var verkligen i TOPP, likaså prislappen... Dessutom kanske lite väl stort att dra till med en 4:a. Men vi vill ha gott om plats och utrymme när vår kära familj/släkt/vänner kommer och hälsar på!


Hämtade hem bilen och blev bjudna på kaffe å nybakta bullar ute i Väsby. Fick höra Farzad och Lindas middagsplaner och det lät oförskämt gott och lockande så vi föll dit vi med. När vi kom hem igen så åkte torsken in i kylen och istället blev det ett bubbelbad med en iskall bacardi breezer. Nu väntas det hämtmat i form av pizza och en kväll i soffan med film och lösgodis. Är det söndag så är det!;-)

Jag har lovat mig själv att imorgon så skall det lagas torsk till middag och det skall springas runt Råstasjön. Imorgon är det måndag och den vanliga vardagen. Men idag så njuter vi av sköna söndagen!!


Trevlig Söndag!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag saknade er i lördags! Hoppas att ni hade trevligt, det är ju lite roligt att S inte hade sagt någåt.. haha

Hoppas att vi snart kan styra upp något mysigt!

Puss och Kram

2010-05-10 @ 13:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback