Det närmar sig med stormsteg och...

Nedräkningen har börjat! Endast en arbetsdag till och sedan är det verkligen SEMESTER! Hur underbart låter inte det!? Tre härliga veckor utan "måsten". Håller alla tummar och tår för att vädret som varit senaste veckan fortsätter att hålla i sig i tre veckor till. Undra om det kan vara möjligt?? Såg på nyheterna och vädret innan, där visade det kanon väder i helgen där temp. skulle stiga mot +30. Även kommande vecka skulle bjuda på liknande väder. Hoppas bara alla dessa vädergudar har rätt;-)

Om inte så har E precis suttit och fixat en massa bra film på datorn som skall få följa med. Så sviker solen så kan det vara rätt så mysigt och krypa tillbaka till sängen och kolla film en hel dag! Denna sommar blir inte alls lika hektisk som förra. Då var vi mer eller mindre genom hela Sverige på fyra veckor. Från Ö-vik till Skåne med avvikelser till Värmland, Göteborg, Falkenberg och Hökensås. Givetvis var även Sundsvall och S-holm med.

Nej, inget sådant hektiskt under kommande tre veckor;-) Vi gör i princip två resor och det blir hem till respektive hemstäder och familjer/släkt. Vi startar med Arvika där vi har tänkt tillbringa en vecka i stugan. Det blir att ta veckan som den kommer. Sola, bada, läsa, slappa, äta god mat och dricka kall rosé! Turen till Sundsvall är lite mer planerad då ett besök till Ö-vik och morfar finns samt att när mamma och pappa drar iväg på sin semester så väntas besök av Linda & Farzad. Hoppas även där på massor av sol, bad, god mat, sena och ljumma kvällar ute m.m.

Som ni läser så är det en del förväntningar på kommande tre veckor samtidigt som det inte finns några som helst! Fast med erfarnehet från förra sommaren så kan det inte bli annat än en GRYM semester! Tvättstugan är avklarad och packningen börjar ta form så nu tänker jag snart höja hatten och hälsa semestern välkommen!


TREVLIG KVÄLL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback