Februari!

Idag påbörjades min arbetsvecka. En vecka som jag vet är tuff! Detta är en vecka som man pustar ut efter att den är avklarad och tanken i huvudet då brukar vara " tre veckor till nästa gång ". Synd bara att dessa tre veckor ibland går lite för fort bara. För nu är vi här igen, en långdag idag och härnäst 3 stycken härliga tidiga morgnar! Jag kommer förmodligen känna att jag lever på fredag igen.

På tal om att tiden går fort... Vi har hamnat i en ny månad! Årets första månad är avklarad och nu har vi ett spännande februari framför oss. Februari är fortfarande en vintermånad så att om snö och kyla håller i sig så blir vi knappast överraskad. Det som känns bra med februari är att efter den här månaden så kan vi börja hälsa våren smått välkommen. Åtminstone så kan vi få börja njuta av härligt solsken på dagarna.

Tiden med solsken och härliga vårpromenader den kommer... Men först skall vi se till att njuta av ett härligt och vintrigt februari. För som det ser ut så kommer både snö och kyla hålla i sig. När det känns alldeles för tungt och jobbigt med kyla och snö så får man istället längta och drömma sig bort till värmen.  Jag längtar dit nu, till värmen!! Jag längtar efter ledighet, sol, bad, god mat och massa massa mys tillsammans med E! :-)




Nu skall jag sluta svammla om väder, drömmar och längtan hit å dit. På tal om längtan... Längtan är ett STARKT ord som används dagligen! Längtan är något som jag känner 24 timmar om dygnet! Ganska häfftigt att använda just känslan "längtan" dagligen! Även om det längtas mycket åt olika håll så längtas det mest av allt efter min finaste prins!! Efter honom längtas det sjukt mycket <3

Nu är det färdigskrivet här för idag. Dax att göra allt klart inför morgondagens jobb samt vila lite så att jag orkar hålla ögonen öppna under finalen i "paradise hotel"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback